Kunst og underholdningFilm

Keith Harington er en britisk skuespiller. John Snow af "Thrones Game"

Keith Harington er en talentfuld, lovende engelsk skuespiller. John Snow, karakteren af serien "The Game of Thrones", som har en million millioner publikum, er den mest berømte rolle, der for tiden spilles af en ung mand. Hvad er nogle interessante fakta om fortiden og nutiden af en stigende stjerne, hvorfor stod han i en kult telenovela?

Skuespilleren, der spiller John Snow: biografi

Homeland af Christopher Harington er det britiske amt Worcestershire, hvor han blev født i 1986. Teoretisk kunne fans se en anden person i rollen som John Snow i filmtilpasningen af den populære saga "The Ice of Fire and Fire", som i sin barndom drømte drengen ikke om at handle karriere. Kit forestillede sig som kameramand, derefter journalist, men ved afslutningen af hans studier i skolen stoppede han pludselig på en teatralsk gymnasium. Harington blev nemt studerende på et prestigefyldt London-universitet og kombinerede derefter sine studier med at spille i high school-forestillinger.

Skuespilleren, der spiller John Snow, inden han har vundet sin hovedrolle, har allerede formået at gøre sig kendt i de teatrale kredse og deltage i flere fashionable forestillinger. Interessant nok er det spillet i teatret, at Keith Harington anser hans sande kald, idet han kun overvejer at skyde i film og serier som en del af hans erhverv.

Skærmversionen af romanen "Ice of Fire and Fire" er ikke det eneste store projekt med sin deltagelse. Fans kan nyde spillet af deres foretrukne skuespiller i malerierne "The Seventh Son", "Pompeii". Det var særligt vanskeligt for Kit at forberede rollen i den sidste film, da han var nødt til at deltage aktivt i gymnastiksalen.

John Sneys rolle

Karakteren, der spilles af Harington, er et af hovedpersonerne i det roste "Game of Thrones". John Snow er den illegitime søn af Guardian of the North, der ikke kender sin mor. Drengens barndom, forbi i sin fars hus, kan ikke kaldes glad, da han hele tiden blev forgiftet af sin mors modvilje. Ønsker at starte et nyt liv og bevise sig, støder han mod Night Watchers brødre, som beskytter menneskers verden fra natternes forfærdelige væsner. På kort tid opnår en simpel steward stillingen som herrekommandør, der fører forsvaret af muren.

Rollen af den modige og ædle bastard er den ene, som Keith Harington blev kendt for offentligheden som en talentfuld skuespiller. John Snow er et tegn, hvis personlighed er omgivet af talrige legender. Fans foreslår en række teorier om drengens oprindelse, argumenterer om, hvem hans rigtige forældre er. Det var John Snow - helten, som publikum så i den sidste ramme af femte sæson af "The Game of Thrones". Spørgsmålet om, hvorvidt et tegn er levende eller død, rører stadig offentligheden.

Casting "Thrones Spil"

Seriens skabere tillod forfatteren af "The Ice of Fire and Fire" at deltage i aktørernes bekræftelse af vigtige roller. Da George Martin blev introduceret til Keith Harington, kunne han straks lide skuespilleren. John Snow i serien er lidt ældre end bogens helt, som kun er 14 år gammel i begyndelsen af sagaen. Keith var femogtyve år gammel på tidspunktet for optagelsen af den første sæson.

Ansøgere om bastardens rolle fra Winterfell var mange. Nogle aktører, der ikke havde chancen for at spille søn af Lord Stark, er involveret i serien i en anden kapacitet. Men skaberne hævder, at det var Keith Harington, der oprindeligt blev betragtet som dem som hovedkandidat. Den afgørende rolle blev spillet ikke af den eksterne lighed med bogkarakteren, men af det talent, som skuespilleren er indstillet til. John Snow fra det viste sig bemærkelsesværdigt, i hvilke hoveder og ikke tvivlede.

Harington om sin helt

Keith, når han stillede spørgsmål om hans lighed med karakteren af "Thronespil", svarer at der er mange forskelle. For eksempel har Harington ikke modet af sin helt, han er bange for mange ting, blandt dem - rejser på et fly, insekter, injektioner. Dette forhindrede ikke skuespilleren i sin oprigtighed at blive knyttet til hans karakter, forstyrret af tårer, at have lært om hans død (hvilket endnu ikke er bevist).

Interessant, Keith og Winterfall bastard som de samme piger. Rose Leslie, som spillede den elskede helt, som tragisk døde i fjerde sæson, er i virkeligheden den pige, som skuespilleren mødes med. John Snow ville helt sikkert godkende hans valg.

Skal skuespilleren ses i den sjette sæson af den populære tv-serie? For nylig delte Keith Harington med journalister oplysninger om, at hans kontrakt med "Game of Thrones" vil ende, når han er over tredive. Derfor kan fans håbe på, at deres favoritkarakter kommer tilbage, hvilket er John Snow. Skuespillers navn er dog ikke nævnt blandt dem, der vil deltage i den sjette sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.