Kunst og underholdningFilm

Vera Brezhnev: filmografi. Film med Vera Brezhneva

Mange kender det tidligere medlem af den kollektive "Via Gra" - Vera Brezhneva. Filmografi, personlige liv og kreativitet af denne pige spænder mange beundrere. Denne publikation vil fortælle om sin familie, vanskeligheder i barndommen, om begyndelsen af sin karriere i gruppen "Via Gra" og soloprojekter, samt om de film, hun blev skudt i.

Berømt familie

Vera Viktorovna Galushka (pigenavn) blev født den 3.02.1982 i Ukraine (Sovjetunionen) i Dnepropetrovsk-regionen i byen Dneprodzerzhinsk. Hendes fars navn er Victor Mikhailovich Galushka. Manden arbejdede på en kemisk fabrik sammen med moren til den fremtidige stjerne - Tamara Vitalievna, der tog eksamen fra en lægeskole. Tro er ikke den eneste datter i familien. Hun har en ældre søster, Galina, der gik i udlandet, og de yngre tvillinger Victoria ( A. Tsekalo 's kone ) og Anastasia. Vera Brezhneva's vækst er 1,71 m, vægt er 53 kg.

Den fremtidige sangeres barndom

Vera var et meget aktivt barn involveret i forskellige aktiviteter. Men mest tiltrukket hun pigen til klasser i den unge tilskuers teater, hvor hun fik sin første oplevelse på scenen. Det viser sig, at hun blev interesseret i at optræde som følge af sin far, der engang i en af fagforeningens ferieboliger bragte sin fireårige datter til scenen og fortalte hende at danse. Ingen kunne da have forestillet sig, at efter denne hændelse ville pigen være så interesseret i dette. Hun deltog i en cirkel af danser, sang, deltog i skolens forestillinger. Var også engageret i håndbold, basketball, kunstgymnastik og endda besøgt karateafsnittet. Hun var interesseret i hækling, og ved at blive ældre kom hun ind i sekretær-referent kurser og begyndte at studere fremmedsprog.

Et ægte paradoks, men Vera Brezhnev, hvis filmografi og kreativitet nu er interesseret i millioner af mennesker, var ikke en favorit af klassekammerater. Efter hendes mening var årsagen en høj vækst og en mærkelig frisyre. Desuden var hendes familie ikke rig, så pigen gik ofte i skole i samme tøj. Ved 11 år begyndte hun at arbejde deltid og sætte ting i orden i byen blomsterbed i parken. Lidt senere spurgte venner hende om at sidde med barnet, og Vera besøgte sygeplejersken. Sammen med sin bedstemor var hun engageret i høst på kollektive gårdsområder, men der var stadig ikke nok penge. I seniorklassen arbejdede pigen som opvaskemaskine i en cafe. Jeg gav alle mine indtægter til min mor og var meget stolt af det. Men pengene var stadig ikke nok til at leve. Hendes gradueringsfest pigen savnede, tog et eksamensbevis og glemte skolen, som en forfærdelig drøm.

Ungdom af Vera Brezhneva

Fra barndommen drømte Vera om at forlade sin indfødte by. Da det var på tide at vælge instituttet, gik jeg til Dnepropertovsk. Pigen kom til universitetet for jernbaneingeniører ved Det Økonomiske Fakultet (korrespondanceafdeling). Hun var ikke interesseret i at studere, især siden et år senere måtte hun tage barselsorlov.

Ved indførelsen af troen i den kollektive "VIA Gra" er der to versioner. Ifølge den første var hun deltager i konkurrencen "Frøken Dnepropetrovsk". Konkurrencen lykkedes ikke at vinde, men den talentfulde pige blev bemærket af producenterne og tilbød at blive solist af bandet "VIA Gra". Den anden version: Under kvalificeringsrunden lærte Vera om casting i gruppen og besluttede at prøve hendes hånd ved at nægte at deltage i konkurrencen "Miss Dnepropetrovsk".

Kreativ aktivitet i gruppen "VIA Gra"

Efter den vellykkede passage af støbningen opstod spørgsmålet om at ændre navnet. Dmitry Kostyuk (gruppedirektør) foreslog et pseudonym til ære for Leonid Ilyich Brezhnev, som var landets vokalist. I 2002 optrådte Vera Brezhneva på scenen i stedet for Alena Vinnytsia , der havde forladt bandet. Single og videoen "Do not leave me, my love" blev et hit. Takket være denne succes var den unge og meget smukke performer Vera Brezhneva, hvis billede er præsenteret i artiklen, i stand til at opfylde sine vilde drømme: hun sørgede for hele familien at flytte til Kiev og købte deres forældre boliger.

I gruppen "VIA Gra" i 2003 blev kompositionerne "Stop! Fotograferet "og" Biologi ". Et år senere, kom videoerne "One Hundred Steps Back" (sammen med Valery Meladze), Tag dig tilbage, "The World I Did not Know Before You" blev udgivet. Efter yderligere 12 måneder var der sange "Der er ikke noget værre", "Diamanter", "Jeg ønsker ikke en mand". Derefter blev der skabt smash hits "bedrager, men ophold", "blomst og en kniv", L.M.L. I april 2013 blev premieren til Veras komposition "En god dag" afholdt, og en video blev udgivet en måned senere. Indtil nu tror fansen Vera Brezhnev, Anna Sedokov, Nadezhda Granovskaya bedste kunstnere af gruppen "VIA Gra".

Solo karriere hos en ung sanger

Vera Brezhnev, filmografi, personlige liv og kreativitet, som altid interesserede fans, forlod gruppen "Viagra" i 2007 og startede solo arbejde. Et år senere kom pigen tilbage til tv-skærmen med et videoklip "Jeg spiller ikke" og seks måneder senere - "Nirvana". I 2010 blev der sammen med Dan Balan præsenteret sangen "Rose Petals", som Vera modtog en pris for MUZ-TV. I samme år optrådte hendes soloalbum med titlen "Kærlighed vil redde verden."

Vera Brezhnev. Film med hendes deltagelse

Tro er en mangfoldig personlighed. Hun er ikke kun en vidunderlig vokalist, men også en succesfuld skuespillerinde, der viser kunstneriske evner i biografen. I 2004 blev en musikalsk med hendes deltagelse "Sorochinskaya Fair" udgivet. Et år senere spillede pigen en lille rolle i komedien "Star Vacation" og skabte billedet af pirat i filmen "The First Home".

En stor succes kom til hende i marts 2009 efter filmen i den romantiske komedie "Love in the City". I hende arbejdede pigen på et spor, for hvilket hun endda optog sit tredje klip. Billedet blev meget populært, så Vera blev tilbudt at stjerne i anden og tredje del af det, som hun var enig i. Senere kom andre film med Vera Brezhneva: "Firs" (to dele), "Jungle", "Rockland".

På det nåede niveau stoppede skuespillerinden ikke og besluttede at teste sine kræfter som tv-præsentant, som hun lykkedes helt. I 2008 førte hun programmet "Magic of the Ten" (første kanal). Vera deltog også i tv-showet "Ice Age-3", såvel som i tv-showet "The Smartest" (STS-kanalen). Ifølge Glamour-magasinet blev Brezhnev årets tv-præsentant. I 2012 deltog kunstneren i KVN "STEM with a star" sammen med teamet "Parapaparam". Et år senere blev hun den førende "Jeg vil V" VIA Gro ". I øjeblikket fører pigen programmet "20 bedste sange".

Personligt liv

Som mange berømtheder bryder Brezhnev ikke om at tale om hans personlige liv. Der blev dog fundet nogle oplysninger. I 2001 blev Sonia datter den 30. marts født til en vokalist. I 2006 giftede pigen forretningsmanden Mikhail Kiperman og blev Vera Kiperman. I 2009 havde hun den 17. december en anden datter, der hed Sarah. Desværre var dette ægteskab ikke længe, og i 2012 blev det desintegreret. Årsagerne til skilsmissen forbliver ukendte. Et år senere fremkom information i pressen om berømthedsforholdet med Marius Weissberg (direktør), men Vera kalder det forkert.

Her er hun sådan en favorit blandt millioner af fans fra Vera Brezhnev. Filmografi, solo arbejde og antallet af programmer med hendes deltagelse, sandsynligvis med hvert år, vil kun udvikle og øge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.