HjemlighedGør det selv

Ordninger af tilslutningsbøsninger i dit hjem

For at tilslutte afsætningsmuligheder i huset nødt til at forstå de typer af enheder. Desuden er det nødvendigt at have udstyr til kontrol af spændingen i kredsløbet. Moderne stikkontakt sælges med kvalitet foring, er det meget nemt at tilslutte.

For at installere de anvendte modeller af forskellige former for kontakter. For at mere grundigt at undersøge dette spørgsmål, er det tilrådeligt at overveje særlige ordninger socket-forbindelse.

Tilslutningsstik og switch

Efter en tre-kanalmodul kan gøre tilslutningsbøsninger og afbrydere. Kredsløbet indbefatter kontaktorer af forskellige typer. Den første er at sige, at modulet kun kan installeres gennem en nul fase. Moderne stikkontakt med klemmer er lavet med en eller flere controllere. Hvis vi ser på standardmodellen, er holderen via en aktuel plade. I dette tilfælde kan kontakten installeres direkte gennem den ledende kontakt. I dette tilfælde er det vigtigt at bestemme fasen nul. Gennem en åben adapter er forbudt at gøre forbindelsen stikkontakter og afbrydere. Kredsløbet i kontakt involverer anvendelsen af to knapper kontaktor.

Kørsel dobbelt udtag

Ledninger plan, dobbelt udtag til netværket 220 indbefatter to-kontaktmodulet. Direkte øvre kontakter lukke den første fase. Testeren bør angive på tråden modstand på 45 ohm. Hvis vi ser på soklen finger modul, er stikket fast på dækslet. Øvre kontakter standard, som den første fase. Den ledende tråd tilføres til pladen. I dette tilfælde, du har brug for en god lås klemme.

Om nødvendigt kan tråden forlænges fra proppen. Hvis vi betragter kredsløbet tilslutningsfatninger med to kontakter, isolatoren monteret bag pladen. Kontakter af den første ordre er tilladt at fastgøre modulet. Før arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at definere fase nul og tage sig om grundstødning. Nogle eksperter anbefaler at rengøre adapteren. Det er også værd at bemærke, at det er nødvendigt at kontrollere modstanden i modulet. Hvis vi ser på stikkontakten på de to stifter, bliver de luftledninger fastgjort til den ledende plade.

Ordningen installere to udløb

to tilslutningsfatninger lineære kredsløb har en adapter. Kontakter på lukkepladen er forbundet ved den første fase. Også værd at bemærke er, at testeren bruges til at bestemme modstanden. Den ledende plade er omhyggeligt trimmet. Lavere kontakter kan tilsluttes via modulet. De øvre kontakter må kun anvendes med en adapter.

Den ledende tråd er rengjort og er fikseret med en holder. Hvis vi betragter de kredsløb tilslutningsbøsninger med dobbelte stropper, bør modulet monteres til kontaktoren. Positive kontakter på modulet er forbundet i den første fase. Først efter at jordforbindelse er etableret. Samleskinne plade således bør isoleres. Holder i stikket er ofte fast på adapteren.

Tilslutning lamper og stikkontakter

Ledninger og pære fatning omfatter kablet modul med kontakterne og holderen. Direkte positive kontaktorer er forbundet via en adapter. Hvis vi betragter stikdåsemodulet i tre udgange er de øvre kontakter føres direkte til den ledende plade. Terminalerne skal sikres i spalten, og modulet er grundigt rengjort.

Også værd at bemærke er, at lampen må kun ved nul fase. Der lægges særlig vægt på modstanden parameter. Hvis vi betragter de power outlet moduler på to ben, så forbindelsen er etableret af den første fase. Jordforbindelse udføres derefter gennem de øvre kontakter. Under fastsættelse brug sokler til at tage sig af de fastgørelses klemmer.

telefonstik

Ledninger telefonstik involverer anvendelsen af et centralt knudepunkt. I dette tilfælde er model hjem installeret på to eller tre ben. Hvis du mener eksperterne, benene er mere hensigtsmæssigt at udskyde den sidste. Det er også værd at bemærke, at mens der kan opstå problemer med expander. Busbar plade skal monteres over pladen.

Hvor ledningen er monteret på adapteren. De øvre fatningsben kan kun tilsluttes af den første fase. Holder kan bruges på to kontakter. Hvis det er nødvendigt, at ledning fra modulet altid kan udvides. Parameter modstand element bør ikke falde til under 50 ohm.

indbygget stikdåse

Circuits indbygget typen tilslutningsbøsninger indebærer brug af kontaktlinser moduler. Stik kan bruges forskellige størrelser. Hvis vi betragter de to stik på låsen, så har de en holder. Den centrale knude i modeller fremstillet af to eller tre ben. Hvis vi ser på indretningen med passage moduler er kontakterne af soklen forbundet ved nul fase.

Hvis modstanden over 40 ohm ordre kontaktor skal ændres. Holdeanordning er installeret på en adapter. Det skal også bemærkes, at der er modeller på de tre ben. I dette tilfælde er de nedre tråde fastgjort til hinanden på pladen. Den centrale rolle spillet af stiften holderen og lukker kredsløbet.

bærbare stikkontakter

Transportabel stikdåse kan tilsluttes via klembrædder med forskellig ledningsevne. Mange modeller er lavet med kontaktorer til kablede adaptere. Den centrale knude i den foreliggende sag har to stik. Det skal også bemærkes, at der er ændringer til de tre kontakter. Modeller under dem udvælges med et dielektrikum. Hvis vi betragter en simpel model, er forbindelsen af den øvre kontakt udføres under den første fase, og lederne er fastspændt på én plade. Holderen i stikkene er installeret under adapteren.

overliggende stikkontakt

Overhead stikkontakt, som regel anvendes i industrianlæg. De har flere indehavere og klemmer er fastgjort direkte til kroppen. Modulerne anvendes i enheder af forskellige typer. Aktuelle modeller er lavet med lineære adaptere. Ledninger udløb involverer anvendelsen af dipol kontaktor. For at tilslutte udgangskontakterne har en ledende plade. Øvre positive wire stik er lukket på modulet.

Installation af afløb Internet

Ledningsdiagram online stikkontakt indeholder kanal adaptere. Moduler i konnektorer anvendes ofte med kontaktorer. Nogle enheder er udstyret med en bred holder. Fangere af modellerne er på siderne. Også værd at bemærke, er, at de øvre kontakter er låst på den første fase, og i modstanden i kredsløbet bør være omkring 55 ohm.

Tilslutning af stikkontakter med et tog

Sockets med et tog kan tilsluttes via moduler. Hvis vi overveje bøsning extendere, at de har to valg. Således forbindende ledere udført ved nul fase. For at rette modulet kræver et klip. Den centrale knude i modellen anvendes til pladerne. Hvis vi betragter de tre stik på outputtet, er modulet kræves med stifter. I denne holderen skal være under adapteren. Til testfase vil skulle bruge testeren.

Installationsparametre og plug sockets

De stikkontakter er meget almindelige. moduler og controllere bruges til at forbinde enhederne. Hvis vi betragter den standard kæde på tre udgange, kan holderen bruges på to kontakter. Derudover er nødt til at tage sig om grundstødning. Øvre kontakter direkte forbundet til den ledende plade. Klemmer vigtigt indtil udgangen af dokruchivat.

Det skal også bemærkes, at enheden på de to kontakter ofte er lavet til terminalerne. I dette tilfælde lukningen finder sted ved nul fase. Separat, er det vigtigt at bemærke, at skrueklemmer er behov for yderligere klemmer. Som fastgørelseselementerne kan anvendes stifter. Stikdåser med to-leder moduler er tilgængelige i tre og fire ture. Centrale knuder de kan have forskellige former. Eksperter anbefaler at først bestemme den positive kontakt og isoleret lavere ledninger. Næste bliver nødt til at kontrollere modstanden. Så vil det være muligt at forbinde de øverste kontakter, og tilslut modulet.

Tilslutning tredobbelt udløb

Ledninger plan, tredobbelt udløb indebærer anvendelse af en lineær modultype. Modeller to udgange kan tilsluttes via en regulator på den første fase og impedansen er omkring 55 ohm. Hvis vi taler om ændringer af stifter, kan forbindelsen kun ske via de centrale knudepunkter med isolatorer. I dette tilfælde, meget afhænger af formen af pladen. For at bestemme fasen kan du altid bruge testeren.

Indstilling af stikkontakten i badeværelset

Sockets i badeværelset skal installeres med et godt greb. Aktuelle modeller fås med et bredt pandebånd. Hvis vi taler om stikkene med en lineær modul, de første faste øvre kontakter. Forud for dette, er det vigtigt at finde ud af, hvor nul fase, ved hjælp af en tester. Yderligere kontakter strippes wafer. Jording sker i slutningen.

Mange eksperter siger, at den almindelige stikkontakt kan anvendes uden en holder. Men for bedre isolering ledninger de skal installeres. De ledende plader fastsættes til det centrale knudepunkt. Desuden er det værd at bemærke, at markedet præsenterer nye outlet plader med U-formet. De er dårligt egnet til montering på lineære adaptere. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende en tyk foring. Også påkrævet er to isolator. Tilslutning kontakter på det første fase.

Overhead telefonstik

Stikdåser af denne type kan være forbundet gennem åbne moduler. Mange modeller bruger en kontaktor. Det skal også bemærkes, at enhederne er kendetegnet ved antallet af holderen. Moderne stikkontakter er tilgængelige med to klemmer. Hvis vi betragter de ændringer af tre output er de luftledninger forbundet gennem den første fase. Lavere kontaktorer således er normalt åbne, bør den begrænsende modstand mod dem være ikke mere end 50 ohm.

Elektronisk socket-timer

Elektronisk sokkel timeren er sjældent at finde på markedet. De fremstilles med rendemodulet, kan de kun forbindes med terminalerne. Hvis vi ser på modellen på og to outs, så har de kun én holder. Således klippene kan monteres med forskellige former. Ledninger stikkontakt har dobbelt kontaktorer. Disse enheder er godt isoleret og kræver ikke jordforbindelse. Den ledende plade er i dette tilfælde strækker sig uden for adapteren.

Tilslutningsstik med jording

Grundstødning udløb kan tilsluttes direkte via de lineære moduler. I dette tilfælde er det vigtigt at bestemme kontaktoren. Yderligere kredsløb ledninger til stikket har en skrueforbindelse. Mange modeller bruger en dielektrisk af lav ledningsevne, som kræver isolation. Modulerne er forbundet til to udgange fra den første fase, og modstanden de har mindst lig med 40 ohm. Den ledende plade kan være under adapter.

I dette tilfælde er klemmerne fæstnes til båndet. Det skal også bemærkes, at der er forretninger med dipol moduler. For at forbinde lederne har brug for to holderen. Dækplade skal installeres først. Når fastsættelse klemmer bør altid kontrollere integriteten af benene. Det skal også bemærkes, at det ofte er spændt output dirigent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.