Mad og drikkevarerDesserter

Opskriften på vaffel wafer ruller - sprød godbid til te

Vafler - en lækker, sød, sprød delikatesse, nu en påmindelse om en lykkelig barndom. Kog dem korrekt - en temmelig vanskelig opgave, fordi du skal vælge de rigtige ingredienser til dejen, ælt det ordentligt og tage .... Generelt, i dette tilfælde er der en masse af hemmeligheder, der begynder madlavning bliver nødt til at afsløre sig selv. Hvis du tænker på, hvordan man kan lave mad vafler i vaffeljernet, bør være forberedt på forhånd nogle relevante forskrifter beskriver den sekvens af handlinger og proportionerne af produkterne, og nogle af anbefalingerne.

Kvalitativt kogt dej til vaflerne skal se ud emulsion, hvor massen af "gemmer sig" de fede dråber. For at opnå den rette konsistens af blandingen - og det bør være den samme væske som dejen til pandekager, er det bedst at bruge en blander. Dejen hvorfra vil senere blive gjort sprøde vafler til vaffeljern, bagning ikke holde (ikke klæber) for at danne, på en liste over dets ingredienser må kun omfatte æggeblommer og den minimale mængde sukker, der skal erstattes med flormelis. Og for at gøre dejen var luftige og frodige, er det nødvendigt i allersidste fase af æltning indgå det grundigt slået æggehvider.

Det er vigtigt ikke at overeksponere dejen i vaffeljernet - bage vafler bør være for ikke mere end to minutter ved 180 ° C, hvor der før første anvendelse af bedste fedt formular. Resten af madlavning opskrift wafer lag og wafer ruller til vaffeljernet kan variere alt efter dine egne præferencer. For eksempel er det muligt at bage og tjene te velsmagende behandler fyldt med kondenseret mælk og jordnød. For det er nødvendigt at tage mel (450 gr.), Æg (5 stk.), Sukker (350 gr.) Og smør (200 gr.). Om fløde forberede kogt kondenseret mælk (500 g.) Og renset peanuts (100 g.). Du skal først smelte smør, lidt køligt og blandes med mel og æggeblommer, pisket med sukker. Den færdige masse Stir og bringe til ønskede konsistens kan spredes i et vaffeljern med hjælp af en spiseskefuld. Mens pandekager er bagt, kan du forberede fyldet - lidt yngel i en tør pande flåede jordnødder, så pund det og bland det med kondenseret mælk (du kan lave mad selv eller tage det færdige produkt). Udførelse af wafer ruller opskrift på vaffel på, varme, friskbagte "pandekager" kan være pænt rulles op og fyldt med en fyld-creme.

Meget lækker bagt mandelsyre, som er nødvendig for følgende liste over ingredienser: knuste mandler (250 g.), Mel (250 gr.), Smør (150 g.), Æg (3 stk.). Du skal også bruge sukker (175 gr.), Pulveriseret sukker (200 gr.), Mælk (500 ml.) Og lidt vegetabilsk olie. Den første fase i forberedelsen - adskillelse af æggeblommer og gnide dem med sukker. Samtidig er det muligt at smelte smør og sat æggeblommer sammen med mel, pulveriserede mandler og æggehvider, pisket i et fast skum. Den resulterende vægt være sikker på at bland godt og ælt dejen. Denne opskrift på vaffel wafer ruller gør det muligt at forberede og behandle i ovnen, hvis du laver dejen tyk nok, rul den ud tynde kager, og lægge dem på en bageplade smurt med olie. Ready varme senge fold i en pæn rør og fyldes med forkogt creme. Til dette formål, i gryden er blandet med sukker mælk, æggeblommer (3 stk.) Og mandler, bragt i kog og simret kog indtil fuldstændig massefylde. Efter dette, skal cremen sættes lidt smør, rør, køligt og anvendes til sit formål, som foreslået opskrift på vaffel wafer ruller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.