ComputereComputerspil

Legendary Pokemon: 1 generation og deres udvikling

I de seneste måneder har spillet Pokemon GO blevet en reel sensation - dette projekt har hurtigt vundet popularitet i hele verden, der kombinerer universet, elsket af næsten alle mennesker i verden, med en utrolig gameplay, herunder en tilstand af augmented reality. I dette spil, du har brug for i realtid at gå på gaderne i din by, for at indsamle Pokemon og fortsætte med at kæmpe mod de andre trænere. For mange mennesker, vil integrationen af spilverdenen ikke være svært, fordi spillerne stadig nyde de gamle projekter i denne serie. Men hvis du allerede har formået at glemme delvist, hvad der er "Pokemon", så skal du læse denne artikel. Her finder du alle de mest berømte Pokemon. 1 generation var den mest succesfulde, så de fleste af de spil, herunder Poemon GO, koncentrere sig om det. Derfor vil denne artikel beskrives præcist det. Pokemon (1. generation) nummer 150 individer - en mere mystisk og mystiske tal. Derfor kan vi roligt sige, at den første generation af Pokemon var 151. Nogle af dem er unikke, men de fleste er relateret til hinanden evolutionær udvikling. Det betyder, at en Pokemon i at opnå tilstrækkelig erfaring og til at skabe de nødvendige betingelser udvikler sig til en anden, mere kraftfulde og avancerede individ. Tja, er det tid til at se på de mest populære Pokémon nogensinde.

grundlæggende pokemon

Først og fremmest tiltrække opmærksomhed, selvfølgelig, den grundlæggende Pokemon - 1 generation er mest sandsynligt den mest imponerende og attraktivt grundlag for fremtidig træner. Hvad betyder udtrykket "grundlæggende Pokemon"? Når en person kommer til at blive en Pokemon træner, må han vælge en en af tre ting, og dette valg er et tilbud til alle. Det vil sige, at du starter med en af tre monstre, hvorefter den kan bruge dem til at samle en stor samling og vælge fra det Pokemon du ønsker at bruge i kamp. Men hvad slags Pokémon? 1 indbefatter frembringelsen af tre startende monstre - Bulbasaur, Charmander og Squirtle. Hver repræsenterer en af de vigtigste typer af Pokemon - herbal, ild og vand, hhv.

Bulbasaur

Bulbasaur kunne i sidste ende udvikle sig til Ivizavra, som adskiller sig fra den grundform, at på ryggen i stedet for pærer blomst blomster, og Pokemon bliver en større og mere kraftfuld. Den sidste fase af udviklingen - det Venuzavr, at angreb med hjælp låse fuld blomst. Mange tror, at blomsten er ikke sådan en forfærdelig våben, ligesom en brand eller en kraftig vandstråle (som i de to andre grundlæggende Pokemon), og derfor tror, at Bulbasaur og dens mildere form to andre Pokemon. Men de er ofte bitre at betale for sådan en fejl.

Charmander

Som for Charmander, det er, som nævnt ovenfor, angriber ild. Han udvikler sig i Charmeleona, hvis karakter bliver ikke nær så imødekommende som den tidligere form, men på samme tid og tilføjet en masse strøm. Hvad skal man sige om Charizard, en tredje form for Pokémon. Charizard bliver langt flere ser meget mere voldsomt, og erhverver vinger, på grund af hvad bliver som en drage. Den tredje form for Pokemon er utrolig stærk, dette monster gentagne gange anerkendt af en af de stærkeste i universet.

Squirtle

Og, selvfølgelig, vi kan ikke glemme Squirtle, der angriber vandstråle. Han udvikler sig i Vartortla, som også synes at være mere truende, får nogle nye funktioner og muligheder, men dens angreb er magen til dem, der var med Squirtle. Hvad kan man sige om Blastoyze - denne pokemon på skuldrene der er to utroligt stærke vand pistol, som han bruger til en kraftfuld og præcis skydning, og til fremskyndelse af vandet til ram fjenden. Det er alt, der er værd at vide om, hvad er den grundlæggende Pokemon. 1 generation, men er ikke begrænset til den startpakke, så du stadig skal mødes med en masse ting, der vil blive præsenteret for dig som de bliver tilgængelige i Pokedekse.

Caterpie

Liste over Pokemon 1. generation som du ved, er meget omfattende, så du bør studere den omhyggeligt for at blive virkelig imponerende træner. Den første Pokémon på listen, efterfulgt af basen væsen er Caterpie. Denne bane, som er godt i stand til at skjule og skræmme modstandere, men i kamp er helt ubrugelig. Det ser nice, men hvis du er bekymret for, hvordan man bruger denne skabning, skal du blot vente på det øjeblik, hvor Caterpie udvikler metapodia - det bliver stærk puppe, beskytter de skrøbelige indhold. Igen, på dette stadium, Pokémon kan ikke bringe meget godt for sin træner, men efter et stykke tid udvikler sig til Batterfri, og her kommer den sjove del. Baterfri er ganske stærk Pokémon der kan angribe fjenden giftige pollen. Han brugte sin fordel i evnen til at flyve. Som i anime, samt i computerspil ved hjælp af denne sommerfugl er blevet besejret mange Pokemon. 1 Generation (Pokedeks ikke strækker sig mere end 151 navn - en ny generation begynder) i Pokedeks driver langsomt, men rækkefølgen i dette tilfælde ikke spiller nogen særlig rolle.

Vidl

Pokemon 1. generation er ikke nødvendigvis meget stærk - Vidl er et glimrende eksempel på dette. Dette væsen ligner en orm og kan kun vikle fjende klæbrig tråd og angribe det lidt brod, placeret på hans hoved. Ved lave niveauer, kan det stadig gøre noget for at hjælpe træneren, men senere Vidl bliver helt ubrugelig, og derefter nødt til at vente, indtil det udvikler sig til Kakunov. Desværre Kakunov metapodia er analog, dvs. er en kokon, en overgangsperiode mellem Vidlom og Bidrillom. Som for Bidrilla, det er ganske kraftfuld Pokemon, der ligner en hveps i udseende, har i hver af forpoterne på stikket og brod én på maven. Alle tre stings bruges til at lave hurtige og smertefulde angreb. Nogle kilder mener, at den mest magtfulde Pokemon 1. generation skal indeholde dette væsen, mens andre mener, at Bidrill ikke så stærk som det ser ud ved første øjekast.

Pidgey

Evolution Pokemon 1. generation optræder ofte i to trin, det vil sige, omfatter tre typer af skabninger. Senere vil du se at det ikke er særegne for alle monstre. Men nu skal du overveje en af de mest populære Pokemon - Pidgey. Denne fugl er helt roligt og føjelig, han kan ikke lide at kæmpe og bruger sine vinger angreb teknikker primært for at vinde sig selv tid til at flygte. Pidzheotto er den anden form af stoffet og bliver meget mere militante og flere muligheder i kamp. Hvad angår den tredje form, Pidzhita, dette monster har et blændende hastighed, og er i stand til at løfte klappen storme enorm magt. Selvfølgelig, den legendariske Pokemon 1. generation er langt mere magtfulde, men meget få mennesker kan få fat i dem, mens fangsten Pidgey og sikre dens udvikling til Pidzhita kan være ganske enkel.

Rattata

Rattata - en pokemon, der ligner en rotte. Han fanger ofte øjet fordi Rattaty er ekstremt produktiv, men stærk fordel i kamp bringer. Det udvikler sig i Ratikeyta, som bliver en smule mere kraftfuld, hans tænder tillader påføre alvorlige skader, men dette par monster er sjældent bruges af erfarne trænere, fordi disse skabninger er langt fra at være den stærkeste. Men Rattata og Ratikeyt - det er det første eksempel på, hvad Pokemon har ikke altid to stadier af evolutionen.

Spyrou

Spyrou - er en analog af Pidgey, men denne Pokemon er en meget mere aggressiv. Spirou er ikke for stærkt i kampen, i virkeligheden, ligesom Pidgey, så træneren skal sørge for, at han er mere udviklet i FIRO - et væsen med de store vinger og en enorm næb er i stand til at forårsage alvorlig skade på fjenden. , Tegnet Spirou og FIRO er imidlertid grunden til, at det er yderst sjældne Pokémon trænere er disse fugle i hans samling, og hvis de har dem, er det næsten aldrig brugt.

Ekans

Serpentine Pokémon i starten af sit liv næsten ikke alvorligt - det kan kun angribe bid som hans tænder stadig ikke udsender gift. Bite, er imidlertid ganske smertefuld, og som skabning vokser, beskadigelse af et sådant angreb. Den anden og sidste form Ekansa Erbok, som allerede er en langt mere formidabel modstander. Dens giftigt bid er langt mere kraftfuld, det har en hætte, der er i stand til at demoralisere fjenden, og han er utrolig stærk krop, kan han dække deres bytte og presse det.

Pikachu

Beskrivelse Pokemon 1. generation ville være ufuldstændig uden en Pikachu. Dette er den mest populære Pokémon i serien, han er faktisk hendes ansigt, og hvis folk ikke kender til eksistensen af anime eller spil, de ved præcis om Pikachu. Dette monster angriber elektricitet med en utrolig kraft. Han er den første Pokémon Ash hovedperson i serien, og det er den mest dejlige og elsket af alle. På grund af det faktum, at Pikachu har fundet sådan en utrolig ære, men også på grund af det faktum, at Ash ikke ønskede sin vens evolution, mange mennesker glemmer eller ved ikke engang, hvad dette væsen er, den anden form - Rajcza. Raichev har en lidt større størrelse, bliver det en kæmpe hale, og karakter - ikke så behageligt som det var i den tidligere form. Der er spekulationer om, at hovedpersonen Ash hvorfor ikke ønskede hans ven Pikachu udviklet sig. Med hensyn til muligheden for RAICHEV, her er det signifikant bedre til sin tidligere form i fremdrift af el-angreb. Elektricitet, der hober sig op i kroppen af denne skabning, kan opnå et så stort antal, at Pokémon bliver nødt til at slippe af med ham, om han er involveret i en kamp eller ej. I dette tilfælde kommer han til hjælp af halen, som han styrter ned i jorden, lade gå alle de nuværende. Efter alt, hvis han ikke gør, kan elektriciteten i hans krop såre sig selv. RAICHEV vises i serien er ikke så ofte som Pikachu, som er en af hovedpersonerne. Det er grunden til dette monster mange mennesker glemmer, og nogle mennesker bliver overraskede, når de ser det, fordi før, at de ikke antage, at der RAICHEV. Som du kan forestille dig, den første generation af Pokémon er en langt mere omfattende - det omfatter mere end 150 arter af disse skabninger. Og du har brug for at spille i en af de tematiske projekter, at samle dem alle. Til dato den mest relevante er ovenstående Pokemon GO.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.