ComputereSikkerhed

Avast SecureLines - hvad er det? generel undersøgelse

Fordeling af VPN-forbindelser baseret på offentlige eller usikrede Wi-Fi-netværk, på den ene side, bliver brugeren opfattes meget positivt. Men mange ikke mærke det problem, at de overførte data ved indgangen til internettet på en ukrypteret forbindelse kan nemt hackes eller opsnappet af hackere. For at beskytte brugt en masse værktøjer. En af dem - Avast SecureLines. Hvad er det nu, og overveje. Der vil også blive påvirket af mekanismerne i arbejdsprogrammet og de spørgsmål i forbindelse med licensering.

Avast SecureLines - hvad er det?

Denne software, uden at gå i tekniske aspekter, giver en enkel og praktisk VPN-klient, der gør det muligt at beskytte de oplysninger, som brugeren enheden til internettet gennem flere kryptering.

Det er muligt, og på en anden måde at beskrive programmet Avast SecureLines. Det er fra et synspunkt af softwaren? Den mest almindelige tunneling adapter og klient på samme tid. For at gøre det mere klart, overveje mekanismerne i programmet.

Hvordan Avast SecureLines VPN?

Ved tilslutning til enhver ressource i de internetdata fra brugerens computer eller mobile enhed overføres til serverne ikke direkte, men udvide en flerhed af mellemliggende faser. I de fleste tilfælde, disse mellemliggende enheder er sikker, men gør virtuelt privat netværk VPN, som du opretter forbindelse via Wi-Fi modul, ofte ikke har en sådan beskyttelse. Det er i denne fase, kan angribere udnytte huller og knæk enheden, eller endnu værre, stjæle personlige data adgang til Internet ressourcer, registreringsoplysningerne ifølge de samme sociale netværk, eller endda passwords og koder til adgang til bankkonto eller plastikkort.

Det giver god beskyttelse for den nye sikkerhedsmodul kaldet Avast SecureLines. Hvad er det i form af operationen? Denne software, som til enhver forbindelse skaber sin egen tunnel, og hvorigennem data overføres, og krypteret. Denne teknologi er den såkaldte tunnelering. Essensen af processerne er, at når en forbindelse til et ubeskyttet netværk brugerdata først føres til en dedikeret server, hvor de er krypterede. Dekodning udføres direkte på VPN-serveren. Således risici forbundet med tab eller tyveri af fortrolige oplysninger, reduceres gentagne gange.

Desuden ved anvendelse af kryptografiske protokol SSL-baseret krypteringsalgoritme ADS med en nøgle længde på 256 bit, kan en ansøgning ændre selve adressen på IP-tilsluttet indretning til efterfølgende behandlingstrin websites. Den resulterende webressource af IP-adressen er indeholdt i en særlig AVAST Software virksomheder, der eliminerer ekstern adgang til den faktiske bruger adresse. I den forstand, Avast SecureLines er også anonymiserer den type at være anonym proxy-servere arbejde.

Selve programmet virker perfekt på alle versioner af Windows-operativsystemer og Mac, og er den officielle version til brug på mobile enheder med styresystemet er installeret på deres Android 4.0 og derover, samt iOS 5 og derover.

licens

Nu om den ene side af Avast SecureLines programmet. Licensen er betalt. Udgifterne til det i et år ansøgningen, fx for russiske brugere er 1500 rubler. Summen synes at være små af moderne standarder, men det kan hævdes, at vores folk ikke ønsker at købe den med stor sandsynlighed. Men dette er en privat sag.

Med hensyn til registrering af brugerrettigheder til Avast SecureLines VPN, er licensen købes direkte på den officielle hjemmeside, hvor du skal vælge den installerede version, til at give personlige oplysninger, betalingsmetode og bekræft købet.

Vigtige funktioner og kundefordele

Men efter aktivering af en fuldt udstyret pakke bruger får nok muligheder for at beskytte. Ud over den sædvanlige internetadgang, datakryptering er programmer som Skype eller Viber.

Ved brug af søgemaskiner som Google og "Yandex" historie af besøg og ønsker kan ikke gemmes. Hertil kommer, helt blokeret, hvad der ville have været nogen tilpassede annoncer.

Endelig programmet giver dig mulighed for at besøge nogle steder, der er begrænset af geografisk placering forbindelse til brugeren ham. Disse omfatter sådanne velkendte amerikanske medier ressourcer som Pandora og Hulu. Med dette program kan du nemt ændre deres territoriale tilhører ved at forbinde til servere i forskellige lande og byer rundt om i verden.

i stedet for en konklusion

Endelig er det fortsat at tilføje, at i det øjeblik integrationsindsatsen Avast SecureLines teknologier indarbejdet i den seneste anti-virus udviklingsselskab, der udtænkt af skaberne af denne software skal tiltrække flere potentielle kunder.

Når du bruger de specielle færdigheder der kræves, er de fleste operationer fuldt automatiseret, således at brugeren vil blive engageret i kun et udvalg af nogle af de parametre fra listen over forudindstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.