Mad og drikkevarerDesserter

Kosten cupcake: opskrifter

Kosten kage er en let dessert, som ikke bidrager til vægtøgning. For at gøre sådan en behandler ganske vanskeligt. Efter alt, næsten alle former for kager kræver brug af smør eller margarine. Som det er kendt, er kombinationen af madolie med sukker omdannes til enhver dessert kalorieindhold bombe. Derfor anbefaler vi at gøre sådan sødme uden brug af nævnte produkt.

Cupcakes Kost: opskrifter

Set dessert er ikke et meget lavt kalorieindhold. Dog vil dens moderat forbrug aldrig såre din figur.

For at gøre kagen klassiske kost, skal du købe:

 • lys beige 10% fedt - 1 kop;
 • hvedemel grad 1 eller 2 - 1 kop;
 • mellemstore ægstørrelser - 2 stk;.
 • brun sukker - 1 kop (du kan bruge en sukker erstatning);
 • havsalt - 1 knivspids;
 • sprængemiddel dej - 5 g;
 • vanilje - på forespørgsel.

mesim grundlag

Hvordan at lave mad muffins kost? Opskrifter sådanne produkter kræver en grundig æltning. Først æggeblommer stærkt gnides med brun farin. Ved siden af dem tilføjer et strejf af creme fraiche 10%. Komponenterne omrøres, starter bearbejdning af proteiner. De hælde salt schepotochku og meget fnug. Den resulterende stabile skum spredes også blommen masse, som derefter hælde mel med bagepulver.

Vi danner og bages i ovnen til dessert

Set kost kage kan bages i form af store emner, og du kan gøre med små forme. Under alle omstændigheder bør anvendes redskaber grundigt smurt med solsikkeolie. Ved siden af hende lå ud dejen, som derefter sendes til en forvarmet ovn.

Hvis du beslutter at gøre en stor kage, derefter koge det i ovnen skal være omkring 55 minutter. Hvis du bruger små forme, dessert er bagt efter 25 minutter.

Bemærk også, at du kan bage kost muffin i mikrobølgeovnen. Til dette formål sprede den færdige dej i et krus eller glas keramik. Hun lagde i en mikrobølgeovn, der er inkluderet på fuld kapacitet, og efter 5-7 minutter fjernes. I løbet af denne tid, fundamentet skal stige op og helt propechsya.

Serveres

Kosten kage fremstillet ifølge ovenstående opskrift, er det tilrådeligt at bruge koldt. Dette bør gøres med grøn te eller andre drikkevarer til vægttab.

Madlavning en lækker dessert lavet af havregryn og æbler

Havre kager er de mest lav-kalorie diæt. Men de er altid meget velsmagende og nærende.

Så hvordan man laver denne dessert? For at gennemføre den, vi har brug for følgende ingredienser:

 • æbler søde sorter - mellemstore 5 stk;.
 • havreflager - omkring 1,5 kopper;
 • nonfat yoghurt eller yoghurt naturlige 1% - ca. 100 ml;
 • en mellemstor æg - 1 stk;.
 • valnødder - ikke mere end 30 gram;
 • solsikkeolie - 20 ml;
 • citronsaft - 1 stor ske;
 • spisning soda - 1 tsk;
 • vanille og honning - gælder for din smag.

Fremstilling af havre dej

For at gøre grundlaget for sådanne kager, bør først behandle havregryn. De er spredt i en kaffemølle og jord til mel tilstand. Ved siden af det blev der sat en spiseskefuld bagepulver og vanille.

Også separat piskeris æg. Det tilsættes til fedtfattig yoghurt eller kefir, og derefter hældes i vegetabilsk olie og honning efter smag. Som for de søde æbler, de er skrællet og skåret i skiver. Hvis du ønsker det, kan de rist på store rivejern. De er også drysset med citronsaft.

Efter alle ingredienserne beskrevet handlinger er tilsluttet. Mælken-æggemassen spredning havregryn og tilsæt æbler. Alle komponenter er grundigt røre. Når dette ikke er meget stiv dej.

Hvordan til at danne og bage?

Forbered en usædvanlig delikatesse kost bør være forberedt på forhånd af skimmelsvampe. Deres omhyggeligt olieret og derefter sprede den resulterende dej havregryn. Over hver halvfabrikata drysses valnødder, der tidligere ristet og malet i store chips.

Bages i en ovn dessert være ved 180 grader i 17-24 minutter.

Præsenterer til bordet

Når havre muffins med æbler er kogt, forsigtigt fjerne dem fra formene. Til dette produkt skal være omhyggeligt lirke stikket.

Bagt desserter, og kan anvendes i varmt og koldt. Han bliver helt lavt kalorieindhold, da den indeholder ikke en madolie og sukker i sin rene form. På grund af tilstedeværelsen af æbler og honning kage har en særlig smag og aroma. Desuden er det meget nyttigt for mave-tarmkanalen.

Vi gør kosten ostemasse cupcakes

Ostemasse, især lavt fedtindhold, udgør ikke kun kosten, men nyttigt produkt, i hvilket en masse af calcium, vitaminer af gruppe B, og andre elementer. Ved hjælp af denne ingrediens, får du en meget velsmagende og nærende dessert og bevarer deres raffinerede form.

Så for at gøre kosten ost boller, du skal forberede:

 • semulje - ca. 100 g (tilsat skøn);
 • æg er ikke særlig stor - 1 stk.;
 • lille citron - 1 stk;.
 • fedtfattig hytteost - ca. 400 g;
 • bagepulver - ca. 5 g;
 • lille brun sukker - 1 kop (du kan bruge et sødestof).

Mesim hytteost dej

Kosten ost muffins er forberedt hurtigt og nemt. Først i en dyb skål spredt fedtfattig hytteost, som er slebet grundigt til en ensartet konsistens. Også tilføjet til det meste af sukkeret (ca. 3/4 kop).

Som for citron, derefter vaske det godt og skæres i tykke skiver er ikke meget lige med citronskal. Dernæst er hele citrusfrugter knust i en blender til puré konsistens.

Den resulterende masse blandes med citronsyre slibes ostemasse forhånd. Efter dette, tilføjede dem den resterende sukker, pisket æg med en gaffel og spiseskefuld bagepulver. Alle ingredienser blandes grundigt.

Under absolut ensartethed til basen gradvist hælde mel. Samtidig er det ikke glemme at forsigtigt røre med en ske. I slutningen af madlavning dejen skal falde en smule, samt at blive bløde og "behåret" at røre ved.

Sådan konfigureres og forberede i ovnen?

Som i de foregående tilfælde, betragtes som en dessert kan koges i en stor gryde, og i små dåser. De er på forhånd smurt med solsikkeolie eller en særlig linje bagepapiret. Endvidere i en skål spredt hytteost dej.

Efter dannelse desserten den sendes ind i ovnen. Tilberedningstiden af en stor kage er omkring 1 time og småting - 20-27 minutter.

I overensstemmelse med alle anbefalinger fra opskriften skal du få rosenrødt og frodige dessert. Både i form af afkølet, og hot er en delikatesse bør have særlig løshed. Dette skyldes det faktum, at det indeholder ost og semulje.

Sådan præsentere te?

Curd kager - meget velsmagende og nyttige. Trods den lave kalorieindhold, de er meget glad for børn. Serveres denne dessert til familien bordet følger med grøn te. Hvis du ikke sidde på en diæt, kager af ost, kan du dekorere med flormelis, glasur, og andre konfekture poster. Dette vil gøre din delikatesse mere appetitvækkende og festligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.