Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hjemmelavet vin fremstillet af æbler: en lang vej til de uforglemmelige fornemmelser

Her er det, gartneri paradoks: at forsøge, over hver æbletræet tryaseshsya som over eget barn, og når din æbleplantage, fuld af taknemmelighed i form af en rigelig høst, dumper den i dine kasser ... Så beklager! Og æbler hav, og ingen steder at sætte dem. Hvad er det, at rådne?! No way!

Madlavning, tørring, saftfremstilling - det hele er velkendt og nyttigt, ingen tvivl. Men på denne baggrund, en eller anden måde mistet hjemmelavet vin fremstillet af æbler. Kort sagt - cider. Ja, det samme, vores oldemødre højt værdsat og koges. Og ikke tushuytes at, ja, den bedste cider brygget i Frankrig, Tyskland og Spanien. Og vi blev ikke født i går!

Af den måde, alt efter om krøniker, eller en legende, opfandt den berømte cider frankiske konge Karl Veliky. Mol, når han sad på posen, som indeholdt overmodne æbler. August femte punkt arbejdede som pressen - og vi har fået den cider. Men læse værker af Plinius den Ældre, ved, at hjemmelavet vin fra æbler forfulgt i det antikke Rom før vor tidsregning ...

En vigtig forudsætning for fremstillingen af cider: æblerne blev udvalgt til ikke at vaske for ham. De mikroorganismer, der koloniserede deres hud, i fremtiden vil komme i handy. Beskidte æbler ren klud eller en blød børste, kernen med frø og fjern rådne del.

Meget godt, hvis i din besiddelse var en saftpresser - det vil give den mindste vejede Fleshed æblejuice, og i fremtiden vil processen forenkles. Hvis du ikke har været i stand til at få, bortset flyde ... Nå, er det nødvendigt at pille: gøre æblemos, presse det igennem ostelærred eller en presse. Stadig får ingen saft, og flydende puré. Men for cider og det vil passe.

Resultatet af indsatsen skal placeres i en stor gryde eller tromle. Her, på grund af de tidligere nævnte mikroorganismer, blandingen begynder at gære, bliver et must. På overfladen af pulpen vil akkumulere. Hendes touch, mens det ikke er nødvendigt, kun to dage fra tid til anden at røre indholdet af beholderen. På den tredje dag arm salatslynge eller gryde og fjerne det tætte lag af papirmasse, så kun en lille film på overfladen. Det skal snuse. Uchuet typisk eddikesyre lugt - alt er i orden: processen er begyndt.

Denne metode til madlavning vin fra æbler utænkelige uden sukker. Men med den mængde, der skal defineres på forhånd. Hvis du har brug for en tør eller halvsød cider, pr liter saft bør tilføje 200-220 gram sukker, hvis søde eller dessert - 300-400 gram. Yderligere øge koncentrationen sukkeret er ikke: få ubehagelig cloying væske og ødelægge produktet.

Hvis du vil have en hjemmelavet vin fra æbler, ikke æble cider eddike, er det tid til at fratage urten i kontakt med luft. Derfor lægger vi det i en lukket beholder, men kun for 4/5 af sin højde (giver plads til skum). Selvfølgelig, er udstyret med en vandlås, perfekt velkendt for mange fans af frugtprodukter. Ellers udledes under gæring gasser har ingen steder at gå. Tæthed sikres lerforbindelse daubing.

Hvordan forbereder vinen af æbler på, snarere, at opfylde visse betingelser? Opbevares på et mørkt og varmt (20 ... + 22) placering. Åbn ikke. Må ikke røre. Vent en måned og et halvt. Hvordan man kan stoppe vandlåsen at tildele bobler - vent et par dage mere.

Den utålmodige kan begynde at spise. De, der ikke kan lide bluff lugt og smag, anbefales det at give cider fuldt modne. Vin forsigtigt hældt i en anden lukket beholder, tidligere vasket grundigt og tørres. Dette skal gøres omhyggeligt, ved hjælp af et rør, og sørg for at fylde op til toppen. Så sikkert lukkes igen og sendt til opbevaring i et mørkt køligt sted. Og vær tålmodig for to eller tre, men bedre - i fire måneder.

Først da hjemmelavet æblevin - en naturlig, mørk-orange farve, behagelig lugt og smag (nogle gourmeter siger, at cider er meget pænere end druevin) - klar til at dekorere og familiesammenkomster, og venlige sammenkomster. Til dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.