Hjem og familieBørn

Udviklingen af barnet i 5,5 år. Funktioner børns udvikling

Funktioner af udvikling af barnet i en alder af 5,5 år, foreslår mange vanskeligheder, men barnet er allerede helt i stand og aktiv, så med de rigtige oplysninger vil holde klasser, de har modtaget. Vi er nødt til at gøre, så han blev interesseret i muligheden for deres egne til at gøre de enkle ting, så effekten af træningen vil overstige forventningerne.

Princippet om gradvis udvikling

Det meste af den tid, du skal tage for at praktisere de ting, barnet elsker mest. Hvis han stadig værdsætter sjov og spil, så det er med deres hjælp, du har brug for at foretage en gradvis udvikling af barnet er 5,5 år gammel, hans forberedelse til skole. Uddannelse bør være interessant, spændende og ikke at ødelægge stemningen.

Intellektuel udvikling af barnet 5,5 år definere forskellige processer i en verden af viden. En særlig vigtig rolle i dette aspekt spiller en pleje kræver også udholdenhed. Hvis et barn i denne alder allerede besidder disse kvaliteter, kan vi sige med tillid til, at processen med barnets udvikling vil være hurtigt og sjovt, det vil gøre betydelige fremskridt.

Funktioner i at deltage

Den overordnede udvikling af barnet i 5,5 år er stadig ufuldkommen, fordi han ikke kan koncentrere sig ordentligt. Den knægt kan først lytte til eller se bevægelser en voksen, men det er nødvendigt at ske nogen distraktioner som pleje forsvinder straks, og barnet begynder at engagere sig i udenrigsanliggender eller blive distraheret. I processen med intellektuel dannelse, hvor voksne ofte overser funktioner i udvikling af barnet i en alder af 5,5 år, skal det erindres, at mobilitet, hyppige skift af type aktivitet er grundlæggende faktorer for at opnå maksimale resultater. Derfor er de nødt til at have tid nok.

Et af de største problemer, som påtænker at udvikle et barn 5,5 år, er fokus på løbende dannelse af frivillig opmærksomhed. Barnet skal ikke kun have en trang til viden, men også være opmærksom på deres ansvar og pligt at tilegne sig viden, som giver den voksne. Det er nødvendigt at vænne barnet til det faktum, at han er forpligtet til effektivt og ihærdigt på at udføre alle de opgaver, gør hver øvelse, uanset om de kan lide det eller ej.

Hvad du skal gøre for at læringsprocessen mere effektiv?

Det er nødvendigt at efterhånden danne barnets evne til at lange koncentration. En stor rolle i denne proces er afholdelsen af interessante spil og undervise nemme lektioner. Dette vil hjælpe dit barn vænner sig hurtigt til det faktum, at han skal huske de oplysninger for at kunne bruge det, og altid huske, hvis det er nødvendigt.

Af stor betydning er dannelsen af evnen til at skifte fra en aktivitet til en anden, og ikke på egen hånd, og efter anmodning fra en voksen. Du kan begynde at udvikle sig i barnets evne til at fokusere på flere objekter, men til dette punkt er det umuligt at overdrive det.

opfattelse af tid

Det er nødvendigt at fordele den tilstand af dagen din baby i tid, som det allerede tænke på, hvordan vil være udvikling af børn i skolealderen. Separate klasser er planlagt for hver dag, er det også ønskeligt at male alle de forventede motion og opnå ugentlige og månedlige, og kan planlægge for det kommende år.

Toddler alene er ikke i stand til at analysere, hvordan komplekse nogle handling, og hvor lang tid det tager ca.. Til barnet 5,5 år klart lært nogle oplysninger, brød deres egne stereotyper, du har brug for at vise ham, hvad for at lære visse ord, gøre motion eller andre aktiviteter, som ved første øjekast synes let, virkelig hårdt. Dette vil hjælpe dit barn i fremtiden at planlægge reserveret til sport og fritid.

Fortrinsvis med hjælp af forskellige spil, mobil og intellektuelle sysler for at sikre dit barn mulighed for at selv-konstruere årsagssammenhænge. Selv om disse tiltag den vil iværksætte ubevidst, i hans underbevidsthed udskudt forskellige aspekter, der påvirker tilrettelæggelsen af tiden.

ufrivillig hukommelse

Pige 5 år kan nemt og hurtigt kan huske, hvad der er virkelig interessant for hende. Selv livagtige erindringer er slettet fra hukommelsen af barnet meget hurtigt, så efter et stykke tid glemmer han selv de vigtigste begivenheder. Forældre bliver ofte overraskede over sådanne funktioner i adfærden hos barnet, men det skal erindres, at en sådan opfattelse af virkeligheden er begrundet i hans krop fysiologisk.

I en alder af 5,5 år, forskellige børn forskellig forekomst af en hvilken som helst type hukommelse. Nogle prale visuel hukommelse, det vil sige evnen til at gengive de oplysninger, præsenteret foran øjnene på et billede. Nogle har især udviklet auditive hukommelse. Der er også børn, der er meget følelsesladet, derfor, ved forekomsten af en stærk indtryk af de varige i en begivenhed, der har forårsaget noget af skalaen eller usædvanligt. Når klasserne, er det ønskeligt at gribe ind med henblik på udvikling af alle typer af hukommelse, især at være opmærksom på de aspekter, der er udviklet ufuldkomment at få mest muligt af barnet til at tilpasse sig samfundet og evne til at lære.

tale udvikling

børn kan ikke ofte siger alt lyder rigtigt. Du kan kontrollere dette ved blot at åbne alfabetet og bede dit barn til at læse alle de breve. De, der synes at ham den mest vanskelige, er du nødt til at stoppe med fortsat uddannelse. Det er nødvendigt hele tiden at gentage den korrekte udtale af brevet eller lyd, interessant og tydeligt forklare, hvad har forårsaget en vis værdi. Hvis en lang tid ikke viser fremskridt, helst så hurtigt som muligt for at konsultere en kvalificeret talepædagog.

læsning Uddannelse

Generelt er børn under en alder af 5,5 år viser hidtil uset interesse i forskellige bøger. Nogle gange de er interesseret i billedet, men de forsøger ofte at læse brevene og se, hvad interessante ting skrevet i en bestemt instans. Hvis forældrene er konstant taler med barnet, læste han en interessant historie for sin alder, vil han gerne vil lære at gøre det samme. Dette vil fremskynde barnets sociale udvikling. For at bringe udseendet af trækkraft sådan nødvendige viden til at synge med din baby nemme og korte sange eller lære enkle digte. Det er ønskeligt derefter at recitere i eventuelle børns matinéforestilling, baby (fx en pige 5 år), gradvist udvikle god diktion.

Child Learning Egenskaber

I en alder af 5,5 år, er det allerede muligt at overlade barnet til at indsamle farvede blokke med bogstaver i alfabetet. Tilladt at efterhånden danne de endnu kortere ord, men ikke overbelaste hans psyke kompleks træning af opmærksomhed og hukommelse, som i produktionen af viden stress efterhånden glemt. Det er nødvendigt at styrke udviklingen af barnets personlighed. Hvis processen med forbedring af intellektuelle kvaliteter af barnet og lære at læse foregår gradvist, det langsomt, men i lang tid vil huske alt, hvad han lærte voksne. Det er tilrådeligt at sørge for, at barnet husket alle bogstaverne og ikke forveksler dem. Hvis nogle af de huller i viden ses, du har brug for svært at fylde dem, konstant at minde dit barn om vigtigheden af bogstaver eller ord.

Når en voksen læser højt for dit barn, er det nødvendigt at vælge lyse bøger leveres med interessante billeder og illustrationer. Det er også vigtigt interessante historier. Baby vil være svært at lære denne færdighed, siden en alder af 5,5 år, altid disponerer til dette. Det er tilrådeligt at forsigtigt korrigere barnets fejl, der har ansvaret for at opbevare dem hensigtsmæssigt nogle funktioner, så effekten af træningen vil være vedholdende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.