Mad og drikkevarerDesserter

Donuts på yoghurt: opskrift på velsmagende donuts

Donuts fra barndommen. Selv på trods af, at de ikke er meget godt for dit helbred og absolut skadeligt for tallene, donuts er en af de foretrukne desserter. Frodige, lækker, duftende. Hvordan kan du nægte dig selv den fornøjelse at spise mindst én? Køb reelle donuts i vores forståelse er ikke så let. På salg mere amerikanske version: rund burger. Hvad er der tilbage til fans af disse vidunderlige ringe drysset med flormelis? Søg efter opskrifter og lære ovnen donuts alene.

De mest almindelige gær donuts. Opskrift på dem, måske, er at beskrive. Selvfølgelig, den første ting du skal opløses i den opvarmede mælk, 2 spsk sukker og 10 gram gær. Kapacitet i 10 minutter dækket med et låg eller underkop, skal gær fermentere og skummet skal vises på deres overflader.

Derefter forvarmet endnu en halv liter mælk blev tilsat til det salt, 2 æggeblommer og 3 skeer af smeltet smør. Bland og hældes i en blanding fremstillet af gær. Derefter sigtet gennem en 600 g mel gradvist og drive det ind en mælkeagtig blanding. Dejen skal have en lidt tykkere dej til pandekager.

Den skal dække noget og efterlade i en varm minutters 30. Alternativt kan skålen sættes i en lidt opvarmet ovn. Efter en halv time dejen let ælte og yderligere 1,5 time i fred.

Hæld derefter i gryden og læg olie på ilden. Når olien er varm den kan begynde at bage donuts. Hænderne skal være foran hver doughnut olieret. På den side danner en kugle af dejen, lave et hul i midten, sat i en gryde og steg.

Donuts fra en gærdej ud meget fluffy og luftige. Men nogle mennesker af forskellige årsager, ikke spiser gærdej. Betyder det, at de ikke kan hengive sig lækre donuts? Overhovedet ikke. For dem, der er donuts på kefir. dej opskrift er ganske enkel.

Den består af 250 ml yoghurt, æg, 5 spiseskefulde sukker, lidt salt, bagepulver (halv teske) og 3 kopper mel. Denne opskrift er godt for det faktum, at forberedelsen af donuts på det tager meget mindre tid, fordi de ikke behøver at vente, indtil dejen vil gøre. Og for at arbejde sammen med ham på den størrelsesorden lettere. I dette tilfælde opnås donuts den samme luft og velsmagende, ligesom gær.

Donuts på kefir. opskrift

Yoghurt blandet med æg, salt og sukker. Tilsæt derefter sigtet mel. Dejen æltes, indtil den bliver elastisk, bør det være nemt at holde op med hænderne. Dejen er opdelt i flere dele og valset til en tykkelse på 1 cm. Koppen skæres derfra cirkler, sender de glas åbning. De resulterende skift donuts i varm olie og steg. Test skæring kan rulle den ud igen.

Klar donuts i begge tilfælde skiftet til et stykke køkkenrulle, det absorberer overskydende fedt. Derefter vil der være langt mere bekvem.

Men madlavning - kunst mangfoldighed. Med hensyn til dette, og sådanne retter som doughnuts på kefir. Opskrift af doughnuts med honning fyldt - det er et godt alternativ til de sædvanlige.

For at gøre denne dessert, skal du forberede 2 kopper mel, 30 g smør, en spiseskefuld honning, en skefuld sukker, æg, et halvt glas mælk, den samme mængde yoghurt.

Det første, pisket æg med sukker, hæld derinde honning og smeltet smør og bland. Derefter denne blanding tilsættes til den varme mælk.

Det næste trin i den sigtede mel pour yoghurt og hæld en pose vanille. Tilslut derefter både blandingen og ælt dejen. Den er opdelt i halve og rullet i tynde plader. En plade anbringes på bordet og på det planlagt et glas cirkler donuts. Indrykket et par millimeter i en cirkel spredt marmelade eller syltetøj. Fyldet skal være tyk. Top alle omfattet af andet reservoir test glas igen skære en cirkel, centret også nødt til at fjerne glasset eller noget lignende. Zaschipyvayut kant på begge sider. Klar donuts spredes på en opvarmet pande.

Her er de, donuts kefir. Opskrift enhver er sig selv vælger at smage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.