SundhedMedicin

Breast Cancer: Symptomer

brystkræft, symptomer som vil blive drøftet i denne artikel, er en meget almindelig sygdom af kvinder. Statistik bekræfter, at i vores land i de seneste tyve år er antallet af steg med fyrre procent sager. Den opadgående tendens i dette tilfælde brud. Også en ubehagelig kendsgerning er, at en alder af patienter er støt faldende - de er mere og mere almindeligt hos kvinder, der ikke har nået endnu tredive år.

Brystkræft, symptomerne, som vi vil se på oftest rammer kvinder, der bor i de store byer. I landområderne er sygdommen næsten ikke forekommer. Af den måde, i bryst tumor kan i en kat der findes ganske ofte.

Årsagerne er forskellige. Som nævnt ovenfor, symptomerne vises og hos kvinder under tredive år, selv om tidligere kræften betragtes som en sygdom i fyrre år. I princippet faktum er - jo større alder, jo højere sandsynlighed for sygdom.

Ved risiko er dem, der har slægtninge, der lider af denne frygtelige sygdom. Meget ofte, brystkræft, hvor symptomerne er forskellige, er nedarvet. Årsagerne til fremkomsten af sygdommen kan også omfatte en række forskellige skader i bryst, mental skade (der er en stærk stress og lignende), fejlernæring, stråling og så videre.

Breast Cancer: Symptomer

I de tidlige stadier af kræft kan forekomme uden nogen symptomer. Som regel har den lille størrelse af tumoren ikke forårsage nogen særlig ubehag i lang tid. Størrelsen og formen af brystet ændres ikke. Når selvransagelse hun kan simpelthen ikke registrere mistænkelige sæler.

Måske i begyndelsen af analysen kan kun foretages ved hjælp af bryst ultralyd, samt ved hjælp af mammografi skringovoy.

Næsten altid det første symptom er bare den forsegling, der vises i brystet området. Det kan endda være deres egen sonde.

Denne formation ikke forårsager smerte eller ubehag. I sig selv er det en solid, dens takkede kanter. Smerte på dette trin kan kun føre til dannelse af bløde, der har en lige kant.

I så fald, hvis den selvransagelse lykkedes kvinden at finde en sæl, at hun havde brug for at se en læge, så han sendte hende diagnosen. Ofte for at bekræfte sygdommen, har læger tyet til bryst biopsi. Prøven, der blev opnået ved det, der sendes til histologisk undersøgelse. I nogle tilfælde er kræft ikke opdages, og bryst fibroadenom. Behandling i dette tilfælde vil være meget lettere, da tumoren er godartet.

Symptomerne varierer meget med udviklingen af brystkræft. Den meget bryst ændrer form. Hud eller brystvorte kan begynde at blive involveret i. Hvordan virker huden? Det er røde, hævede og så videre. Nippel væske eller slim er frigivet, han begynder dermed at gøre ondt.

I de senere faser, det ser forfærdeligt. brystkræft, symptomer, som vi overvejer, distribuerer sine metastaser til forskellige organer i kvindens krop.

Disse metastaser kan medføre alvorlige smerter i knoglerne, en gang i leveren, kan de føre til ascites - ophobning af væske i bughulen.

metastaser fanges ofte i hjernen. Dette giver anledning til talrige neurotiske symptomer. Disse omfatter hovedpine, epilepsi, hemiparese, tale og så videre.

Generelt fysiologiske tilstand kvinder i de sene stadier af brystkræft er meget dårlig. De oplever konstant træthed, svaghed, træt hurtigt og ikke er i stand til at fungere normalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.