Kunst og underholdningFilm

"Planet Terror". Skuespillere lattervækkende parodi

I 2007 verden rullede blæste thrash rædsel "Planet Terror" (aktører: Robert McGowan, F. Rodriguez, M. Shelton, J. Brolin, B. Willis) - en sjov og vild del af "Grindhouse" projekt.

Ærbødighed af Rodriguez

Direktør og manuskriptforfatter i en Robert Rodriguez næret ideen om maleriet siden 90'erne, hvor de unge skudt morsom thriller "The Faculty" med Robert Patrick og Elijah Wood. Derfor er dette projekt er et typisk ophavsret hooliganisme og den virkelige drilleri. Filmen besætning af filmen "Planet Terror" (skuespillere, scenografer, kunstnere osv) gav en sublim definition, kalder billede vittig parodi på eksisterende zombie rædsel med en curtsey til adressen af genren klassikere som "Night of the Living Dead".

lattervækkende parodi

Robert Rodriguez bragte mesterligt atmosfæren i, hvad der sker på skærmen, den gale, blod-naturalistiske skue til den ideelle model kaos. Det er en opgave for instruktøren har indset i gyserfilm "Planet Terror" aktører. kort beskrive plottet er ikke mulig. Alle handlingen ligner en hylende morsom parodi på den rædsel på én gang om eventyr af de udøde, under indflydelse af biokemiske virus (våben) omdannes til at fortære alt på sin vej af aggressive monstre. I dette tilfælde Rodriguez formår at håne den patetiske biograf myte, der fortæller historien om den "amerikanske helt." I historien, i "Planet af frygt" er frelsere menneskeheden på alle dem der kan lide det, som det er nødvendigt for status. Ud af billedet og "ædle røver" ( "oprører"), som på et tidspunkt er forpligtet til at bevise over for verden, der faktisk er værd.

Trash fuldt bevæbnet

Det er ikke overraskende, at denne sjove og stilfulde kinokomiks Rodriguez blev rejst med direkte deltagelse Frenka Millera og Quentin Tarantino (som det samme uden ham?!). Måske det er derfor, han er så indviklet i sin struktur minder om "Grindhouse". Og nogle vigtige tanker og moralske budskab, omend forklædt som skødesløs drilleri, men trænger ind i emnet for billedet. Alle plot fortælling, drevet af tanken om grundlæggerne baglæns, det er en dystopi bulter. Generelt "Planet Terror" (aktører og roller, som blev valgt ikke så meget Rodriguez som Tarantino) - nok humoristiske film, rige skabeloner, men karismatiske billeder, fyldt med velkendte ansigter (B. Willis behager hans udseende i filmen).

I arenaen - hovedpersonerne

Aktørerne i filmen "Planet Terror" enige om at deltage i optagelserne med en vis bekymring, at det i princippet, er det forståeligt og forklares. Hver karakter var så "konveks" og selvmodsigende at forudsige et positivt resultat og rave anmeldelser det var uvirkeligt. Josh Brolin - onde læge med et termometer i munden prægede sår Merli Shelton - sygeplejerske lulling sætte en kugle i panden af barnet. Hendes kæreste, en ven, en lesbisk - Fergie. Drengen skød sig selv i hovedet, spillede en indfødt søn af instruktøren Riebel Rodriguez. Freddy Rodriguez - macho, at alle håndvåben og som aldrig misser. Bryus Uillis - soldat, tilstod mordet på de terroristiske nummer 1 og sengetæpper beskidte bobler. I et sådant selskab zombier synes ikke psykotisk. Naturligvis hver kunstner bekymrede for deres fremtid og karriere. Da det viste sig, forgæves, da der efter udgivelsen af båndet rullede, "Planet Terror", skuespillerne og publikum fik rave anmeldelser, kritikere og anmeldelser af godkendelse.

Særligt interessante øjeblikke

Robert Rodriguez var skånselsløs til sine personer, ikke at genere ham og stjernestatus, der udfører rollen som en helt. For eksempel, nær begyndelsen af heltinden af de berømte malerier Steysi Fergyuson (Fergie af Black Eyed Peas) og relish grådigt spise zombier. Demonstration, der var tilbage af det - et perfekt eksempel på sort humor skaberen. I en cameo ser sig selv Quentin Tarantino, men hans karakter mutationer forårsager angreb homeriske latter fra kiggeri. Vi skal også fremhæve karakteren Bryusa Uillisa, barske hær løjtnant, alvorligt fortæller den fascinerende historie om, hvordan han personligt rippet hjertet af Osama bin Laden. Brutal form af løjtnant bare sjove. Formålet med hån og bliver direktør Maykl Parker, fordi hans karakter - Deputy Sheriff - duplikeres på en gang af tre malerier: "Death Proof", "Kill Bill" og "Fra Dusk Till Dawn 2". Hvad kan diskuteres, om Robert Rodriguez, selv hans egen søn ikke fortryde? Faktisk ivrig kunstner!

Weeping stripper med et haglgevær

I filmen "Planet Terror", skuespillerne er gode som udvælgelsen, men det mest slående karakter græder stripper ved Rouz Makgouen spillet. I løbet af historien, vil hendes karakter miste sine ben, men i stedet tabte lemmer pige får et haglgevær. Dens andel er faldet, og den vigtigste romantiske linje med meget macho (Freddy Rodriguez). Deres kærlighed scene i instruktøren angiveligt fra varmeapparatet, selv smelter film lidenskab.

Rodriguez passeret linjen

Det eneste, instruktøren er gået for langt - det er en del af demonstrationen nærbillede af alle slags vederstyggeligheder. Det er klart, at Rodriguez forsøgte at overgå den oprindelige rædsel zombie i form af special effects, men også brug for at kende foranstaltningen. Specielt følsomme naturer Anbefalet visning maleriet "Planet Terror" (skuespillere har gentagne gange peget på denne kendsgerning) er ikke nødvendig, af samme grund er det bedst ikke at spise, mens du ser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.