Mad og drikkevarerDesserter

Baklava: kalorieindhold, sammensætning, kost opskrifter, tyrkisk honning dessert

Den første version af baklava eller baklava, dukkede op i 1453, men selv efter århundreder hendes opskrift har ændret sig lidt og traditionelt består af mel, æg, smeltet smør og honning eller mælkeprodukter fyld. Baklava, en kalorie er 400-415 kcal, og er 1/5 af den normale daglige behov for kvinder - helt rige produkt, der hovedsagelig består af fedt og simple kulhydrater.

Han er ikke meget attraktivt for dem, der er nøje ser deres figur, som duftende orientalsk sødme virkelig noget mellem en flerstrenget kiks og kage, honning kage. Men at hengive i små fornøjelser, overveje afvejninger, der ville tilfredsstille både de sande gourmeter og ivrig sportsfolk.

Pahlava: kaloriefattige egenskaber og ingredienser

Pahlava sikkert har en høj næringsværdi. Men ikke alle dens komponenter er så skadelig virkning på taljen, som det ser ud ved første øjekast. For eksempel:

 • Valnødder er rige på kostfibre (6,8 g / 100 g), essentielle fedtsyrer (6,1 g / 100 g) og kaliumiodid ansvarlig for normal drift af skjoldbruskkirtlen, hvilket på sin side påvirke den ensartede fordeling og spaltning af fedtceller i kroppen. De er fuldstændig mangler kolesterol.
 • Paradoksalt nok æggeblommer ikke forårsage vægtstigning, fordi den ikke indeholder en simpel fedt, hvilket skaber en stabil kropsfedt. Tværtimod i løbet af talrige forsøg har vist, at spise 1-2 æggeblommer per dag reducerer niveauet af kolesterol markant, og der hersker i sammensætningen af mono- og polyumættede fedtsyrer er ikke produceres af kroppen - væsentlige i kosten af atleter Nutraceuticals.
 • Det ser ud til, at det kan være kosten, hvis fyldt med hurtige kulhydrater og simple sukkerarter? Faktisk med hastigheden af honning fordøjelighed kun matches af det vand, der passerer alle faser af opsplitning kun 20 minutter. Så uden at forårsage stagnation og andre negative fænomener forbundet med højt kalorieindhold mad, det øger produktionen af galde, hjælpe med at fjerne giftstoffer. Forbrugende det i små mængder, kan øge tonen i kroppen og tillader dig selv at give op flere kalorier og meget mindre nyttigt sukker.

Som for andre produkter, deres udskiftelighed er værd at nævne separat. For eksempel fra havre, majsmel eller linned kan fremstilles uden gærdej og smør fedtstoferstatningen tør ostemasse.

Hvis vi taler om radikale kosten opskrifter uden mel, olie og sukker, sådan baklava, kalorier per 100 gram, som er omkring 130 kcal, anvendes især i strenge restriktioner i kosten.

En traditionel tyrkisk opskrift

Generelt tyrkisk baklava, en kalorie er mindre end 140 kalorier, ikke meget forskellige fra almindelige husholdning, almindeligt anvendte recepter. Men stadig anbefales at udføre nogle af de konventioner.

Til fremstilling skal du bruge:

 • 300 g hvedemel (2 facetteret glas);
 • 8 Art. l. mælk;
 • 200 g smeltet smør;
 • 1 kyllingeæggehvide og æggeblomme 2;
 • 2 spsk. l. komprimeret gær;
 • halv kop hakkede valnødder eller hasselnødder;
 • Artikel 7. l. flormelis;
 • 3 spsk. l. honning;
 • en knivspids stødt kardemomme frø og salt.

forberedelsesfasen

Først skal du opløse gæren i varm mælk og lidt prisolit. Efter tilsæt pisket æg og mel, som er i færd med at blande tilsæt olie. Dernæst skal dejen sættes i gryden og varmt tæppe svøbt eller sat i en skål med forvarmet, men ikke højere end 30 ° C varmt vand. Om vinteren, kan du sætte en tæt på batterierne, og sørg for at dejen ikke køle ned eller overophedet.

Når det stiger, er det nødvendigt at opdele det i 45 stykker og rul ud fladt på en meget tynd skorper, børste dem med olie. Lægning på bage kager, vi arrangere dem på hinanden, hvilket bidrager til hvert sekund, undtagen den første og sidste påfyldning fremstillet af jordnødder, sukker, honning og kardemomme. Derefter blev den opnåede stabel pænt skåret i aflange blokke og smører æggeblommen.

Bagetiden er gennemsnitligt en halv time, temperatur - 180 ° C. I slutningen af baklava, kan du hælde smørret.

Petite orientalsk dessert er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.