LovSundhed og sikkerhed

Social garanti - hvad er det? Systemet med sociale garantier

En del af den overordnede strategi for enhver regering inden for public relations er det system af sociale garantier. Denne tendens indebærer målrettet aktivitet af myndighederne til at udvikle og implementere løsninger, der er specifikke for den enkelte borger og hans stilling. Oprettelse af forskellige former for beskyttelse skal være baseret på forskellene mellem befolkningsgrupper.

værdi

Det vigtigste mål forfølges ved systemet med sociale garantier, er dannelsen af beskyttelsen af alle de elementer, der udgør strukturen i samfundet såvel som enkeltpersoner fra de destruktive processer, der finder sted på forskellige udviklingsstadier. Aktiviteter med fokus på udviklingen af el-dannende befolkningsgrupper, klasser, lag, etniske samfund. En sådan politik skal omfatte specifikke strategiske retningslinjer, der fokuserer på opnåelsen af globale mål for landet. Det grundlag, på hvilket form for sociale og økonomiske garantier, dvs. oplysninger, der er opnået i indsamlingen af statistiske data og udføre den offentlige forskning. Analyse og fortolkning af data gør det muligt for os at udvikle en kompetent strategi for gennemførelsen af de vigtigste mål, løse presserende problemer.

Politiske myndigheder inden for indkomst

Forskelle i indkomst per indbygger kaldes differentiering. I en markedsøkonomi har det altid været et karakteristisk træk. Indkomstforskelle observeret i lande, der længe har stået i vejen for udviklingen, og som nu er i begyndelsen. Specielt karakteristisk for væksten i sine tal for Rusland. For at afbøde de uligheder, der er etableret præcist målrettet statslige sociale garantier. Det er nu betragtes som en prioritet for regeringen. At løse dette problem indebærer at opretholde en balance mellem indkomst optaget (aktiv) del af befolkningen og handicappede borgere. Denne opgave er realiseret ved indførelse af skatter og overførsler for livet af de mennesker, eller de når en vis levestandard.

Reducerede differentiering indikatorer

De vigtigste områder i denne politik er:

 • Omfordeling, forordning, genberegne indkomsten for borgerne.
 • Fastholdelse de fattigste kategorier, og så videre.

Omfordeling af indkomst er gennem differentiering af skatter, der modtages fra forskellige kilder. Forordning profit er den direkte intervention i den primære retning af pengestrømme ved at etablere eller lønninger eller mindste værdi af den øvre grænse for den nominelle størrelse. Den største værdi, dog har støtte fra de fattige.

social garanti

Denne definition fungerer som et centralt begreb i udviklingen af programmer, der sigter mod at beskytte befolkningen fra alle mulige destruktive sociale og politiske processer i landet. Det omfatter forskellige forordninger, som giver borgerne et anerkendt niveau af forbrug - minimumsstandard for livskvalitet, under hensyntagen til de nationale økonomiske muligheder.

grundlæggende krav

Institut for Offentlig beskytte borgerne skal opfylde følgende betingelser:

 1. Har de nødvendige mængder.
 2. Placering af materielle og finansielle ressourcer.
 3. Give målrettet.
 4. Tag hensyn til de territoriale karakteristika.
 5. Har en mekanisme for støtte til modtagerne.

funktion

Social garanti - et element, der leveres til befolkningen i overensstemmelse med de forfatningsmæssige bestemmelser. Det kan være:

 • Landsdækkende.
 • Regional.
 • Industri.

Kilder, der er finansieret af en eller andre sociale garantier, en føderale og regionale budgetter, samt midler uden for budgettet.

Beskyttelse af den arbejdende befolkning

Sociale garantier for arbejdstagere - værktøjerne til at sikre normale erhvervsaktivitet og modtage betaling for det. I Rusland, som en af sådanne midler retsakter om oprettelse af mindstelønnen. Mange lande har indført et minimum timeløn. Til dato mindstelønnen i Rusland er på et lavt niveau. Dette tyder på, at inden for beskæftigelsespolitikken ikke giver den ønskede effekt.

Sociale garantier og kompensation

Dette er en særskilt aktivitet fra myndighederne. Det er orienteret mod den handicappede befolkning, som i dag er særligt behov for beskyttelse. Strategien med myndighederne bør være at skabe optimale betingelser overvejer hver kategori af borgere. Provenu deres software er inddelt i tre grupper:

 1. Fordele, udtrykt i retten til en reduceret afgiftssats, modtagelse af overførsler i naturalier.
 2. Kvoter, pensioner og andre ydelser.
 3. Sociale tjenesteydelser, kan forbruget af hvilke være gratis eller til en pris, der ikke har en væsentlig økonomisk betydning.

klassifikation af fordele

De præsenteres i form af tilskud til:

 1. Forsyningsselskaber og boliger.
 2. Køb narkotika.
 3. Fri udveksling af køretøjer, tilskud til brændstof og vedligeholdelse.
 4. Beskatning.
 5. Tilvejebringelsen af værdikuponer til sanatorier og resorts.
 6. Rejser på by- og inter-city offentlig transport.

typer af ydelser

Økonomisk kompensation i henhold til:

 1. Fattigdom.
 2. Mødre og børn.
 3. Deaktiveret.
 4. Veteraner, pensionister og ældre.
 5. Internt fordrevne og flygtninge.

funktioner

Enhver social garanti - det er en del af den sociale beskyttelse af befolkningen institut. Inden for rammerne sætte store mål og målsætninger. Deres præstation og implementering udføres af regeringen i den udviklede program. Streng overholdelse accepteret ordning skal sikre den tilsigtede virkning. Social er en garanti, blandt andet et effektivt redskab til at stabilisere positionen af borgerne. Det udfører følgende funktioner:

 1. Beskyttende. Det udtrykkes i bevarelsen af optimale betingelser for at leve og arbejde.
 2. Fordøjelsesmæssig kompensation. Denne funktion hjælper til at opretholde et vist niveau af forbrug.
 3. Stimulering. Det manifesterer sig i dannelsen af motivation på modtagerne af væksten i erhvervslivet og arbejdskraft aktivitet.

konklusion

De største udfordringer, som socialpolitik, dækning fremme og støtte af den økonomiske udvikling, den underordning af produktionen sfære forbrugernes interesser. Samtidig, takket være indførelsen af de udviklede programmer, forbedret motivation til at arbejde, virksomhed befolkning. Alt dette, til gengæld bidrager til at nå og den efterfølgende forbedring af levestandarden, bevarelse af natur- og kulturarv, identitet og national identitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.