LovStat og lov

Synet af dokumenterne - hvad er det? reglerne for syn

Aktiviteter for virksomheder og organisationer på visse love. Overtrædelse af deres afvises. Med dette, er der nogle problemer, som gør det muligt at undgå en særlig procedure - synet af dokumenterne. Det er en proces med henblik på at identificere de mangler i projektet og deres afskaffelse. Proceduren er det som regel bestemt af en separat regel. Lad os forstå det hele.

Hvad er synet af dokumenterne?

Det er kun derhjemme, du kan løse alle problemer i samtale med dine kære i selskab med en sådan procedure fører til en krænkelse straffes med bøder, og nogle gange mere alvorlige foranstaltninger. Sagen er, at nu vedtaget en smal specialisering. Bogholder, for eksempel ved et stykke lovgivning, men forvirret i personale dokumenter. Men arbejdet i enhver organisation - processen er temmelig kompliceret, reguleret af en flok forskrifter, bekendtgørelser og andre dokumenter. Alle nuancer af dem kender ikke nogen af de eksperter, og ikke sætte dem. Efter alt, udfører hver sine opgaver er foreskrevet i jobbeskrivelsen. Og mange instrukser eller ordrer foresatte forbundet med flere aktivitetsområder. Derfor har vi brug for en proces med "viden information" specialister. Det blev opfundet og navngivet synet af dokumenterne. Denne procedure peer review af eksperter i projektet, herunder en redegørelse for de kommentarer og forslag.

tilrettelæggelse af arbejdet

Enhver aktivitet af de strukturelle afdelinger af virksomheden er regulerede dokumenter. I vores tilfælde rækkefølgen på synet af dokumenterne. På grundlag af teksten i papir og udførte proceduren. Ordren skal indeholde rækkefølgen af visning og listen af positioner, som leveres til undersøgelse eller at indføre projektet. Uden at udføre procedurerne i den rækkefølge dokument er ikke underskrevet af chefen, da det kan indeholde fejl. Som regel udarbejdelsen af dette dokument beskæftiger sig med den juridiske afdeling, sammen med stabschefen. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle nuancerne i organisationen, ikke at gå glip af noget. For logik er: lederskab udsteder ordrer på personale og driftsaktiviteter. Det er nødvendigt at se prøver af hver af disse arter og til at bestemme hvilke holdninger de vedrører. Dette følger af jobbeskrivelser. Lad os betragte et eksempel.

Sight personale ordrer

Vi vil se med den snæversynede synspunkt. Når en person tager på jobbet, han satte omfanget af det arbejde, betalinger, bestemme rækkefølgen instruktion, kommando og mere af. For hvert af disse trin reagerer separat specialist. Personale bør se kvalificeret revisor til at kontrollere løn og fakturering, og andre fagfolk - at instruere, vil chefen bestemme ansvar. Et eksempel på et forenklet, men det er klart, at en arbejdstager ikke skal være ansvarlig for alle data, der er indeholdt i projektet. Det viser sig, at hver del har til at kontrollere den rette specialist. Hertil kommer, han er ansvarlig for, at de rigtige data til projektet. Af denne og gennemført synet af dokumenterne i organisationen. Det skal bemærkes, at ordrer på kerneaktiviteter endnu vanskeligere. Men essensen forbliver den samme. Synet af dokumenterne - en procedure for undersøgelse og godtgørelse af deres embedsmænd.

Rækkefølgen af

De, der ikke har oplevet lige siden telefonens drift, næppe forestillet sig, hvad processen med at skabe nogle vigtige papirer. Projektet er ved at forberede en enkelt enhed eller en specialist på vegne af myndighederne. Som regel dette arbejde er at ligge på skuldrene af den person, hvis opgave det er inkluderet i overensstemmelse med de officielle instruktioner. Dernæst skal du videregive det til andre specialister. I ovenstående eksempel, de er: en revisor, en advokat, og den nærmeste leder, der er ansvarlig for sikkerheden. Hver er omhyggeligt at studere det udkast og gøre deres konklusioner. Enige om teksten bekræftet af signaturen, efterfulgt af datoen. Hvis du har kommentarer, bør de anført skriftligt med angivelse af lovgivningsmæssige aktiver overtræder udkastet. Når specialisten vil samle alle de underskrifter, er papiret overføres til retten i chefen. Han beslutter, hvad de skal gøre næste. På dette grundlag kan vi sige, at synet af de dokumenter - det er en proces med fælles ansvar mellem specialister fra forskellige grene.

Når harmoniserer

Dokumentet, som vi har set, eksperterne arbejde, som det vedrører. Dette gøres, før den er underskrevet. Det vil sige, eksperterne kontrollere projektet i overensstemmelse med de love og lokale handlinger. Denne proces kaldes tilpasning. Som regel specialister underskrift sat på det første eksemplar af ordren fra bagsiden, medmindre andet følger rækkefølge. Dette dokument forbliver i virksomheden, senere overgiver sig til arkivet. Dens holdbarhed er defineret ved nomenklaturen for anliggender. For eksempel kan personaleomkostningerne ordrer ikke blive ødelagt femoghalvfjerds år. I hele denne periode kan de kaldes og kontrolleres for gyldighed. Se hvor højt ansvar af dem, der forhandler den tekst!

Sight dokumenter: prøve

du har brug for at afsætte plads til de specialister, var i stand til at forlade deres data med udkastet til dokumentet bagsiden. Disse omfatter:

  • kontor;
  • signatur;
  • afkode Fulde navn.;
  • dato.

Hvis kommentarer er omfangsrigt, skal du gøre et notat, at teksten er indkapslet i et særligt dokument. Ganske ofte vil alle tvister afgøres i løbet af projektets behandling. Men det sker også, at den kommende "korrespondance". Så lige en endelig afgørelse givet lederskab, der skal undersøge de kommentarer, hvis det er nødvendigt, for at høre eksperter forklare. Sight-godkendelse dokument ser sådan ud:

Leder af Juridisk Tjeneste _________________ (Sergeev MM)

Dato, underskrift

fortrolige visum

Der er en anden form for arbejde med dokumenter på arbejdspladsen. Han kaldte bekendtskab. Denne proces indebærer at få skriftlig bekræftelse på, at medarbejderne forstår betydningen af ordren eller andet papir. Proceduren til visning af dokumenter i dette tilfælde er anderledes. Først det underskrevet af lederen, og først da de relevante eksperter med det. Ud over de angivne data, skal denne form for syn indeholde en særlig sætning, der bekræfter, at den person, forstår betydningen af papiret. For eksempel skal du skrive "Fra den velkendte handling." Dernæst liste titlen, underskrift, dekryptering Navn og dato. Således eksperten bekræfter, at han læse dokumentet, og jeg er enig med ham.

komplekse ordrer

Regeringsorganer engageret i udarbejdelsen af retsakter, også foretaget synet af dokumenter i organisationen. Ofte kun den tid og indsats, det tager meget mere. Det faktum, at de administrative dokumenter skal indhente en ekspertvurdering af flere enheder, nogle gange tredjeparts institutioner. Projektet er sendt i rækkefølge i hver. Venter på kommentarer, skal kontrahenten sende begge dokumenter følgende eksperter. Og sådan fortsætter det, så længe man ikke udtale sig. Deres noter, der skal bearbejdes, foretage justeringer af teksten og til at gennemføre hele igen fra begyndelsen. Accept af dokumenter er forsinket i lang tid. Det er dog nødvendigt at gøre det så regeringskontorer udstede handlinger, der er bindende. Og det rører livet for mange mennesker. Frivolity og hast i en så vigtig sag uacceptabel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.