ComputereComputerspil

Slagmarken 3 Origin. Spillet Battlefield 3. Ikke køre Battlefield 3 Origin

Sea eksplosioner, farverige landskaber, fantastisk lyd og fascinerende multiplayer-kampe - alle spillet Battlefield 3, som er udviklet af svenske studie DICE og offentliggjort af EA i 2011. Engine, Frostbite 2, hvorpå der er bygget hele arkitektur af spillet, formået at give en meget høj kvalitet billede og fysik, som han oprigtigt takke udviklerne. Men det er, dette element opfostrede snesevis af utilfredse anmeldelser af fans, der mødte ansigt til ansigt med en flok bugs, og hænger. Næste analyserer vi nærmere fejlen spillet vil fortælle hvor man kan finde Battlefield 3 koder til Origin, og mens en lille anmeldelse af den populære shooter.

Gennemgang af Battlefield 3 singler

Den singleplayer-kampagnen vil fortælle os om historien om den amerikanske Marine Genri Blekberna, der blev anholdt af agenter fra CIA. Den vigtigste opgave for spilleren vil være erobringen af Solomon - en person, der beskæftiger sig med udarbejdelsen af et stort terrorangreb i USA. Selvfølgelig skal vi blive forhindret. serveres historie under dække af hovedpersonens erindringer, og geografi hotspots spredt sig til Aserbajdsjan, Frankrig, Iran og andre steder, hvor der er konstant venter skarer af fjender og kæmpe kolonner teknologi. Generelt enkelt viste sig temmelig falmet og kedelig: hovedpersonerne ikke empati, skarpe drejninger i plottet er fraværende, men virkelig interessante missioner er ikke så meget.

Gennemgang af Battlefield 3 multiplayer

Ikke desto mindre er alle ulemperne ved singleplayer-kampagnen er helt negerer en stor multiplayer mode. Battlefield-serien har altid skelnes skala virtuelle kampe, men vores helt sætte en ny standard i dette aspekt (vi taler om 2011 år). Selvfølgelig er det mest bemærkelsesværdige var en funktion af den globale ødelæggelse, held genskabe på at flytte Frostbite 2. Denne kendsgerning lov til at ændre flere kort, der dramatisk påvirker gameplayet generelt. Selvfølgelig er det ikke Levolution af Battlefield 4, men alt for dårlig. Spillet er tilgængelige terrestriske, marine og luftfotos typer af udstyr (kampvogne, pansrede køretøjer, fly, helikoptere, militære jeeps, både, etc.), der er tilgængelige for gamere. Generelt online, alt ser dynamisk, imponerende og spændende. Læg hertil en bred vifte af våben, valg af klasser og delvis tilpasning - og du får den bedste multiplayer shooter 2011.

Aktivering Battlefield 3 (Origin)

Den næste del af den roste serie, kan du aktivere digital service Origin, skabt i analogi med damp og Uplay. De online butikker og detailforretninger vil du nemt købe produktet Battlefield 3. Oprindelse kode har også sin egen butik, hvor fra tid til anden interessante tiltag. For at udføre aktiveringen, skal du downloade og installere programmet selv, og derefter gøre følgende: gå til Origin => "Indstillinger" => "Aktiver en produktkode" => indtastes i nøglen Battlefield 3. Origin aktiverer den og tilføje den til listen spil, hvorfra du kan downloade titlen til din pc. Næste vi ser på listen over kendte fejl, hyppige spillere.

Afgange fra netværket spillet (Afbryd fra server)

 1. Først skal du installere / geninstallere PunkBuster.
 2. Efter installationen, skal du flytte PB mappe i roden af spillet.
 3. The Origin tjeneste højreklikke på slagmarken 3 etiket, hvor du vælge "Rediger indstilling".

Efter at have udført disse trin, bør problemet forsvinde.

Spillet starter ikke

Som regel problemet ved ejere af meget gamle biler, eller de spillere står der stadig ikke sluppet af Windows XP, som ikke har nogen støtte til DirectX 10 og 11. Af denne grund anbefales det kraftigt at ændre OS version på Vista og derover. Hvis problemet fortsætter, skal du sørge for, at dit grafikkort understøtter DirectX 10. Hvis ikke, geninstallere spillet Battlefield 3. Origin er den bedste måde at downloade spil distribution.

Når du indtaster fejlen tager fart: Du blev afbrudt fra login-server

Hvis du løber ind i dette problem, skal du sørge for at tjekke filen hosts, findes på: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ osv Du vil også få mulighed for at erstatte det med den fil, der er konfigureret som standard.

Alle former for problemer med lyd

Hvis i løbet af spillet du bemærker forvrængning eller afbrydelse af lyd, så prøv at gøre følgende:

 1. Installer Bill2 s Process Manager v3.4.3.3 (det er ønskeligt at installere denne version).
 2. Genstart pc'en.
 3. Start spillet.
 4. Åbn manager, og sæt den linje ved at fjerne den første (nul) processor.

På dette punkt er der et par kommentarer:

 • Hvis du foretager ændringer i lederen, er det muligt at opretholde overensstemmelse for alle former for programmer.
 • Der er mulighed for russificering programmet under installationen.
 • Du kan prøve at ændre diskritizatsii frekvens lydindstillinger i Windows.

Nogle gange set hriplenie eller fuldstændig tab af lyd, hvilket naturligvis reducerer at nyde spillet. Hvis du støder på dette problem, skal du gå til følgende adresse: C: \ Brugere \ brugernavn \ Dokumenter \ Battlefield 3 \ indstillinger. PROF_SAVE_profile Åbn filen med Notepad, får der GstAudio.AudioQuality og ændre værdien fra 0 til 1 og derefter gemme ændringerne.

med baggrundsproblemer

Hvis du støder på dette problem ved at hente en ældre version af Origin, som er installeret på toppen af hende. Når installationen begynder, vil du blive bedt om at installere den gamle version. Enig. Efter de udførte operationer bør normalt tjene Battlefield 3. Oprindelse, til gengæld, er opdateret til den samme version af dig selv.

Tilslutning timeout

 1. Klik på "Start" -menuen.
 2. I søgefeltet indtaster services.msc, hvorefter den ønskede fil er fundet. Kør det.
 3. Du vil åbne et vindue "Services", hvor du skal finde UPnP Device Host og stoppe denne service.
 4. Gør det samme med den SSDP søgetjeneste.
 5. Luk vinduet Tjenester, og derefter gå til menupunktet "Control Center Netværks- og delingscenter" og sluk netværk opdagelse i et netværks adgangspunkt indstillinger.

andre fejl

APPCRASH atidxx32.dll

Hvis dette tager fart fejl opdatering DirectX biblioteker og drivere til ATI grafikkort til den nyeste version. Prøv ikke at bruge betaversionen.

APPCRASH dxdi.dll

Hvis din pc har nytte Ati Tray Tools eller Riva Tuner, slukke dem.

APPCRASH dxdi.dll

Gå til "Start" => "søg" => cmd => foreskriver kommandolinjen bcdedit / sæt increaseuserva 2500 => Hit Enter => Vent, indtil afslutningen af operationen => Genstart din pc. Hvis du ønsker at skifte tilbage til den oprindelige værdi, så skriv i bcdedit / deletevalue increaseuserva kommandoprompten, og genstart derefter computeren.

Ved slutningen af

Endelig siger, at Battlefield 3 i 2014 havde solgt 20 millioner eksemplarer, bliver en af de mest populære skydespil i spilindustrien. Tja, hvis du ikke har haft tid til at teste dette mesterværk mere i vente! Og hvis du har nogen problemer (det kører ikke Battlefield 3, Origin buggy knasende lyd), så læs vores artikel. Måske det vil hjælpe til at løse dem på kortest mulig tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.