Mad og drikkevarerOpskrifter

Garbuzova grød med mælk og ris - velsmagende og sunde

Hvor mange sunde retter eller ufortjent glemt, eller kogte meget sjældne. For eksempel Garbuzova grød med mælk og ris. Hvad er dette produkt? Det faktum, at der i nogle slaviske lande i den såkaldte al den velkendte græskar. Frugterne af denne plante er meget nærende og nyttig. Denne kilde til caroten, organiske syrer, vitaminer og mineralblandinger. Nå, de ikke forsøge at tilberede et græskar noget velsmagende! En af de mest enkle opskrifter - Garbuzova korn med ris mælk.

Lidt råd

De vigtigste ting - det er et valg af kvalitetsprodukter. Garbuzova grød med mælk og ris - en velsmagende nærende måltid. Men at det også er smukt, er det nødvendigt at vælge den rigtige slags græskar. Frugterne kan variere ikke kun i smag, men også af farven på papirmasse. Sidst, især populære er den slags butternut (valnød). I nogle områder er det populært kendt som "perehvatka". Dette græskar har en lys orange kød, en behagelig aroma og smag. Det er formet som en pære, i den fortykkede del af hvilken alle frø er. Det er perfekt til madlavning grød. Men der er stadig nogle vidunderlige sorter med god smag.

Enkel og lækker

Forbered denne parabol en leg. Det vigtigste er at vælge en god moden græskar. Til fremstilling af krævede glas mælk, halvt kg Garbuz, 20 g smør 5 spiseskefulde runde ris, sukker og salt efter smag. Lad os starte med et græskar. Det er nødvendigt at vaske, skræl og fjern kernerne. Af den måde, hvis du bare ikke bruge alle de græskar, derefter resten af det sted i køleskabet eller fryseren. Renset græskar skåret i tern på størrelse med en mellemstor. Så lå det i en gryde og fyld op med vand, som bør være mere end græskar. Luk beholder med låg og kog dem møre indhold, hvilket gør en moderat brand. Efter at vaske ris og føje den til grød. Selv om det vil være kogte, vandet koger væk. På dette tidspunkt, hæld i mælken rullende i salt og sukker efter smag. Vent, indtil mælken kommer i kog. Derefter Garbuzova grød med mælk og ris bør koge i cirka 5 minutter. Sluk for varmen og tilsæt en klat smør. Denne ret kan leveres i en kold og varm.

Den anden mulighed

Hver familie, selvfølgelig, har sin egen opskrift på denne skål. Tag 2 kg renset græskar, 500 ml mælk, 100 g ris 5 store skefulde sukker, en halv liter vand og 50 gram smør. Græskar skæres i tern og lagt i en bekvem gryde. Hæld den med vand og sat i brand. Vand kan synes lille, men i processen med madlavning græskar vil give saften. Garbuzova kogt grød med mælk og ris hurtigt. Tiden afhænger af typen af det valgte produkt. Når græskar er mørt, hældes væske fra panden i en separat beholder. Hæld det ikke er nødvendigt, fordi det er meget lækker saft. Nu, græskar mask med almindelig tolkushkoy for kartofler. Dernæst hældes i mælken masse, det er bedre kogt, og derefter sat i brand. På samme tid, kan du hælde ris og sukker. Alle mix. Garbuzova risengrød med mælk, hvilket er en meget simpel opskrift, vil være klar i 20-25 minutter. Det er nødvendigt at fjerne fra varmen og tilsæt smør.

duftende grød

Denne ret er altid muligt at tilføje lækre ingredienser. For at forberede tage 800 gram græskar papirmasse, halvt glas runde ris, tre kopper mælk, en halv lille skefuld kanel, 100 gram rosiner, en pakke vaniljesukker og sukker efter smag. Vi begynder med forberedelsen af græskar. Det skal først renses og fjern kernerne. Nu sænke sine mellemstore stykker. Så Garbuzova korn med ris mælk er kogt hurtigere. Nu skal vi lægge på ilden panden og hæld lidt vand ind i det. For at dække bunden. Når vandet koger, hæld græskar og fyld den med mælk. Kog Garbuzova grød omkring 10 minutter. Nu kom turen til ris, vanille, rosiner, sukker og kanel. Alt vi røre og koge grød i cirka 10 minutter. Villighed til at bestemme kvaliteten af ris. Det færdige fad sættes smør. Ved servering denne parabol kan være dekoreret med ristede flåede græskarkerner. På samme måde kan du koge grød med hirse.

blid grød

Opskrifter kan være anderledes madlavning teknik, men resultatet altid viser sig det samme. Garbuzova korn med ris mælk, hvis anvendelse er indiskutabel, er en livret af din familie. Tage 250 g ris, 250 gram oprenset græskar, 500 ml mælk, en lille skefuld salt og en halv stor skefuld sukker. Figur vask, hæld kogende vand og kog dem møre. På dette tidspunkt, græskar makulere hjælp et rivejern. Når risene er klar, tilføje til det salt, sukker og mælk. Alle mix grundigt og hæld i gryden squash. Igen, alle omrør og dække gryde med et låg. Kog efter kogning i ca. 10-15 minutter. Fire laver en moderat og glem ikke at forstyrre grød. Færdiglavet grød serveret med smør.

konklusion

Det skal bemærkes, at græskar er nyttig i enhver form. Men mange bekymrede spørgsmål ernæringsmæssige og kaloriefattige indhold af produktet. Det skal bemærkes, at der er særlige græskar kost. Store fordele dette produkt bringer når det anvendes med fedt. Det bør være mælk eller olie. Garbuzova risengrød på mælk kaloriefattige som er 28 kcal pr 100 gram produkt, kan være en stor morgenmad eller snack. Græskar kost - er den bedste måde at tabe sig og forbedre dit helbred. Men som i enhver virksomhed, bør du altid vide, hvornår de skal stoppe, da dette produkt, på trods af lavt kalorieindhold, indeholder en masse kulhydrater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.