TravelingHoteller

Moscow Metropol (hotel): beskrivelse, adresse

Metropol er et af de mest berømte femstjernede hoteller i Moskva. Det er et af symbolerne i den russiske hovedstad.

Hotel Metropol (Moskva)

Komfortable og fremragende værelser i forskellige kategorier og fremragende service tilbydes af Metropol Hotel, som ligger i den meget centrale del af den russiske hovedstad, ikke langt fra Kreml.

Hotellet tilbyder storslåede luksuslejligheder til gæster. Og hotellet har ikke to helt identiske værelser. De har helt anderledes dekoration og layout.

Hvert af værelserne har sin egen individualitet takket være indretningen, bevaret fra begyndelsen af det XX århundrede og en række antikviteter. Og den gamle luksus her er perfekt kombineret med de mest moderne præstationer, der giver gæsterne komfortabel indkvartering.

I den mest historiske del af Moskva ligger hotellet "Metropol". Adressér den: Teatralsk passage, Husnummer 2.

Alle, der har besøgt Metropol-hotellet, har direkte rørt historien om Rusland, dens kultur. Det højt kvalificerede personale på Metropol Hotel tilbyder en bred vifte af tjenester for at gøre gæsterne føle sig hjemme.

Metropol Hotel er et af de faciliteter, der er en del af historien. Det kan kaldes, en slags, et hotel museum.

Metropol (hotel): fakta fra historien

Efter rekonstruktionen (1991) blev Metropol anerkendt som hotel af den højeste kategori. Dette hotelkompleks er det første i Moskva, der opererer i henhold til standarderne for international service.

I de senere år har hotellet været besøgt af mange fremtrædende politikere fra forskellige lande, medlemmer af kongelige familier og andre berømte mennesker, herunder følgende stjerner: Montserrat Caballe, Patricia Kaas, Catherine Deneuve, Michael Jackson, Julia Ormond, Elton John, Stephen Sigal, Arnold Schwarzenegger , Sylvester Stallone, Mila Jovovich, Pierre Cardin, Gerard Depardieu osv.

Alle hotelfaciliteter blev bygget for ca. 100 år siden. Den historiske bygnings individualitet gives ikke kun af et unikt layout, men også af udsøgte dekorationer. En gammel luksus i et kompleks med moderne komfort er på en måde et visitkort af hotellet "Metropol".

Metropol er et hotel med en rig historie. Repræsentanter for samfundets elite hvilede her og tilbragte deres fritid i præ-revolutionære tider, bolsjevikiske kongresser blev afholdt her. Kunstkunstnere har altid været tiltrukket af både arkitekturen i bygningen og de storslåede gamle malerier.

Hotel detaljer

I dette smukke historiske hotel kan du besøge barer, restauranter, swimmingpool, sauna, spa, wellness og fitnesscentre. Hotellet tilbyder roomservice døgnet rundt, gæst check-in, bagageopbevaring, businesscenter, parkering, frisør og renseri.

I hotellets restaurant "Metropol" kan du smage vidunderlige retter af russiske nationale retter: berømte russiske halophytes og kål suppe, pandekager med kaviar, sild og meget mere. Der er også vidunderlige europæiske retter og fine vine.

Et bredt udvalg af forskellige drinks, desserter og lette snacks venter på besøgende i "Chaliapin" baren. I hotellets cafe kan du smage lækre kager for enhver smag.

"Metropol" er et hotel, der repræsenterer moderne banket- og konferencehuse: 10 storslåede haller til forretningsmøder, banketter, bryllupper, konferencer og andre arrangementer. Særligt bemærkelsesværdigt er en hall med en samlet kapacitet på 300 personer, hvor det mest moderne udstyr er installeret med simultan oversættelse til 5 sprog.

værelser

Alle værelser på hotellet har de mest moderne faciliteter, og gæsterne har et komplet udvalg af tjenester. I de fleste værelser er der: pengeskab, badekåbe, tøfler, kosmetiske tilbehør, aircondition, arbejdsstue, bad, sauna, minibar, telefon, spiseplads (i køkkenet), tv, telefon, satellit- tv, Wi-Fi.

konklusion

Historisk har Metropol Hotel dybe rødder. I XIX århundrede (i anden halvdel) på Teatralnaya-pladsen, i den sydvestlige del af den, nær den ældste Kitai-Gorod-mur, var der ganske populært i disse dage i Moskva-bade. Den anden del af denne bygning blev besat af hotellet. Begge disse institutioner beboere i Moskva kaldes "Chelyshi" (navnet på ejeren, købmand P. Chelyshev).

I samme bygning og ligger det nuværende storslåede og moderne, men unikke historiske hotel med et smukt navn "Metropol".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.