Mad og drikkevarerDesserter

Konfekture mastiks: opskriften og madlavning tips

Konfekture mastic er den mest almindelige materiale til modellering og dekoration af bagværk (kager, bagværk). Dens struktur er ganske omfattende, men den vigtigste ingrediens er sukker. Kager, dekoreret denne pasta, mere tiltrække sig opmærksomhed fra deres fans - det er virkelig rart og velsmagende.

Metoder til fremstilling denne konfekture pasta derhjemme en tilstrækkelig mængde. Den mest forenklet version er en pasta af marshmallow slik - lidt af flid og du får en god pasta. Opskriften vil blive beskrevet senere. Marshmallow oversætter som skumfiduser, men det adskiller sig væsentligt fra den sædvanlige skumfidus, denne slik-soufflé føles som en tæt skum.

De markedsføres under forskellige navne og i forskellige gennemsigtige beholdere :. "Glade fjedre", "Holiday sød tand", "Bon Pari Souffle», skumfiduser, 'Mallow-Mix ', osv Farveskemaet de kan være forskellige: blå, rød , hvid, monokrom. De er ofte forbundet med to farver som fletninger.

For at forberede bedre egnet monokrom eller hvid soufflé, vævet med en anden farve, så får du en meget flot pasta. Opskriften foreslår flere måder at lave mad, men senere på dette. Farvestof pasta kan selvstændigt anvendelse af den minimale mængde af flydende farvestoffer. Du kan også bruge naturlige farvestoffer: spinat, roer.

Et par tips til forberedelse af mastiks

  • Enhver pasta (det er ligegyldigt, hvilken vej det er lavet) er følsom over for fugt, så det ikke bliver skinnede nødvendig kage belagt med sukker mastiks beskytte mod fugt. Som grundlag for at bruge oliekager eller tørre kiks.

Kagen bør ikke for mættet med væske eller sirup. Kagen er dekoreret med dette materiale, skal opbevares i plastposer eller hermetisk pakkede kasser.

  • Sukker mastiks ikke revet, er det nødvendigt at udrulle mindst 3 mm tykke. Efter en alt for tyndt rullet pasta set alle kage ruhed. Det kan rulles på et bord på forhånd drysset med pulveriserede sukker eller stivelse, og mellem 2 polyethylenark smurt med olie.
  • Brightening din mastiks, er det nødvendigt at tage lige dele honning og vodka og dække det med en løsning allerede dannet en kage og du vil se, hvordan at skinne din sukker pasta. Opskriften er ganske enkel og effektiv.
  • Hvis du bruger en creme kage, derefter før dækker hans mund, er det nødvendigt at modstå kagen i køleskab, indtil cremen hærder. Og efter det rullede mastiks. Opskriften på sin forberedelse vil vi nu beskrive.

Alle disse tips vil hjælpe dig til at lave en smuk og elastisk pasta til at forberede kulinariske mesterværker.

Opskrift mastiks fra skumfidus

Ingredienser:

-sufle marshmallow - 150 g

-saharnaya pulver 200 g

stivelse 100 g

-moloko eller citronsaft 10 g

-slivochnoe olie - tsk

Blanding pulveriserede sukker og stivelse i sidste ende giver resultatet af plasticitet. Under tilberedningen flydende mælk, vand eller citronsaft. Hvis du foretrækker en sur smag, så brug citronsaft, mælk, i dette tilfælde, er smagen ikke påvirket. Plasticitet påvirker også smør.

Stivelse og strøsukker kræves for at finkæmme så vi opnå en homogen og uden klumper pasta. Opskrift, selvom enkle, men kræver pleje og nøje overholdelse af alle detaljer. Souffle er nødvendigt først at smelte - sprede det i en beholder til en mikrobølgeovn, tilsættes lidt væske (mælk eller citronsaft) og sat i en mikrobølgeovn, hvis dette husholdningsapparater hus ikke, passe et vandbad.

For den nødvendige tid til at sætte mikrobølgeovnen i etaper, først til venstre i 10 sekunder og se hvad der sker. I et vandbad for at smelte lettere, fordi observere og styre hele processen er støbt, slik. Som et resultat, bør du få masser af tyk og tyktflydende.

Hvis du ønsker at give pastaen farve, er det bedre på dette tidspunkt at tilføje et par dråber farve og rør. Ikke mere skal tilføjes, ellers vægten ville være for lyse og unaturlig. Nu, langsomt og gradvist tilsæt sigtet stivelse og pulver - bland grundigt.

Når massen er fortykket, sprede det på en plade drysset med stivelse. For at indsætte klistrer til hænderne er det nødvendigt at smøre med smør og ælt som sædvanlig dej. Glem ikke at konstant drysset pulver og stivelse.

Det vigtigste er ikke at gå glip af det øjeblik, hvor materialet er glat og ikke klæber til hænderne. Færdig mastiks wrap i folie og sende det i kulden. Hvis pakket ind i en pakke, så er du nødt til at trække luft, så for ikke at danne en skorpe. I køleskabet skal det bruge mindst en halv time, og derefter fra det kan vi forme figurer.

Du kan indsætte forberedt på forhånd, som et færdigt produkt kan opbevares i køleskab (op til 1,5 måneder), og i fryseren (op til 6 måneder). Før støbning frosne mastiks nødvendig for at varme op ved stuetemperatur uden udrulning af emballagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.