ComputereComputerspil

Detaljer om hvordan man laver brød "Maynkraft"

I dag taler vi om, hvordan man laver brød "Maynkraft". Dette er en af de mest populære typer af fødevarer, kan kun stegte kartofler sammenlignes med ham. Selv bygge en lille gård, kan du give en pålidelig kilde til fødevarer.

føring

For at løse problemet, hvordan man kan bage brød i "Maynkraft" vi først nødt hvede. Det kan dyrkes ved hjælp af høje græsfrø. De fås i overflod i forskellige regioner. Der er en mulighed for, at på grund af ødelæggelsen af græs blok, vil være i stand til at få frøene. Hvede vil vokse, hvis du lægger dem på en godt dyrket såbed.

Madlavning

I det næste trin for at løse problemet med, hvordan man gør "Maynkraft" brød, har vi brug for et arbejdsbord. Fyld blokke hvede vilkårlig vandret linje. Fra nu af, vel vidende, hvordan man laver brød "Maynkraft", kan du gøre det så meget som muligt. Med hjælp fra et brød, kan du gendanne de 3 enheder af mæthed. Hvis du planlægger at studere store huler, bør bringe mindst 64 stykker brød. Nogle gange kan du finde brød i stammerne af forladte miner og statskasser.

Spørgsmålet om, hvordan man laver brød "Maynkraft" er direkte forbundet med oprettelsen af senge. For at organisere det, vi har brug for en helikopter og en dam. Når der er et reservoir spand er let at gøre dig selv. Hvis der mangler denne genstand, problemet er kompliceret, fordi i starten af spillet er ikke let at producere jern for sin produktion. I denne situation, vil vi bruge bredden af en naturlig vandområde, der kan spore i nærheden. Således vil vi skabe den første hvede gård.

beskytte

For at gemme hvedemarker af monstre til hegn deres hegn. Hertil kommer, at under de rette omstændigheder, kan vi flytte "haven" under jorden. Chopper fremstilling af plader og stave. Placer på bænken de nødvendige elementer. To pinde sat på de nederste celler i den centrale lodret. Placere oven på et par brædder vandret. En af dem er at travle centrale torv.

Vi graver op blomsterbed, at tage en helikopter i hånden, og højreklikke på blokken af jord beliggende længere end 4 celler fra vandet. Du bør ikke hoppe eller løbe rundt i havens bede, så de kan trampe. Vi bliver nødt til at gentage processen igen. Når senge vil blive sat op, sætte på deres hvede. Vi giver dem dækning, fordi de vokser meget hurtigere, fordi det ikke afhænger af solen. Efter afslutningen af denne procedure, kan du gøre andre ting.

Bemærk, at moden hvede har den karakteristiske gullig farve. Bloker ødelæggelse give os frø og korn. Vi leverer en uafbrudt levering af fremtidens brød. For at gøre dette, frøene sadim på en seng med det samme. Vi sår hvede ekstremt stort område, fordi du har brug for en stor mængde af mad til at udforske verden. Det skal bemærkes, at oprettelsen af den nødvendige os produktet er temmelig langsom, men du vil blive belønnet for deres tålmodighed efter at have modtaget denne ressource i overflod. Nu ved du, alle detaljer om hvordan man laver brød "Maynkraft". For årsagen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.