HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en legeplads med sine egne hænder

I de seneste år, begyndte at genoplive legepladser og byer, der er blevet stjålet eller brudt tilbage i halvfemserne. Byens embedsmænd og deputerede husket om dette problem relativt nylig, at det samme påvirkede statslige domstole, som begyndte at dukke gynger, sandkasse og karrusel, at gøre området til en rigtig børns tæppe-by. Sådanne designs er lavet af træ eller speciel plast, som ikke repræsenterer stor værdi for plyndringer, hvilket betyder, at de ikke udsættes for hærværk og tyveri.

Men for at ikke alle domstole i forsyningsselskaber og myndigheder udfører sådanne aktiviteter. Derfor ganske ofte legeplads i gården er nødt til at installere tvinger beboere og borgere. Og i de fleste tilfælde sker dette for deres egne penge, og fra skrot. Det er derfor, man ofte kan høre spørgsmålet: "Hvordan man laver en legeplads med sine egne hænder"

De fleste af rides og gynger kan gøres relativt simpelt. Dette kan komme i handy konventionelle boards, gamle dæk og andre materialer ved hånden. Af dem kan gøre en sandkasse og gynger. Det bør dog være opmærksom på, at alle bestyrelser skal behandles godt, at de ikke havde grater og chips. Dæk bør ikke forkullet eller revet, og reb til gynger bør vælge fra denne beregning til at modstå vægten af en voksen. Det er også nødvendigt at overveje dækning for sandkassen at beskytte det mod hunde og katte.

Hvis legepladsen med sine egne hænder vil blive installeret i din egen baghave, så er det muligt at få alt butikstyveri attraktioner. De sælges i form af separate elementer eller som et færdigt kompleks. Det er muligt at samle dem, så alle enheder er placeret kortfattet og ikke tager for meget plads.

Hvornår legeplads med sine egne hænder, er det ofte som sin sand gulve anvendes. Denne beslutning er forkert, fordi han altid trækker Yard dyr som et toilet. Det kan også afvikle en række insekter og parasitter. Derfor øjeblikket anvendes til disse formål speciel belægning af gummi. Det er miljøvenligt, fremmer god vedhæftning til overfladen af skoen og blødgør virkningen på jorden i efteråret. I dette tilfælde ganske ofte under det vedlægge anderledes isolering, hvilket gør denne belægning den sikreste og mest praktiske.

Således, for at skabe en legeplads med sine egne hænder i vor tid er forholdsvis enkel. Hvis finanser tillader det, kan du købe færdige design, der er blevet testet og har passende kvalitetscertifikater. Når man arbejder med materialer ved hånden legeplads får mindre farverig og praktisk, men i mangel af anden underholdning vil også bringe en masse glæde og gode minder. De vigtigste ting - husk på, at investere tid og penge er altid i ryggen af barnet fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.