ComputereComputerspil

"Naxxramas": Heroic tilstand, passageåbningerne blokke og bosses

Hvis du er en fan af spillet Hearthstone, før eller senere vil du ønsker at få den legendariske kortene. De kan købes, men du kan ikke bruge rigtige penge. Det vil have til at udføre dagblade og modtage spillet guld. For det er allerede nu muligt at deltage i adventure mode. En af dem - "Naxxramas" - Heroic-mode, tidens, som kan udføres, men du kan ikke røre. Dette er den ekstra del, der vises umiddelbart efter den fulde normal drift.

common mode

Før vi taler om passage af "Naxxramas" i Hearthstone, en heroisk tilstand, som du er interesseret, er det nødvendigt at være opmærksom på de sædvanlige, fordi man ikke kan få alle heroiske belønning uden ham. Normal tilstand kaldes "Curse of Naxxramas." Hearthstone for hans løsladelse i sommeren 2014. Den består af fem mørke og mystiske kvartaler, som bliver nødt til at kæmpe med de frygtindgydende chefer.

Belønningen for at fuldføre normalt vil være 30 nye kort. Og, tror bare ikke, det vil være mystisk og legendariske. Der kan være neutrale, og klasse. Færdiggøre quests, vil du få de kort, der ikke er i booster packs, og de kan ikke crafting af støv. Også, kan de ikke sprøjtes.

Distrikter og chefer

Det første stop er trist Spider kvartal. Her vil du blive konfronteret med de tegn:

 • Anub'Rekanom.
 • Enke Faerlina.
 • Maexxna.

Ved afslutningen af passagen af dette kvartal, du har i din samling vises legendaries - Maexxna.

Den Plaguelands kvartal, du vil ikke blive mødt varmt, og ville have til at vinde et par onde:

 • Bemærk pest.
 • Hagel wicked.
 • Loatheb.

For dem, får du en sten Gargoyle, ghoul Ustabil og Izrygatelya slim. Og i samlingen får en ny legendarisk kort - Loatheb.

"Militær Quarter" er også forberedt til dig nogle tests. På din vej vil der være skurke, hvis sejr, vil du være i stand til at få en god belønning:

 • Instruktør Razuvious.
 • Gothik mejetærsker.
 • Baron Rivendare.

Ved slutningen af passagen af dette kvartal, får du et guldkort Baron Rivendare.

Quarter vendte vederstyggeligheder befolket af fjender. Her, i stedet for de sædvanlige tre møder du fire bøller. For dem, får du også en sjælden neutralt kort.

 • Patchwerk.
 • Grobbulus.
 • Gluth.
 • Thaddius.

På grund af det faktum, at chefer i dette kvartal er mere, du får så meget som to legendaries: Stalagg og Foygena.

Sidste kvartal, det mest rasende. På trods af at der kun er to chefer - Sapphiron og Kel'Thuzad, sved stadig har. Men for dem, får du to mystiske kort: Delyan Ooze og Shade of Naxxramas. Og som belønning får du legendaries Kel'Thuzad.

Så nu ved vi, at vi udarbejdet en "Naxxramas": Heroic mode vil passagen af hvilket ikke være svært for dig, især når du har besejret alle. Men der er nogle detaljer, som du har brug for at vide.

Heroic og hans gave

Selvfølgelig først og fremmest, du ønsker at vide, hvad der er givet til passage af den heroiske "Naxxramas" mode. Hverken mere eller mindre - en ny skjorte til kortene. Mange tror det er ubegrundet og alt for simpelt gave. Men det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at i den heroiske tilstand, du mødes med de samme chefer, hvoraf allerede vidste alle deres svagheder og styrker er klart for dig, og mekanismen til at håndtere dem er fundet.

Selvfølgelig, de får lidt avancerede evner, og deres dæk bliver stærkere. selv passagen af den heroiske mode "Naxxramas" grundlæggende dæk, kan imidlertid være en succes for dig. Nu, for hvert kvartal i den nye ordning.

Heltemod i Spider-kvartal

For at besejre Anub'Rekanom du har brug for kort, der hurtigt rydde op i tabellen: store væsner og provokation. Ved hjælp af besværgelser kan du buff dem og udveksles. Det bedste for passage af navet betragtes Druid.

Enke Faerlina kan vinde "erserk Gurubashi. I dette tilfælde bør dit spil være så hurtigt og fejlfrit. Den anden variant nederlag denne boss - grundlæggende kriger.

At besejre Maexxna ikke passer et almindeligt dæk for at spille "Naxxramas" på Heroic vanskeligheder. Her har hovedpersonerne bliver et kort med en skruenøgle og en kampråb, så det er bedst at gå i kamp med Palladino. Essensen af spillet - lad chefen til at sætte et fuldt bord, vælge tegnet med en skruenøgle og brug af gamle istselyatora.

Heltemod i Plaget kvartal

Imod Plague Bemærk Du kan ikke bruge de svage skabninger, og alle deres kort til tiden, er det ønskeligt at helbrede. Derfor, som du har gættet, det er bedst egnet Priest.

Men mod Hagel perfekt allerede vundet dig et kort nerubian æg og Gurubashi Berserker. Den vigtigste opgave - ikke at tillade en stærkt kort yderst til venstre i tabellen. Evnen Hagan - 3 enheder skader væsentligt præcist placeret i venstre margen. Også perfekt til at passere Priest.

Loatheb at vinde, skal du blot få spammet tabel. Det er bedre, hvis dine dæk vil Elven bueskytte og Boar-kamneklyk. God holde ud imod Loatheb Shaman.

Heltemod i den militære kvarter

For at besejre Instruktør Rezuviem brug provokationer og healing. Bedst af alt, vil du nærmer Acid Ooze i bunken af Shaman.

Med gotisk Reaper kan håndtere gradvist. Rashit her ikke virker, den eneste mulighed - total kontrol af bordet. Vi bruger Defender of Argus, Priest sin'dorei Hero Stormwind og forskellige buffs. Druid til at hjælpe dig.

For Baron Rivendare nødt til at lægge op og håne Acid Ooze i bunken Warrior.

Heltemod i Quarter vederstyggeligheder

Vile Patchwerk kan vinde Tryllekunstner med Taunt og snegle. Grobbulus kan ødelægge Priest. Det er kun nødvendigt at udveksle vyhilivat og dens skabninger. For gluten egnet Palladin og snegle til at beskæftige sig med skurken våben. Men med Thaddius nødt til at kæmpe med en troldmand sin skade, og Shadow Bolt Soul Fire.

Heltemod i Den Frost Wyrm

Så er vi gået en masse og komme til den vigtigste skurk. Vi følte styrken og ved, hvem Naxxramas. Heroic - passerer Den Frost Wyrm - fuldender vores eventyr. Sapphiron vi nødt til at besejre den snedige metode. Dækket bør ikke være på kortene agterspejl men Vaysh'irskogo orakel, også tage op Dancing Blades. Nu har vi at bestanden op på god othilom og kontrol for tryllekunstner.

Og her er vores sidste boss Kel'Thuzad passere meget vanskeligt. Alle hans snuhed og evne imbalansnye. , Er det ikke desto mindre bedre at tage Palladin eller Shaman, spam bord og håber på held og lykke.

Hvis alt er korrekt, så bare gerne, at du sender til "Naxxramas". Heroic-mode, hvilket ikke nødvendigvis er passagen, stadig give dig en masse interessante og spændende spil med stærke skurke. Desuden vil du blive en lykkelig ejer af en skjorte til kort, hvilket ikke er mange og vil vidne om dit mod og styrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.