Nyheder og SamfundNatur

Insektædende fugle: navnet

Disse bevingede assistenter under opdræt deres kyllinger forbruge et stort udvalg af insekter. Måske er det derfor insektædende fugle fortjent anses for at være til gavn for en person. Selvom for eksempel de samme stære forårsage under deres efterårstrækket skader på vinmarker og sten frugttræer.

insektædende fugle

Fra selve navnet er det klart, hvad - eller rettere hvem lever af disse dyr. insektædende fugle ødelægge skadelige insekter, såsom cutworms og oldenborren, snudebiller og møl, blade biller og hvide sommerfugl, bugs og bladlus, fluer og mange andre. Naturligvis insekterne er deres vigtigste fødevarer (især under inkubation og fodring kyllinger).

insektædende fugle. navne

Græsset på jorden og i luften indsamles alle former for skadedyr og hoopoes, stære, drosler og finker, corvids fugle, spurve og lærker. Buskene ødelægger tonsvis af insekter Robins og gærdesmutter, sanger. Kroner af store træer - den Orioles og gøgen, blod appelsiner, og warblers, Chickadees og spætter. Og det er - ikke en komplet liste over insektædende fugle, der lever i den midterste vognbane.

Et par interessante fakta

insektædende fugle til tider give en stor tjeneste for menneskeheden. Og hvis ikke for arbejdet i disse bevingede assistenter, har nogle insektarter opdrættet i stort tal, er det kendt, at det er - en af de hurtigst prolifererende grupper af indbyggere på planeten.

  • I midten af sidste århundrede i skandinaviske lande kål møl avlet således at antallet af sine mere end 100 millioner individer per hektar. Her fuglene kommer til undsætning af mennesker og ødelægger et overskud i naturen.
  • Og i USA på de store søer i 1975 "fluefiskeri" nåede utallige mængder. De har endda fastklemt i biler og boliger, deres lig vrimler gaderne og kysten af lag op til 15 centimeter. For at rengøre busserne er blevet tildelt. Og denne gang reddet krydstogt assistenter.
  • Sparrow, er insektædende, på et tidspunkt var næsten udelukkende (ved regeringens rækkefølge) ødelagt i Kina, da de anses for skadelige eater afgrøder. Felter begyndte mylder larver, som ingen er blevet ødelagt, og det tog en betydelig mængde tid til at genoprette befolkningens til de samme standarder.
  • En slags kontrol over antallet af insekter, båret insektædende krydstogt, naturen spiller en stor rolle. Så på én hektar skov (i henhold til undersøgelser foretaget af de moldoviske forskere) syv par insektædende fugle opdrættet kyllinger ødelagt på bare 90 dage, omkring 6 000000 insekt, hvoraf en tredjedel er skadelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.