Selv-dyrkningStresshåndtering

Hvordan at falde til ro i stressede situationer: tre effektiv metode til afslapning

Moderne liv er altid forbundet med konstant stress. Kompleks arbejde tidsplan, den hurtige tempo i livet og andre faktorer tilføje op til en alvorlig indvirkning på psyken. Overvindelse stress - en nyttig færdighed der kun kan købes. Kæmp med nervøse følelser bør absolut være i stand til, fordi erfaringer påvirker ikke kun en negativ indvirkning på nervesystemet af staten, men også om sundhed generelt. Da roen i stressede situationer og stoppe bekymrende for ingenting?

Se på den del af problemet

Alvorlig konflikt eller et problem absorbere fuldt humane, mastering sine følelser og opmærksomhed. Det er ikke overraskende, at stress vises umiddelbart. Prøv ikke at tage hele byrden. Forestil Dem, at alt hvad der sker - en film eller et videoklip, som du ser på skærmen. Eksperiment: rul begivenheder som sort og hvid film, skrue ned for lyden eller reducere billedstørrelsen. Du vil bemærke, at situationen ikke længere forårsager den tidligere intensitet af følelser. At vide , hvordan at komme ud af stressende situationer ved hjælp af denne metode, vil du ikke være i stand til at føle deres engagement i alle spørgsmål.

Ændre problemets omfang

En anden lignende metode giver lærer at ændre skalaen på konflikter og problemer. Hvis du ikke ved, hvordan man kan falde til ro i stressede situationer, og spændingen er stigende, tror alt så hektisk. Hvad sker der, hvis man ser på byen fra oven? Eller forestille vores planet i det ydre rum? Omfanget af problemet vil blive væsentligt reduceret. Hvis stjernerne ikke inspirere også prøve en anden. Forestil dig, at fra det tidspunkt, du spændende begivenheder i de seneste par år. Hvad føler du i ti år? Kan ikke engang huske om konflikten? Eller give problemer, bortset fra at smile? Efter denne analyse, ødelægge nerverne og bruge tid oplever ønsker meget mindre.

Kamp med negative tanker

Hvordan at falde til ro i stressede situationer, hvis problemet er konstant plager dig ængstelige tanker? Udviklingen i det værst tænkelige scenarie igen og igen ruller i hovedet, fratage evnen til at tage en sober kig på verden, stress stiger, og problemet begynder at bevæge sig i en ond cirkel. Cope med tanker kan fokusere på eksterne objekter. Prøv at slappe af og se dig omkring. Ligegyldigt hvad vil tiltrække din opmærksomhed: view fra vinduet, eller nogle møbel. Bare fokusere på det, tænde for alle sanser og lad de negative tanker, selv midlertidigt, forlade dig. Så hvor rolig det er nogle gange yderst vanskeligt i en stressende situation, kombinere denne metode med en målt og dyb vejrtrækning. Så du vil være i stand til at modstå stress og endda fysisk. Over tid, regelmæssig vejrtrækning og evnen til at koncentrere sig om abstrakte ting kommer ind i vanen, og stressende situationer vil ikke være i stand til at kontrollere dine følelser og tanker. Du vil være at reagere hensigtsmæssigt, opholder sig væk fra problemet, og derfor løse dem uden fare for deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.