Nyheder og SamfundNatur

Hvor tung er den afrikanske elefant: sammenligne og fakta

I verden er mange ordsprog og talemåder, hvor hovedpersonen er en elefant. For eksempel siger den menneskelige klodsethed "som en elefant i en porcelænsbutik." Der er en anden ordsprog - "ligesom en elefant korn" Det er et udtryk for store kontraster meget lille, ubetydelig, såvel som udtrykket "elefant og lap-hunde."

Populariteten af dette dyr er der intet mærkeligt. Efter alt, elefanten - en unik pattedyr, der er den største i landet, hvis størrelse kan simpelthen ikke tiltrække ham opmærksomhed. Elefanter er heltene i eventyrene ikke kun i Afrika og Asien, men selv i de stater, hvor de ikke findes, såsom Rusland, for eksempel. De er meget interessant for alle elskere af flora og fauna, meget ofte folk stille spørgsmål om størrelsen og vægten af disse fantastiske pattedyr - indbyggerne i den afrikanske savanne. Så hvor meget vægt den afrikanske elefant - ikke indiske, men det er beboer af sorte kontinent?

For at besvare dette spørgsmål præcist ikke er muligt, fordi hver af elefanterne har individuel højde og vægt, samt alle, faktisk. For eksempel, hanner og hunner vejer forskelligt fortiden langt bag den første i denne parameter. Men angive den omtrentlige vægt - men problemet kan løses.

Vægt af den afrikanske elefant

Hvad er vægten i tonsvis af afrikansk elefant - er klar over dette, videnskabsmænd, der studerer disse pattedyr i kraft af deres faglige opgaver. Ifølge dem, kan elefanten have en vægt på 12 tons, men det er usædvanligt. Den gennemsnitlige elephant vejer fra 2,5 til 7 tons (2500 til 7000 kg). Hannerne vejer dobbelt så mange hunner.

Af den måde, er den store elefant vægt ikke gøre det akavet. Elefant - en smuk og yndefuld pattedyr, og siger det modsatte, ikke svarer til virkeligheden. Denne hex på dyret!

Udtalelse fra klodsethed af en elefant, der består af falske indtryk efter et besøg i zoo eller cirkus. Elefanten, at være i et lille bur, opfører sig unormalt fordi da de så hans smertefulde bevægelse i forhold usædvanlige for ham, og det lader til, at dette dyr er fuldstændig blottet for nåde. Men dem, der har besøgt Afrika og så en elefant i naturen, vil sige, at han simpelthen ikke yndefuld når man sammenligner med andre pattedyr af lignende parametre.

Før du begynder at lede efter svar på spørgsmålet om, hvor mange afrikanske elefant vejer, skal du først vide, hvad det er. Det viser sig, at afrikanske elefanter er af to typer: skov og savanne. De er lidt forskellige fra hinanden, men ikke størrelsen. Forest elefanter er meget mindre end deres pårørende på steppe.

Mandlige og kvindelige af arterne savanne vejer 7 og 2,8 tons - hhv. Den første længde kan nå 7,5 m og har en højde på op til 3,5 meter.

Om elefanter, fjender og forventet levealder

Jeg tror ikke, at elefanter, der besidder sådanne gigantiske proportioner, føler sig godt tilpas og uden frygt. Voksne individer hele tiden nødt til at beskytte elefanter, der kan lide at jage løver - rovdyr, meget farlige og agile, anerkendt for sin styrke og majestætiske kropsholdning "konger af dyr".

Hvis nogen er interesseret i at vide, hvor mange afrikanske elefant vejer i kg, bare født, siger vi: barnet kan veje op til 140 kg.

Elefanter lever omtrent lige så meget som de mennesker. I 20 år har de allerede fuldt dannet. Men når elefanten har nået en alder af ti, var han allerede utilgængeligt for rovdyr.

Ægte naturelskere, der ved, hvor mange afrikanske elefanter vejer i kg, og kender de habitatområder af afrikanske elefanter. De er kendt for at leve i den sydlige del af Sahara-ørkenen lander. Imidlertid har det område deres levesteder skrumpet betydeligt efter masseudryddelse af det XIX århundrede.

I dag elefanter lever kun på den lander i nationalparker og reservater. Det er her, de er relativt sikkert, men nogle gange besøgt af krybskytter, og her - de ikke holde tilbage endda mulighed for at komme bag barer og legitim straf for drab på beskyttede dyr.

Asiatiske elefanter - "lillebror" af afrikansk

Find ud af, hvor meget vejer den afrikanske elefant, det er let at sammenligne den med stipendiaten asiatiske. Asiatiske elefanter vejer langt mindre end deres slægtninge fra Afrika. De største individer kan nå kun 5 tons, så der i kampen med den afrikanske elefant asiatiske modstå. Af den måde, kan kampen mellem elefanter vare i flere timer. Fast længste tid Scramble, som varede 10 timer og 56 minutter.

er det mærkeligt

Endelig kort om den nysgerrige. Så elefanterne:

  • Store svømmere og vandhunde.
  • Ved ikke hvordan at springe.
  • De ved, hvordan at lytte til deres fødder.
  • Serveres mand. Men kun asiatiske elefanter.

Det er ligegyldigt, hvor mange afrikanske elefant vejer, og hvor mange elefanter tilbage på planeten, hvor vilde dyr i dag nødt til at kæmpe for overlevelse. Hvem i verden findes kun 600.000 afrikanske elefanter. I forhold til antallet af mennesker, dette tal er bare ubetydelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.