TravelingRetninger

Botanisk Have. Nizhniy Novgorod. Emnet for borgernes stolthed

Nizhny Novgorod, en større industriel og kulturelle centrum af Volga-regionen, har blandt andet, og alligevel en af de ældste landskab i Rusland dendrologiske parker. Ikke alle, selv de største russiske byer, kan prale af, at den botaniske have i det er der en lignende niveau. Nizhny Novgorod i denne by tilhører. I sin skabelse investeret deres arbejdskraft og en masse penge for generationer af borgere.

Botanisk Have, Nizhny Novgorod, Botanisk Have Street, 1

Så der er udpeget på et kort over anlægget i dag. Han dukkede første gang op på det i 1934. Baseret Natural Park var en berømt sovjetisk videnskabsmand S. Stankov, leder af afdelingen for Botany fra University of Gorky. Som udtænkt af den videnskabsmand botaniske have var blevet en base for afdelingen ledes af ham og lad den foretage målinger på mange områder.

I byen har i dag et unikt objekt, en botanisk have, Nizhny Novgorod skylder og derefter formand for Jordbrugsvidenskab N. I. Vavilovu, støttet stærkt initiativ sin kollega. Den store russiske videnskabsmand bidraget til at sikre levering i drivhuset af den botaniske have i mange varme-elskende afgrøder fra de sydlige regioner i landet og i udlandet. Indlæg levere regelmæssigt små kasser med frø af planter fra hele Sovjetunionen og fra mange lande ved byen Gorky (fordi i disse år blev kaldt Nizhny Novgorod), den botaniske have. Frøene af brønden steg, og nogle fortsætter med at vokse til i dag.

i dag

Naturlige landskab Parken dækker et område på omkring 35 hektar. I centrum ligger blev bygget i 30-erne af drivhuset kompleks og Arboretum. Alt dette er omgivet af en stor skov, overvejende af bredbladede træarter består. Blandt dem er mange århundreder gamle egetræer og Lindens. Sådan en organisk forbindelse relikt skove med plantager rukotovornymi blev oprindeligt udtænkt af professor Stankov, grundlægger af den botaniske have. Nizhny Novgorod fordums omfattede Oak Grove, hun længe havde været en by vartegn. Siden da hele området har officiel status af en naturlig monument og beskyttes mod uautoriseret adgang.

Dendrological afdeling af den botaniske have i deres sammensætning omkring tusind forskellige træer og buske, der er indsamlet fra mange dele af verden og formåede at slå rod i det barske klima i den midterste bånd. Meget interessant og det gamle drivhus med masser af tropiske og subtropiske arter. Nogle af de præsenterede relikt arter er på randen af udryddelse i betingelserne for dens naturlige habitat. Trods betydelige økonomiske vanskeligheder, botanisk have bor og arbejder. Hvor du kan lide at tilbringe tid almindelige borgere, mange af dette sted betragtes som den foretrukne i hele byen. Og de kan forstås, er der virkelig god - en luksuriøse flora, botanisk have. Nizhny Novgorod (foto af de naturlige omgivelser kan ses i artiklen) er med rette stolt af dette objekt. Hans billeder pryder mange publikationer, der afsættes til den gamle russiske by på Volga.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.