SundhedPræparater

"Dikloran plus" redde fra ledsmerter

Præparat "Dikloran plus" produceres i form af en gel og er beregnet til udvendig brug. Lægemiddelkombination, dens virkning skyldes egenskaberne af bestanddelene indgår i dets sammensætning. Ved anvendelse af midlerne "Dikloran plus" har en lokal anti-ødem, anti-inflammatorisk og smertestillende virkning.

I sammensætningen af medikamentet er methylsalicylat og natriumdiclofenac, som inhiberer syntesen af prostaglandiner, som følge af deres virkning aftager ledsmerter og hævelse, samt morgenstivhed, og strækker sig væsentligt øget vifte af bevægelse. Linolie, som også er en del af præparatet "Dikloran plus", har anti-inflammatorisk virkning. På grund af menthol, som irriterer nerveender, har analgetisk virkning.

"Dikloran plus": brugsanvisning

Brug af lægemidlet administreres i følgende tilfælde:

- hvis den lokomotoriske apparat, såsom for eksempel osteoarthrosis af perifere led og rygsøjle, psoriatisk arthritis, rheumatisk væv, ankyloserende spondylitis, rheumatoid arthritis;

- ved reumatiske myalgi og reumatiske oprindelse

- efter at have traumatisk blødt væv skader.

dosering

"Dikloran plus" anbefales til voksne og børn efter 6 år, mens han gnider bevægelser anvendes på huden i det berørte område. Nævnte præparat kan påføres op til 4 gange om dagen. På et tidspunkt den anvendes fra 2 til 4 gram af værktøjet, hvilket svarer til en strimmel på 4,8 mm, som er ekstruderet fra en fuldt åbent rør. Afhængig af den smertefulde område størrelse mængde af lægemidlet kan ændres. Varigheden af behandlingen er ikke mere end 10 dage, hvis du ønsker at fortsætte med behandlingen, er det nødvendigt at rådføre sig med din læge.

Mulige bivirkninger

Anvendelsen af midlet kan give nogle dermatologiske reaktioner, den mest almindelige af disse er lysfølsomhed, eksem, kontaktdermatitis, som manifesterer sig som rødme, kløe, papler, skalering, vesikler, smertefuld hævelse af kropsdelen.

Det er også muligt udseende af allergiske reaktioner i form af urticaria, hududslæt, bronkospastisk reaktioner angioødem.

Kontraindikationer:

- tilstedeværelse af nogen overtrædelser integritet af huden på påføringsstedet;

- tilstedeværelsen af "aspirin triade" , og III trimester;

- den periode af amning;

- er kontraindiceret til børn under 6 år;

- i nærvær af overfølsomhed over for lægemidlet.

Der bør udvises forsigtighed, da lægemidlet til mennesker, der har akut hepatisk porfyri, er klare overtrædelser af nyrer og lever, astma, gastrointestinale læsioner, ældre, tilstedeværelsen af kronisk hjertesvigt og børn op til 12 år.

Som det allerede er sagt, bør lægemidlet anvendes på intakt hud og undgå at falde i de åbne sår. Ligeledes er det ikke anbefales at bruge dette indebærer at anvende okklusionsbandager kan ikke forhindre dens kontakt med slimhinder og øjne.

Da stoffet er meget dårligt absorberet, dens overdosis er praktisk taget umuligt.

Ved brug af "Dikloran plus" bør være opmærksomme på, at det lidt kan øge effekten af lægemidler, der forårsager lysfølsomhed.

Præparatet er egnet til brug i 3 år og er tilgængelig uden recept.

"Dikloran plus": anmeldelser

Fordelen ved dette stof, alle patienter henvist til, at gelen hurtigt varmer og producerer en analgetisk virkning. Ulempen af lægemidlet, nogle mennesker finder en ganske skarp lugt af menthol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.