SundhedMedicin

Kompressor inhalatorer Omron NE-C20: karakterisering og anmeldelser

Kompressor inhalatorer Omron NE-C20 - er en anordning, der anvendes til sygdomme i åndedrætsorganerne. Det virker ved at sprøjte medicin, som patienten inhalerer, iført en speciel maske. Denne metode er effektiv til luftvejsinfektioner, læsioner i øvre og nedre luftveje. Behandling med Omron inhalator kræver et vist antal sessioner, der er bestemt af den behandlende læge afhængigt af den identificerede diagnose.

ansøgning

Der er to typer af forstøvere. En inhalator (forstøver) Omron NE-C20 - kompressor, mere alsidig, i modsætning til ultralyd. Det kan bruges ikke kun i den direkte behandling af den allerede ny sygdom. Forebyggelse gennemført med det, det forhindrer indtrængning af infektion i kroppen og hjælper dig til ikke at blive syg under den brede spredning af virus.

Nebulizer Omron NE-C20 (kompressor) anvendes til både voksne og børn i enhver alder. Valgmuligheder enhed detekterer tilstedeværelsen af flere typer af masker, afhængig af størrelsen. Derfor kan man udføre en cyklus af sådanne procedurer med henblik på forbedring eller forebyggelse af sygdom.

instrument kapacitet

Medicin, der kan sprayes ved hjælp af en inhalator, er opdelt i grupper. Som præparater bestemt release for voksne og børn. For hver sygdom ved hjælp af deres egen art. For eksempel til behandling af bronkitis og halsbetændelse er flere.

Kompressor Nebulizer Omron Compair NE-C20 blev udviklet af et samarbejde af læger i forskellige retninger for mere effektiv behandling af sygdomme, såsom astma, lungebetændelse, bronkitis, allergier af forskellige ætiologier. Som følge af inhalatoren forekommer lette respiration og ekspektoratmængden og derved forbedre den generelle tilstand af patienten, og opsvinget er hurtigere end ved hjælp af kun tabletterede lægemidler.

På trods af brugervenligheden af enheden, er det ikke anbefales til selvmedicinering. Efter alt, symptomerne på mange sygdomme er ens og deres forberedelser til hver. Derfor, for ikke at lave en fejl, skal du først bestemme den nøjagtige diagnose og derefter anvende kompressor forstøver Omron NE-C20, hvis lægen giver tilladelse hertil.

Fordelene ved anvendelse af

Denne indretning, sammenlignet med andre inhalatorer, har adskillige fordele. Netop på grund af dette det er blevet så populært.

 • Letvægts gør det nemt at bære det enhver afstand, hvilket er ganske praktisk på grund af den enorme rækkevidde forstøveren.
 • Kompakthed billede parametre. Kompressor inhalatorer Omron NE-C20 kræver ikke meget plads til installation, er det meget nemt at opbevare og på grund af dette, ofte bruges i hjemmet.
 • Prisen for enheden er acceptabel for alle dele af befolkningen. Tilgængeligheden af sådant udstyr gør det muligt at udføre en procedure kaldet indånding derhjemme.
 • Brugervenlighed - er også sin fordel. Efter at have læst de detaljerede instruktioner til at vænne sig til arbejdet i denne enhed vil være let.
 • Det lave støjniveau.

Kombinationen af disse fordele forudsat inhalator Omron NE-C20 bred popularitet blandt befolkningen.

virkemåde

For at begynde at arbejde med enheden behov for at injicere medicin, der vil blive sprøjtet, at sætte ham i systemet. Når parret af inhalatoren lægemidlet komme ind i et rør, blandes med trykluft, som blæses ved særlig kompressor. Den resulterende blanding, en såkaldt fin tåge går mod toppen, hvor under indflydelse af deflektoren er omdannet til en aerosol medium til endnu mindre komponenter. Det var hende og inhalerer den ene om hvem er masken. Denne sprøjteblanding har en terapeutisk virkning, af hensyn til hvilke der er manipuleret med en inhalator.

Alt er indrettet således, at et par af medikamenter til at trænge ikke kun i de øvre luftveje. De spreder deres indflydelse næsten hele systemet for at sikre, at processen med at trække vejret. Kompressor inhalatorer Omron NE-C20 er en universel løsning på moderne medicin.

Kom godt i gang

Først og fremmest, er du nødt til at læse brugsanvisningen. Særlig viden samles inhalator kræver ikke, men tjek med kilden stadig har brug for.

Hvis du vil føje til forberedelsen af den enhed, ordineret af lægen. Normalt sker dette i forhold med saltvand. Dernæst vil du vedhæfte detaljer (maske, næsestykke) direkte til inhalatoren. Det sidste trin vil Docking luftvejsrøret til kompressorenheden. Vi må ikke glemme, at når du bruger en forstøver inhalator hældningsvinkel ikke bør være mere end 45 grader.

karakteristika

Tekniske egenskaber spiller en vigtig rolle i driften af inhalatoren. Når du køber denne enhed skal du altid være opmærksom på følgende parametre:

 • vægt;
 • størrelse;
 • fremstilling materiale;
 • maksimal og minimal grænse driftstemperatur;
 • støjniveau (standard - til 45 dB);
 • Produktivitet (0,25 ml / min);
 • tankvolumen til lægemidlet (til gennemsnitligt 10 ml).

Valgmuligheder

Standard pakke indeholder en forstøver:

 • indretning til nasal inhalation;
 • maske, hvis størrelse svarer til parametrene for en voksen;
 • Maske til et barn;
 • et luftfilter (sædvanligvis i en mængde på 5 stykker);
 • AC adapter;
 • posebærende, som kan lagres i indretningen.

Nebulizer Omron NE-C20: anmeldelser

Reaktionen fra forbrugerne til fremkomsten af en ny generation inhalator har overgået alle forventninger producenter. Populariteten af denne enhed har vist sig succesfuld teknologi, som er blevet brugt i produktionen. Nebulizer Omron NE-C20 (kompressor), anmeldelser, hvoraf for det meste positive, der er i næsten alle hjem, takket være den alsidighed af dens anvendelse i medicinske anvendelser. De, der allerede har købt det, fortrød ikke mit valg, fordi kvaliteten af kompressorens forstøver har begrundet deres forventninger. Der er gjort brug af en forstøver til at behandle børn muligt takket være den rolige drift af maskinen og proceduren er smertefri. Bemærk også den høje effektivitet af inhalatoren og dens demokratiske pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.