HjemlighedVærktøj og udstyr

God håndholdt rundsav. Hvordan man vælger en rundsav: tips og tricks

Tidligere findes kun på savværker håndholdt rundsav. Hvordan man vælger en model af sådant udstyr, i dag allerede afspejler mange private master. Hvis du også har besluttet at anskaffe en sådan anordning, er det vigtigt at overveje de grundlæggende egenskaber, såsom for eksempel strømforsyningen.

tid

Oftest så løber fra elnettet, men markedet kan mødes og genopladelige modparter. Det er vigtigt at beslutte selv da, under hvilke mærke frigivet saven, den mest populære i dag kan kaldes Makita, Bosch, DWT, Hitachi, men de vil koste mere end modellen Sturm, Sparky og "Zenith". Hvis du også vil kræve en manuel rundsav, hvad man skal vælge, skal du beslutte, før shopping. Dette udstyr er designet til nem og hurtig skæring af næsten enhver blødt materiale, nemlig træ, blødt metal og plast. Som for træet, skære alle de mulige produkter fra det, og flytte det skærende element er tilladt både langs og på tværs af kornet. Alle modeller tsirkulyarok tilvejebringe evnen til at udføre skæring i en vinkel på 45 grader.

Tips om, hvordan man vælger en sav: en professionel eller husstand

Oversigt rundsave anmeldelser vil tillade dig at finde ud af, hvilken vej at overtale valget. Når du køber den beskrevne anordning er det nødvendigt at fastslå, hvorfor der er dette værktøj. Hvis du er nødt til at udføre byggearbejder i stor skala, der omfatter skåret gulvbræt og spånplader, bør du være opmærksom på de professionelle modeller. Hvis du laver arbejdet på gården, i sjældne tilfælde, men det meste af tiden at udstyret er i pantry uden årsag, er det tilrådeligt at købe husstand rundsav.

Ofte nok til præcist og hurtigt som muligt ved hjælp af manuel skæring rundsav. Hvordan til at vælge fra den præsenteres i butikken, kan du forstå efter at have læst artiklen. Forskellen mellem den professionelle og hjemlige værktøj er i den ressource og motorens ydeevne. Ved fremstillingen af en eller anden række udstyr, der anvendes dele og materialer af varierende kvalitet. Ved lavere anvendt krafttransmission er ikke så imponerende diameter, hvorfor indretningen er i stand til at skære et materiale til en mindre dybde. Hand rundsav, udvælgelse og anmeldelser af som er præsenteret i denne artikel kan være hjemme. I dette tilfælde, vil motoren have fra tid til anden for at gøre det muligt at hvile udstyret bliver nødt til at køle af.

Eksempel på de indenlandske og professionelle værktøjer

Hvis du har brug for en håndholdt rundsav, hvad man skal vælge, kan du løse ved at læse nedenstående anbefalingerne. Hvis du bruger en professionel model, 1,5 timers kontinuerlig brug, vil du være i stand til at så en række stykker af spånplade, hvilket ville være nok til at bygge 4 kabinetter. Hvis brugen af almindelig husholdning model, vil det samme arbejde tage 2 gange længere. Kvalitet vil forblive på toppen, men den professionelle værdi af instrumentet vil være 2 gange højere.

At vælge en professionel model: Makita 5103R

Ganske ofte under anlægsarbejdet kræves for at håndholdte rundsav. Tips til at vælge en anbefalet læsning før du foretager et køb. Ovenstående repræsenterer en kraftfuld model sav, som kan bruges til at skære store emner af træ og andre materialer. Modellen er designet til aktiv brug, er det kendetegnet ved en høj slidstyrke og er kendetegnet ved et stort sæt af funktioner, der tilvejebringer sikkerhed i processen. Hvordan man vælger en håndholdt rundsav? Parametrene er det afgørende kriterium. Nedenfor dem vil blive diskuteret i detaljer.

Tekniske specifikationer af modellen

En af de vigtigste parametre er den magt, som i dette tilfælde er 2100 watt. Skæredybde er 100 millimeter, og omdrejningshastigheden svarende til 3800 rpm. Størrelsen af cirklen anvendes 270x30 mm enhed vægt - 9,4 kg. For en mere bekvem betjening der er en funktion af blød start, hvilket sikrer at skære nøjagtighed. Sikkerhed er garanteret af den øjeblikkelige motorstop på grund af en elektronisk bremse.

Udstyret er forsynet med en robust og pålidelig støbt aluminium bagland. Operatøren har ikke står over for problemet jamming disken, som enheden er til stede spaltekniven. Sikkerhed i driften af sådanne instrumenter frem for alt andet, i dette tilfælde er leveret af den beskyttelse mod utilsigtet opstart, som blev mulig på grund af kontakten sikring.

Udvælgelse af hjem save: Einhell RT-CS 190/1

De vigtigste elementer i den handlinger ergonomiske håndtag, hvorigennem værktøjet vil være i stand til at håndtere selv den uerfarne. Herunder oplevede også, hvorfor de mest nyttige for at løse hverdagens problemer. Master kan nemt erstatte savklingen gennem nøglen og spindellås. Anskaf centrale tilføjelse er ikke nødvendigt, da det er inkluderet. At arbejde med det udstyr vil være hjemme, da det har et lavt niveau af støj og vibrationer.

Denne pålidelige og prisbillig rundsav har en støvudsugningsenhed med en speciel adapter, der er forbundet med en støvsuger. Med denne funktionalitet kan du holde arbejdsområdet rent. Reduktionsgearene er fremstillet af et materiale med forøget hårdhed og styrke, der adskiller sig holdbarhed og lang levetid.

Producenten tog sig af det arbejde, der gøres lettere, det var muligt også takket være den praktiske kabel klip. Blandt andet det fjerner kabel skader og evne til at størkne. diskstørrelsen er 190x30 mm, antal tænder - 24. På en vinkel på 90 grader operatøren kan grave sig ind i materialet med 66 millimeter, med hensyn til 45 grader, vil skæredybden svare til 48 millimeter.

Anbefalinger om valg af model, afhængigt af motoreffekt

Ganske ofte, i løbet af reparation eller anlægsarbejde kræves rundsav manual. Hvilke at vælge, du beslutter efter at have læst denne artikel. Forbrugeren bør også overveje den tid, at værktøjet kan have en anden maskinkraft. Med en højtydende motor udstyr vil være i stand til på kort tid at save de materielle og high density produkter. Operatøren vil ikke opleve problemer, når der skæres. Den kraftfulde motor er ikke bange for selv de knaster i træet. Men tynde transportører har en betydelig fordel, som udtrykkes ved lav vægt. Med dette værktøj kan du flytte fra sted til sted. Således er en model, hvis output er 2000 watt eller derunder, vil veje omkring 7 kg. Hvis saven kendetegnet ved magt på 1200 watt, vil vægten reduceres til 4 kg. Har du brug for opgaver i hjemmet rundsav manual? Hvilke at vælge? Pris - en vigtig faktor, når de køber. Til privat brug, er fremragende modeller fra 1000 til 1200 watt. Hvis instrumentet ikke skal bruges professionelt, vil gangreserve forblive uudnyttet. Denne parameter vil afhænge af prisen på produktet, kan prisforskellen være op til 100 procent eller mere.

Model valg for prisen: Skil 5740 LA

Dette udstyr, hvis kraft er 700 watt, kendetegnet 4300 rpm. Instrument omkostningerne er 3700 rubler boringsdiameter -. 16 mm, skæredybde - 40 mm. Hvis du har brug for at trimme lige propyl træ af enhver race, kan du bruge denne model. På trods af de beskedne egenskaber, dette udstyr har andre imponerende fordele, blandt dem - det ergonomiske design, komfortable håndtag, kompakt størrelse og lav vægt - 2,4 kg. For at forhindre utilsigtet opstart af instrumentet ved hjælp af afbryderknappen lås. Øget stabilitet er sikret bred metal søjle stor. Der er en særlig nøgle opbevaring.

Anmeldelser af model Dewalt DW366

Hvis du har brug for en rundsav manual, hvordan du vælger, anmeldelser tillade os at forstå. Blandt kan identificeres over de mest populære modeller, som kommer til at betale 9200 rubler. På grund af den høje pris på strøm, hvilket er 1800 watt og den imponerende skæredybde - 60 millimeter. Boringsdiameter svarer til 16 mm, maksimal hastighed opnået 5.000 min. Denne sav er en professionel indretning og beregnet til at skære træ til en dybde på 60 millimeter.

Værktøjet har en høj grad af sikkerhed og nem administration. Det første træk leveres af en kappe, der beskytter brugeren mod stød og støv. Brug af dette udstyr er det muligt ikke kun til erhvervsmæssige formål, men også ved deres sommerhus, samt en byggeplads eller i en snedkerværksted.

Ifølge brugerne, er dette en god hånd rundsav er alsidig, da det kan bruges med forskellige tætheder for at skære træ. Brugerne kan især godt lide sikkerheden, er det udtryk for at reducere risikoen for skader. Operatøren kan ændre sig under drift området 0 til 50 grader. Medlemmerne understrege, at driften af udstyret er de få en fremragende udsigt over snittet linje, som det ergonomiske design.

Overblik med batteriets ydeevne save

Hvis du foretrækker autonomi, er det bedst at vælge en model af batteriet, men det er nødvendigt at være forberedt på lavere ydelse. Blandt andet vil hastigheden også være meget lavere end i den elektriske rundsav. Sådanne modeller er perfekt klare træ af ringe tykkelse og lav densitet. Praksis viser, at batteristrømmen kan være tilstrækkelig til 30-50 minutters drift, så skal batteriet genoplades. Dette kan bringe bestemte gener, da opladningen nogle gange tager op til 4 timer.

Oversigt over opbevaring klinge funktioner Aeg BKS 18-0

Betal for en model vil have 10 000 rubler. Brug udstyret kan afbrydes i en bygning, der oftest kommer til byggepladser. Rotationshastigheden er 5000 omdrejninger, og diameteren af cirklen er lig med 165 mm. Værktøj vægten er lav og svarer til 3,2 kg. Yderligere funktioner kan skelnes vinkel justering af snitdybde, og skæring. Master vil være i stand til at udføre hurtige udskiftning disk. Værktøjet er forsynet med en understøtning af magnesium eneste indikator for opladningstilstand, og integreret belysning. Operatøren vil være i stand til at forbinde en støvsuger til at holde arbejdspladsen ren. Under operationen vil det være muligt at anvende en eller to hænder på en gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.