HjemlighedGør det selv

Lawn gitre til parkering med deres hænder: installation

Enhver ejer af et forstadsområde ønsker hans station så moderne og velplejet. På hvor godt vil funktionen græsplæner omkring huset, vil afhænge af den eksterne landskabsmaleri. Når æglæggende græstørv i de seneste år er helt almindeligt at bruge græsplæne net. kan nemt stables Lawn gitre til parkering med deres hænder.

De er praktiske, og inden de køber sådan et gitter, er det nødvendigt at beslutte, hvilken form for design er mest foretrukket.

Formål Lawn gitre

Da hovedformålet med græsplæne rist handlinger beskytter grønne områder fra ydre påvirkning. Af denne grund er de fleste sådanne anlæg installeret i parkeringsarealer samt nær gangstier. Græs bevares, da lasten er placeret på væggene i cellerne. I sidste ende, at rodsystemet forbliver intakt, og en stor mængde af fugt ud gennem afløbssystemet, som er placeret under plænen.

Hvis du ligner i din værftet græsplæne gitre brug for at parkere (med sine egne hænder, der bare installere), bør du være opmærksom på deres positive kvaliteter. Lawn gitter forhindrer ikke brug af plæneklippere og letter arbejdet med græsplænen.

Sorter af græsplæne gitre

Lawn grid - er moduler, der er baseret mest almindeligt anvendte plast eller beton. Den første type betragtes som den mest moderne, og senest var han den mest populære på grund af sin attraktive udseende og nem installation. Konkrete græsplæne gitre optrådte i lang tid. Blandt deres positive kvaliteter kan skelne en lille pris, holdbarhed og lang levetid. Ved profil sådanne design til gavn, da modulerne formular kan være forskellige, kan hver indehaver forstadsområde finde sig selv noget lignende.

plast gitre

Hvis du allerede har besluttet at etablere en græsplæne gitre til parkering med dine hænder, kan du vælge en plastik konstruktion, som anses for den mest avancerede. Grundlaget for denne installation der anvendes en høj styrke materiale, som kan modstå belastninger på op til 1,2 tons pr 1 kvadratmeter. Tids brug af en sådan rist er også stor og kan nå 25 år. Formen af et gitter af plast kan være anderledes.

Hvis du vælger at bruge i deres områder plast lawn gitre til parkering, med deres egne hænder, de kan installeres med specielle låse, som giver sikker fastgørelse af modulerne i en ramme. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge særligt udstyr. Hvis området har en geometrisk uregelmæssige sektioner, kan den plastik gitter til plænen lægges i henhold til de geografiske forhold dit websted. Sådanne strukturer er meget modstandsdygtige over for kemiske angreb og jordoliesyrer. Under ultraviolet lys sådanne elementer ikke smelter, derudover er de ikke bange frost og forblive under svære miljøforhold deres egenskaber og kvalitet.

Stacking rist græsplæne

Græsplæne gitter parkering deres egne hænder kan lægges ved hjælp af de nedenstående teknologier. I første omgang bør gøre forberedelser, som indebærer mærkning det område, hvor grillen forsamling. På dette tidspunkt, skal du identificere formålet med den fremtidige græsplæne. Det kan være en almindelig græsplæne, eller en, der er beregnet til at blive brugt som en legeplads, samt spil og parkeringsplads. Baseret på de mål, du har brug for at vælge en form for gitter. Når sitet er blevet markeret, skal du fjerne jorden fra det.

Græsplæne gitter parkering deres egne hænder indstillet til en sådan dybde, som er bestemt af højden af grus pude - det skal være lig med 5-20 cm (den endelige værdi vil afhænge af de forventede belastninger). Hvis der på nettet har brug for at udstyre en parkeringsplads, derefter bruge denne mulighed, du har brug for til det maksimale. Dette skyldes det faktum, at der kan være situationer, hvor det vil være nødvendigt at parkere ikke kun biler, men også specialudstyr samt en minibus. Tykkelse alignmentlaget må ikke være mindre end 3 cm. Det bør erindres, at græsplænen gitter højde lig med 5 cm. Generelt vil det være nødvendigt at fjerne jorden, hvis tykkelse er lig med 28 cm.

Anbefalinger til arbejdet

Lægning græsplæne gitter parkering med deres hænder i det næste skridt indebærer en jordpakning, samt en styrkelse af grænseområdet. Nylige manipulationer kan udføres ved brug af mursten og sten, og kan anvendes og teknologien af beton hælde. I det næste trin kan gå videre til plænen installation nettet. Pre-sengetøj bør forberedes, som består af sand og grus, der bliver nødt til at blive blandet. Sand behov for stramt nok murbrokker lå ned og ikke bevæger sig under påvirkning af mekanisk belastning. Oven i en sådan uddannelse skal lægges geotekstil, som vil beskytte plænen af ukrudt og græs. Det næste trin er at fylde sand med et tyndt lag, hvis tykkelse er 3 cm geotekstil er nødvendigt ikke blot at beskytte mod ukrudt -. Det anvendes som et skillelag.

Funktioner af gitteret samling

Installation af græsplæne nettet med deres hænder foretaget i et bestemt mønster. I dette eksempel på en udførelsesform vil det blive betragtet, som bruger en plast gitter. Føreren skal være opmærksom på, at hvert modul har koblingselementer, de skal anvendes til samling af strukturer i monolitisk klinge. bør overvejes før købet, at gitteret størrelse en plastik modul er 40 x 60 cm.

Den sidste etape

Når afregning ekoparkovka til haven, græsplæne gitter (til med deres egne hænder fastslå, at en) skal anvendes, og i sine celler vil fylde jorden, som skal nå toppen. Det er at foretrække at bruge en let jord - det er stor tørv eller kompost. Efter fyldning område bør være fyldt med vand, som vil afgøre jorden. Nu kan du sove græsplæne græs og roll overflade. Lægning græsplæne nettet med deres egne hænder i denne fase er afsluttet.

Nu hvor du ved, hvordan du installerer en græsplæne net i dit område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.