SundhedPræparater

"Panzinorm": analoger anmeldelser. Bedste udskiftning "panzinorm"

Fordøjelsessystem menneskekroppen - en kompleks mekanisme af behandlinger forbrugte fødevarer på mikropartikler, som absorberes i blodet og celler i hele kroppen er mættet med essentielle vitaminer og mineraler. De, til gengæld er involveret ikke kun i vækst og udvikling af celler af forskellige vitale organer, men også for at give energi i hele kroppen. Derfor er det helt indlysende, hvorfor det er så vigtigt, hvis du har problemer med fordøjelsen af mad til at hjælpe din krop. I det arsenal af læger er der masser af forskellige lægemidler til behandling og vedligeholdelse af fordøjelse. Blandt dem er det sidste sted er besat af de såkaldte enzympræparater som "Panzinorm" piller. Analoger af denne medicin, brugsanvisninger, samt svarene vil blive drøftet i denne artikel.

Formålet med præparatet "Panzinorm"

Instruktionerne til anvendelsen af disse tabletter er givet klare instrukser, sådan behandling bør udføres under alle forhold. Eksperter identificere to hovedårsager:

 1. Svigt i den sekretoriske funktion i bugspytkirtlen.
 2. Overtrædelse af fordøjelsen.

Sådanne betingelser som følge af flere patologier:

 • cystisk fibrose;
 • dyspepsi;
 • pancreatitis;
 • flatulens;
 • Remhelda syndrom;
 • pankreatektomiya;
 • tarminfektioner;
 • kronisk leversygdom og galdegangene;
 • status efter resektion af tyndtarmen og maven.

Sammensætningen og virkningen af enzym narkotika

Sådanne lægemidler som "festlig", "Creon", "Panzinorm", "pancreatin" og "Mezim" er komplekse enzymatiske midler. Feature piller "Panzinorm" ligger i det faktum, at de grundlæggende ingredienser har specielle shell:

 • under det første lag er opløselige aminosyrer og udtrække maveslimhinden, som stimulerer produktionen af sine egne sekreter;
 • en anden syrefast skal indeholder pancreatin og galdeekstrakt, som frigives i duodenum og hjælper kroppen metabolisere fedtstoffer, proteiner og kulhydrater.

Således stoffet "Panzinorm" at anmeldelser er så gode, har ikke blot en erstatning, men også en stimulerende effekt. De aktive komponenter i galde og pancreas kommer i alle enzympræparater. Sådan et terapiforløb forbedrer funktionelle tilstand af mavetarmkanalen og normaliserer fordøjelsen generelt.

Det er værd at bemærke, at en stærkere indsats vil være i stoffet "Panzinorm Forte 20000" (svarende til det - medicinen "Makrozim Forte" og "festlige"). Disse værktøjer har en højere aktivitet af de vigtigste bestanddele af lægemidlet, som frigives direkte ind i tarmen.

Indikationer

Drug "Penzinorm" analoger er nemme at finde på ethvert apotek kan bruges i hele behandlingsforløbet eller tage som en ambulance. kan allokeres enzympræparater i følgende tilfælde:

 • Som substitutionsterapi med utilstrækkelig udvikling af egne enzymer af bugspytkirtel, tyktarm, lever, mave og galdeblære. Og også ved kroniske sygdomme i disse organer, og i alderdommen.
 • Som vedligeholdelsesbehandling for bedre fordøjelse af fødevarer under normal drift af mavetarmkanalen og forkert kost. Ved brug af skarpe, fed mad og overspisning.
 • Som en forberedende behandling forud for radiologiske undersøgelser af bughulen.
 • Lægemidlet kan indgives som en engangs-nødsituation under overfodring eller vægt i maven efter tunge måltider.

Fremgangsmåderne til påvisning "Panzinorm" præparat

Hvordan til at drikke tabletter "Panzinorm" og "Panzinorm Forte"? Vejledning til brug indeholder følgende anbefalinger om dosering og hyppigheden af brugen.

Drik tabletter og kapsler under måltidet eller et let mellemmåltid, synke medicinen helt. Tygningen er strengt forbudt, da skallen har særlige midler, som letter frigivelse af aktive bestanddele direkte i maven og tarmene.

Kapsler "Panzinorm 10000" for voksne udpeger 2 stykker tre gange om dagen i løbet af den vigtigste modtagelse måltid og en kapsel under mellemmåltid. Det maksimale beløb er 15 enheder per dag.

Børn, der har nået en alder af tre, anbefales det at tage medicinen i den samme mængde som voksne.

Behandlingsvarighed kan variere fra en enkelt dosis og op til flere måneder, afhængig af tilstanden af patienten og diagnosen.

Tabletter "Panzinorm Forte" (anmeldelser sige om det positive resultat af modtagelse) administreres i samme dosis, men det bør erindres, at de er mere aktive, derfor ty til deres hjælp er nødvendig kun i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at øge antallet af enzymer.

Frigivelse af lægemidlet "Panzinorm" og analoger

Medicin "Panzinorm" fås i tabletter af Ph.Eur 20.000 IE og 10.000 IU kapsler Ph.Eur, dermed den digitale værdi af titelproduktet.

Kapsler består af en hård skal gelatine uigennemsigtig hætte og hvid til beige-brune paller inde.

Tabletterne har en rund bikonveks form og en hvid eller lys grå farve.

Kapsler "Panzinorm 10000" kan erstattes af tabletter, "Creon 10000". Sammensætningerne og virkningen af disse lægemidler er næsten identiske, og derfor erstatte hinanden.

Hvad kan erstatte "Panzinorm 20000"? Vejledning i brugen af disse tabletter har det, at de indeholder 20000 enheder Ph.Eur, men fordi du skal vælge den rette dosering af lipase-enzym i sammensætningen eller midler til at drikke to tabletter "Mezim" stof "Pankreatin" eller "festlige". Værdig analog kan også betragtes som et middel til "Makrazim 10.000." Også, som en erstatning kan vælge præparater mærket "forte", hvor de grundlæggende komponenter er af højere aktivitet.

Analog: kapsluly "Creon"

Lægemiddel "Creon" vil være en værdig erstatning for lægemidlet "Panzinorm". Analoger af denne klasse er til komplekse enzympræparater, som har en større liste af aktive ingredienser, der ligner med sin egen hemmelige maven og tarmene. Frigive kapsler i en dosis på 10.000, 25.000, 40.000 IE Ph.Eur.

Den samlede enkeltdosis indstilles individuelt af den behandlende læge på basis af patientens almene tilstand og diagnose. Eksperter anbefaler 1/2 eller 1/3 af den samlede dosis indtages før et måltid, og resten - på det tidspunkt (for de bedste resultater). Kapsler "Kreon" kan bruges som en behandling for både voksne og børn.

Analog: Tablets "Pankreatin"

Disse piller er en af de billigste narkotika erstatninger Panzinorm". Analoger af denne art er ikke altid den bedste, fordi en stor del af stoffet er opløst i maven, medens koncentrationen af aktive bestanddele i tabletter "pancreatin", og allerede er lavere end i kapsler "Panzinorm". Desuden en liste over de enzymer i sammensætningen er meget mindre, og fordi tabletterne "Pankreatin" simpelthen ikke kan konkurrere med de mere intense og effektive personale.

Typisk tage voksne "pancreatin" 2-3 piller, ikke flydende, under et måltid. Børn dosering bestemmes af en læge på et individuelt grundlag.

Analog: Tablets "Mezim Forte"

Medikament "Mezim forte" tabletter som "pancreatin" henviser til en lav-analoger. Dette er et glimrende middel til fjernelse abdominal udspiling, tunghed i maven under fordøjelsen og overspisning forkert. Men til behandling af mere alvorlige sygdomme, denne medicin er usandsynligt, at udpege en læge. Dens anvendelse er mere egnet til en gang brug som en ambulance.

Instrukserne til medicinen efter de anbefalede doser beskrevet:

 • Voksen 1-2 tabletter før måltid og 1-4 tabletter måltiderne;
 • Børn dosis vælges individuelt.

Bedømmelser af enzympræparaterne

Med fordøjelsesproblemer står alle voksne og hvert andet barn var blevet diagnosticeret med en række gastrointestinale lidelser. Derfor har et stort antal mennesker i forskellige aldre tyet til brug af enzympræparater, såsom tabletter "Mezim" eller "Panzinorm". Vidnesbyrd bekræfter de positive virkninger af substitution eller vedligeholdelsesbehandling.

Læger også bemærke en forbedring i pancreas arbejde umiddelbart efter behandlingens start, fordi enzymet lægemidler er designet til ikke kun for at hjælpe assimilere fødevarer, men også at genoprette produktionen af sine egne sekreter i maven og tarmene.

Mange forældre giver en positiv vurdering af de stoffer Panzinorm 'og' Creon", der er udpeget som en vedligeholdelsesbehandling i stigende acetone i børn, når fordøjelsessystemet fungerer særligt slemt.

Bivirkninger og kontraindikationer

Som med alle lægemidler, enzym lægemidler har en række kontraindikationer og bivirkninger. Lægemidlet er ikke indiceret til følgende betingelser:

 • porcin protein intolerance;
 • individuelle følsomhed over for visse komponenter;
 • akut pancreatitis eller akut forværring af kronisk;
 • børn under 15 år med en diagnose med.

Som regel "Panzinorm" stoffer "Panzinorm forte" analoger af disse stoffer ikke forårsager nogen bivirkninger, men bivirkninger tilfælde blev rapporteret:

 • intolerance over for visse bestanddele kan forekomme allergiske reaktioner;
 • store doser kan forårsage endnu større gastrointestinale lidelser.

bør ordineres til patienter med diagnosen "cystisk fibrose" Med den største omhu.

Overdosering og særlige anvisninger

Sædvanligvis betyder en overdosis af narkotika enzym ikke forårsage systemisk toksicitet. Ingen undtagelse, og stoffet "Panzinorm 10.000." Analoger af denne medicin kan også forårsage kun mildt ubehag med følgende symptomer:

 • kvalme;
 • diarré;
 • opkastning;
 • perianal irritation;
 • hyperurikosuri og hyperurikæmi.

I sådanne manifestationer bør straks søge lægehjælp. Fagfolk på dette tilfælde symptomatisk behandling, hydratisering, og naturligt afskaffe lægemiddel.

Forholdsregler bør tages enzymer under graviditet og spædbarn fodring.

For lægemidlet "Panzinorm" (herunder analoger) bevarer deres terapeutiske egenskaber i hele udløbsdato for dets oplagring bør tilvejebringe de nødvendige betingelser: lufttemperatur - ikke over 25 grader, tørt rum og mangel på sollys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.