ComputereComputerspil

Armour 'Skyrim': alle af rustning

"Skyrim" rustning i dag vi er interesseret i. Uden denne komponent er svært at forestille sig dette spil, og din karakter. Efter alt, er det ingen hemmelighed, at den rustning i nogen legetøj til at spille en stor rolle. Hvad er den rustning? Hvor at finde dem, og hvad vil det tage? For at forstå alt er ikke så svært, som det kan synes.

oversigt

Armor "Skyrim" - en type tøj, der er udelukkende designet til at forbedre beskyttelsen af den karakter. De er lidt anderledes i udseende, men i kvalitet samt den rustning er bedre ikke at bruge. Af den måde, kan nemlig ved hjælp af denne komponent forbedret overlevelse. Dette er den eneste måde at fremme forsvar.

I "Skyrim" nuværende rustning division - der er både let og tung. Følgelig er der for nivellering der er to separate færdigheder - Sådan bruges lys rustning. og tung.

Armor "Skyrim" kan varieres. Meget ofte de får nogle yderligere egenskaber. Med andre ord, deres bekostning er en stigning i udførelsen af afspilleren. For at bekæmpe evner almindeligt anvendte tung rustning for magi - let.

rustning typer

Spillet indeholder flere typer rustning. Hvert element opfylder sin rolle. Typisk bliver spillerne forsøger at bruge alle ingredienser på en gang på samme tid. Det er at indsamle den fulde rustning. Ikke nødvendigvis, at det er den samme art. For eksempel kan den øverste være let, og bunden - tung. "Skyrim" Armour inkluderer:

  • Armor - det beskytter kroppen af den karakter.
  • Sko (støvler) - beskytte fødderne.
  • Handsker / bracers - beskytte hænderne af den karakter.
  • Hjelmen anvendes af sikkerhedsgrunde hoveder.
  • Skjoldet er med til at blokere slag.

Alt dette kan findes i spillet. Supplere rustning ringe og vedhæng. Disse værktøjer hjælper til at sikre en høj beskyttelse mod karakteren af modstandere. Det er værd at bemærke, at de lette og tunge rustning er opdelt i mange arter. Hver har sine egne karakteristiske træk (ud over udseendet) og egenskaber.

mode

Det er ikke svært at gætte, hvad den rustning i spillet er det vigtigste tøj. Derfor bekymret mange spillere om udseendet af rustning. Det afhænger af, hvilken type beskyttelse, du slid. Som allerede nævnt, er spillet anderledes panser udseende anderledes, fordi du altid ønsker at finde noget stod.

Det blev derfor opfundet til spillet "Skyrim" tilstande på rustning, og ikke i en enkelt mængde. Disse værktøjer hjælpe med at give eksisterende rustning nye "udseende" eller tilføje tilpassede rustning, mere fashionable og smukke.

Normalt, blot installere en mod til spillet for at se de faciliteter deri. Armor "Skyrim" kan varieres - alt er kun begrænset af fantasien mod skabere.

søgning

Den sidste vigtige ting, der kan ophidse spillerne - denne produktion af panser. Ofte brugerne er interesserede i, hvor man kan finde panser "Skyrim." En væsentlig rolle ved det faktum, om hvilken slags redskaber, du ønsker spillet. Afhængigt af dette, finder du udstyr i et bestemt sted. For eksempel kan dværgenes rustning findes i enslydende hule. Ifølge dette princip hele spillet er bygget.

Generelt, hvis du tænker præcis, hvor at tage den ene eller den anden rustning, kan du foreslå følgende muligheder:

  • købe ammunition ved smeden;
  • produktion fra de døde;
  • Søg i huler;
  • modtage for færdiggøre quests;
  • uafhængig skabelse.

Det sidste punkt kan medføre nogle vanskeligheder. At være i stand til at skabe rustning "Skyrim", er det nødvendigt at pumpe dygtighed smed. Også for dette du har brug for nogle ressourcer. De kan findes overalt i virkeligheden i spillet "Skyrim". Jo højere din dygtighed, jo mere panser, du kan oprette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.