Mad og drikkevarerDesserter

Hvordan til at tilberede en hurtig kage til te

Oftest er et visitkort husmor bagning, det være sig kager, cookies eller andre desserter til te. nogle gange sker det dog, at gæsterne kom uventet, og du vil have dem til at overraske og en hel del tid. Det er i dette tilfælde kan komme til undsætning hurtig kage til te.

For at gøre dette på forhånd at tage til efterretning kage opskrifter til te, som er let at tilberede, og i sin sammensætning er ingredienser, der næsten altid har i køleskabet. Så vil en af disse opskrifter være den næste. Produkter behov: et halvt kilo mel, en halv liter æblejuice, en kop sukker og den samme mængde af vegetabilsk olie, en knivspids salt, bagepulver, eddike tilbagebetalt. Ud over dette er det nødvendigt at tage nogen tørret frugt efter smag og en kop jordnødder, valnødder eller hasselnødder. Mens ovnen varmer op til 180 grader, finthakket nødder, tørrede frugter og dampet. I skål blandes alle ingredienserne, æltet dej, som hældes i en smurt skål og sættes i ovnen. Bagt hurtig kage til te , så længe det øverste lag har en gylden farve. Fra oven det ofte er drysset med sukker retter, hældes smeltet chokolade, syltetøj eller marmelade.

Det er nødvendigt at være opmærksom på følgende opskrift, som du vil 2 æg male med lidt sukker, hæld en halv kop creme fraiche og en halv pakke blødgjort margarine, rør rundt og tilsæt den nødvendige mængde mel til at danne en dej konsistens ligner dej til pandekager. Blandingen blev hældt i en form smurt. Det er muligt i dette tilfælde at bruge en silikone forme er meget belejligt, at der ikke er behov noget til fedt. Stablet oven på æbler skiver, kirsebær, stenet, halveret abrikoser, alle drysset med sukker og kagen sættes i ovnen i en halv time over medium varme.

Du kan lave en hurtig tærte til te følger. Halv pakke smør smeltes i ilden og lidt afkølet, hvorefter den tilsættes en halv kop sukker, piskede masse ved hjælp af en blender eller et blandeapparat. Gradvist tilføje æggene (alle 3 stykker). Fortsat piskeris, dej sætte halvdelen kop mel, halv kop mælk og en teskefuld bagepulver (kan erstattes med læsket soda). Den resulterende dej blev hældt i en smurt form, og sættes i en ovn opvarmet til en gennemsnitlig temperatur. pie parathed kontrolleres ved hjælp af en træpind. Den færdige genstand kan skæres horisontalt i to dele, og de resulterende kager mellem en smear fløde eller syltetøj. Top wienerbrød dekoreret med frugt eller nødder, kan anvendes til dette formål, revet chokolade eller kokos.

En anden mulighed for at bage sød tabel kan blive en bolle med te. For at gøre dette, er halvanden kopper mel udlagt 100 gram sukker, 4 æggeblommer, en halv pakke smør (smeltet), en spiseskefuld vin, en knivspids salt. Alt er godt æltet, dejen rulles ud en lang strimmel skæres i små stykker. Hver dejstykke gives en afrundet form, som er en smule presses. Færdige ruller er lagt ud på en bageplade smurt med smør smurt på toppen af piskede æggehvider og drys med birkes. Derudover kan dejen selv sætte rosiner, tørrede abrikoser eller andre tørrede frugter.

Det skal siges, at den hurtige kage til te kan serveres med syltetøj eller marmelade, og kan koges eller kogt olie creme. I sidstnævnte tilfælde bliver kondenseret mælk blandet med en tot af smør, om ønsket, placeres en lille kakao. Det er også en god dekoration kan tjene smeltet chokolade i et vandbad eller kogt glasur. Den oprindelige smag af næsten enhver test vil give møtrikkerne (valnødder, jordnødder, hasselnødder), som enten finthakket eller opskåret i temmelig store stykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.