ComputereComputerspil

Funktioner mode og passage af "Stalker: Historie Zulu"

Computerspil - det er fuld af afsluttede projekter, som du kan downloade, køre og passerer. Men i nogle tilfælde, spillerne påtage sig rollen som udviklere og om muligt ændre koden, fifle med spillet af ham selv. Muligheder for dette afhænger af, hvordan spillet er beskyttet mod indblanding udefra. Og her er udvikleren beslutter for sig selv - han kan helt lukke deres kode, så det ikke kunne se nogen spiller kan delvist giver spillerne adgang til visse dele af projektet, og måske endda lade koden åben. I sidstnævnte tilfælde, at den nemmeste måde at skrive en række ændringer, som ikke vil være nogen forhindringer foran dig. Man behøver blot at se på den række af spil, "Stalker". der i løbet af sin eksistens har erhvervet en utrolig mængde af ændringer. I denne artikel vil du lære nogle oplysninger om passage af "Stalker: Historien om Zulu", samt andre nyttige ting om dette mod.

"Stalker" og modifikation

Før overvejer passage af "Stalker: Historien om Zulu", er det nødvendigt at overveje dette spørgsmål nærmere i almindelighed. et stort antal ændringer er tilgængelig for spil i denne serie, og de er meget forskellige. Der er små "lapper", der tilføjer et par våben, rette nogle teksturer og gøre andre mindre væsentlige ændringer. Meget mere interessant at være opmærksom på den globale mode, som er indlejret i en fuld spil ny historie, tilføjes nye figurer, den unikke placering og indstilling, samt en masse andet indhold. Udviklingen af sådanne mods er meget tidskrævende, men i sidste ende får du en stor mulighed for at spille i flere projekter inden for det samme spil. Et af disse projekter er mode "History of Zulu", som kan tiltrække dig på flere punkter, herunder dem, som havde en fascinerende passage. "Stalker: Historie Zulu" - er et eksempel på hvordan man kan gøre høj kvalitet modifikation.

"Historien om Zulu"

Hvor har du smider passagen af "Stalker: Zulu historie"? Plottet i denne ændring er ganske interessant, men ikke alt for længe. Som allerede kan forstå fans af serien, vil vi fokusere på her er meget berømte figurer, med hvem du har mødt i de originale spil. Zuluerne kalder ham, og han er ganske indflydelsesrig stalker, der har haft en alvorlig indvirkning på nogle store stalker fraktioner, og til sidst endte i den eksklusive zone. Det var fra hans ansigt og historie vil blive gennemført, og du er nødt til at gå hele vejen med denne farverige karakter, at forstå, hvad skjuler hans biografi. "Stalker: Historie Zulu" - er en af de bedste mods til dette spil. Men hvad er det så godt?

Hvad gør dette mod?

Naturligvis er der ingen mening at rose spillet for en grund - det har sin egen meget gode grunde, som vil blive annonceret på. Hvad bringer mode "Stalker: Zulu historie"? Selvfølgelig først og fremmest er det værd at bemærke en ny og unik historie, der giver dig mulighed for at se verden gennem øjnene på velkendte karakter, som havde været en ikke-afspiller. du også nødt til at besøge en ny placering, detaljeret og indeholder en lang række hemmeligheder. Og, selvfølgelig, vi må ikke glemme, at spillet blev indført mere end halvtreds nye figurer, hvorfra du kan få omkring fyrre nye quests. Hvad kan vi sige om de forskellige andre små ting, såsom den nye avancerede syn, den opdaterede metode til behandling, og så mange som otte nye rastepladser. Generelt er denne ændring bringer en masse nyt, meget godt indrammet historie mode "Zulu historie." Passage af denne ændring bør ikke volde dig problemer, men kun i tilfælde yderligere nogle nyttige oplysninger vil blive præsenteret, som kan hjælpe dig i løbet af spillet.

Passage af historien

Som tidligere, i ændringen af "Stalker: Historie Zulu", som nævnes behøver du ikke at bruge en masse tid til at færdiggøre historien kampagnen. Det kører uden problemer på blot et par timer, hvor du vil lære historien om din karakter. Du er nødt til at starte flere forskellige forbund til at begå alvorlige handlinger, som i vid udstrækning vil afgøre skæbnen af verden eller i det mindste det område af Tjernobyl. Heldigvis plottet opgaver er mangfoldige og udgør ikke en banal gentagelse af, hvad der har været tidligere. Rådgivning, når de passerer - opmærksomme på hver eneste lille detalje. Læs noter og dagbøger, lytte til dialoger, så for ikke at gå glip af vigtige oplysninger, som vil give dig mulighed for at opnå et positivt resultat i dette projekt. Bemærk dog, at passagen af spillet "Stalker: Historie Zulu" er ikke udelukkende i historien.

Passage af sidemissioner

Som jeg nævnt ovenfor, omkring fyrre af sidemissioner at hjælpe dig fortynde spillet "Stalker: Historie Zulu" passage. Guiden, som fuldt ud ville beskrive passagen af alle job vil blive ødelagt for dig indtryk af spillet. Så du skal bare vide, at der er en bred vifte af opgaver - fra konventionelle søgning objekter til ødelæggelsen af mutanterne eller medlemmer af modsatte fraktion. Du selv kan vælge, om du vil udføre sidemissioner, som om emnet de har ingen effekt, men du keder bare ikke har.

yderligere klasser

Hvis du ikke ønsker at gøre quests, kan du gå på udkig efter hemmeligheder på de steder i spillet - de mangler. Men vær forsigtig, fordi i spillet nok, og anomalier, der vil bringe dig en masse problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.