HjemlighedGør det selv

Varmesystemet af den private 2-etagers hus med sine egne hænder. varmekreds privat 2-etages bygning

Under konstruktion, og længe før fundamentet rejser en masse spørgsmål i forbindelse med opvarmning. Hver ejer ønsker at opnå positive resultater, efter stien mindst modstand.

Scheme naturlig cirkulation

I betragtning af varmekredsen af den private 2-etagers bygning, kan du gøre opmærksom på et system, der påtager sig den naturlige cirkulation af vand. Udvælgelse vil afhænge af tegning layout og konstruktion områder. Men den mest udbredte og velkendte for landhuse og datjaer netop en sådan ordning. Det er ikke meget forskellig fra den, der bruges i regenerering af varmeanlæg i én-etagers bygninger.

Valg af sådanne ordninger opvarmning privat 2-etagers bygning, er du nødt til at huske om funktionerne i ledninger, som omfatter behovet for at vælge et sted til installation af ekspansionsbeholderen. Ingen grund til at placere den på loftet, er det muligt at begrænse den anden sal. Der kan tanken placeres hvor som helst. Selvfølgelig bør dette være det højeste punkt i rummet. Master skal tillade vandudledning. Hvis du anvender denne metode til at forbinde varmeapparater, vil væske strømme fra toppen. På grund af denne opvarmning radiatorer vil være ensartet med hensyn til opvarmet rum.

For at styre bevægelsen af vand er rørene placeret i en lille vinkel på 3-5 grader. Diameteren af returledningen bør øges som nærmer sig til kedlen udstyr. Hvis der skal anvendes nemlig opvarmning sådan privat kredsløb 2-etagers bygning, kan tilførselsledningen være anbragt under traditionelle eller loft karmene.

Plusser opvarmning med naturlig cirkulationskredsløb

Det er vigtigt, inden installationsarbejdet begynder at overveje fordelene ved ordningen er beskrevet ovenfor. En masse af dem. Først og fremmest vil jeg bemærke design pålidelighed. Desuden bør det fremhæve brugervenlighed, støjsvag drift, uanset strømforsyningen blandt de positive aspekter.

ordningen ulemper

Hvis du beslutter at bruge den ovenfor beskrevne opvarmning projekt af 2 sal i et privat hus, bør du huske på de mangler, som i dette tilfælde er meget mere end de professionelle. Først og fremmest skal vi nævne kompleksiteten af installationen og behovet for lægning af rør med en bias. Blandt andet det opvarmede område er lille. Systemtrykket er utilstrækkelig til at opvarme huset, hvis dens areal er over 130 kvadratmeter.

Du skal vide, om den lave effektivitet og en betydelig temperaturforskel mellem returledningen og foder. Sidstnævnte omstændighed har en negativ indvirkning på arbejdet i kedlen udstyr. De indre overflader af systemet vil blive korroderet, da kølevæsken er til stede oxygen. Boligejere nødt til konstant at overvåge status for den fordampning af vand, hvilket kræver sin tilføjelse. Som et resultat heraf kan rørene danner udskud. Frostvæske er uacceptabelt af samme grund. Som en anden mangel er at give væsentlig materialeforbrug af systemet.

Sorter kredsløb med tvungen cirkulation

Opvarmning af private 2 etagers bygning med sine egne hænder for at slå sig ned og være på grundlag af et system, der opererer ved tvungen vandcirkulation. Det menes fagfolk, de fleste er nemme at installere følgende skema: single-rør, dobbelt rør og solfangeren. Til at begynde, lad os analysere den første slags.

One-rør varmesystem med sine egne hænder gjort

Når dette kredsløb vil bevægelse kølevæske adskille i to brancher varmeapparater. En af dem går til første sal, mens den anden - på den anden. Hver etage er installeret på indløbs- rør ventiler. Det vil opvarme kun den halve plads. Efter at røret med kølemidlet vil passere gennem varmeapparater, vil de være kombineret i et enkelt system, der vil passe til kedlen udstyr. Tilslut batteriet på hver etage til at være ved den samme metode, der bruges i et enkelt-etagers bygninger.

Anbefalinger til systemet arrangement

Hvis du vælger det ovenfor beskrevne varmekreds 2-etages privat hus, bør ventiler monteres ved indgangen til hver radiator. Det er nødvendigt at justere radiator opvarmning niveauer og afbalancering system. Ved udgangen af batterierne installerede afspærringsventil, som bruges til at slukke for varmeapparatet i reparation og udskiftning. Hvis du bruger en ledningsdiagram, derefter ændre opvarmning enheder kan være, uden at standse systemet og ikke dræne vandet. Til udtømning af luft til hvert batteri er angivet i den øvre del af ventilen.

Denne varmekreds 2-etagers privat hus kræver installation af batterierne med en bypassledning. Dette forbedrer ensartetheden af bygningen varm. Installation varmeapparater muligt uden bypass. I dette tilfælde skal monteres i huset radiatorer med forskellig termisk kapacitet, da tabet af kølevand. Dette indikerer, at jo længere fra kedlen vil være batteriet, bør de flere dele af det har. Hvis vi ignorerer denne regel, vil i samme rum være varmt, og i andre - koldt.

opvarmning ordningen uden ventiler

Når monteret varmesystem af privat 2-etagers hus med sine egne hænder, kan lukkeventil ikke anvendes. Tværtimod kan det bruges i mindre mængder. Men under sådanne betingelser, det vil blive reduceret manøvredygtighed. At tale i dette tilfælde af opvarmningen adskillelse af den anden og første etage vil ikke have at.

Den vigtigste fordele og ulemper opvarmning rørsystem

Ved hjælp af disse varmekredse i den private 2-etagers bygning, du sikrer nem installation. Husejere at de yder en effektiv varmeafledning, samt besparelser på materialer. ujævn varmefordeling kan skelne mellem ulemperne ved radiatorvarme kredsløb og behovet for systemet balancering. Men alle disse ulemper fuldstændigt blottet for to-rørsystem, der virker ved tvungen vandcirkulation.

Kredsløbet med tvungen cirkulation

To-rørsystem med tvungen cirkulation sikrer en jævn fordeling af varme. Den er effektiv og er undertiden sammenlignet med den humane kredsløbssygdomme. Det kølemiddel til hver radiator tilføres via grenen kommer fra den fælles forsyningsrør. Tilstedeværelsen af dræning er tilvejebragt i returledningen af hver radiator.

Batterier installeret med Air Udløsefunktion og afspærringsventil på banen. Dette giver dig mulighed for at ændre niveauet for opvarmning af radiator. For at øge sikkerheden og undgå overtryk i radiatoren returrør ventiler er ikke installeret på tilbagetrækning fra batteriet. Under karmen eller loft føderør kan lægges. Det er acceptabelt at arrangere en opvarmning privat 2-etagers hus med sine egne hænder. Diagrammer i denne artikel vil give dig mulighed for at udføre disse værker uden hjælp fra fagfolk.

Som største ulempe ved dobbelt rørsystem er en høj materialeforbrug. For retur- og forsyningsledninger er nødt til at duplikere. Blandt andet er de vanskelige at dekorere og skjul er ikke altid muligt, der skæmmer det indre. Alle de ovennævnte ulemper helt blottet kollektor kredsløb.

Beskrivelse af solfangeren kredsløb

Et sådant system med held kan anvendes til en enetages eller to-etagers hus. Den fungerer på bekostning af tvungne bevægelse af det vand, der tidligere er tilført til manifolden. Hver varmelegeme, når det er nødvendigt at forbinde gennem en lukkeventil til kollektoren. Den rolle er at tilvejebringe fordelene ved muligheden for afmontering og montering af radiatorer på et kørende system, som dræner kølemidlet og stoppe det behøver ikke at.

Systemet simpelthen giver efter for ledelsen. Hvert kredsløb adskiller uafhængighed og er forbundet til et separat system med automatisk regulering af dens cirkulationspumpe. I tandem med denne opvarmning kan anvendes varmt gulv. Rørene anbringes i et hævet gulv og også placeret i et separat kabinet. Det kan let monteres opvarmning af et privat 2-etagers hus med sine egne hænder. Tegninger, kan billeder af sådanne tegninger findes i artiklen.

Anbefalinger til installation af varmelegeme i de to-etagers hus

Hvis du ønsker at sikre en ensartet fordeling af varme på huset, er det vigtigt at korrekt beregne længden af motorvejen, tage hensyn til niveauet for isolering af huset, og tilgængeligheden af balkon blokke, vindues- og døråbninger. opvarmningseffekten vil afhænge af den korrekte placering af varmeanlæg, er primært med radiatorer. Batteriet skal være placeret under vinduet, og hæver sig over den varme luftmasse vil blokere kulden fra vinduet. Således kan du fjerne den kolde luft zone. Når afregning for opvarmning privat 2-etagers hus med sine egne hænder, er det vigtigt at tænke på områder som fyrrum, entre og korridor. For dem vil være nok af en kilowatt varme output til 10 kvadratmeter.

For badeværelset, vil køkkenet og stuen har brug for 1,2 kilowatt til 10 kvadratmeter. For børns soveværelser og en termisk effekt niveau bør hæves til 1,5 kilowatt på samme område. Termisk effektivitet afhænger af gulve, vægge og gulv materiale. For at reducere omkostningerne og sikre optimal varmedrift i hvert rum, bruge termiske kontroller. Materiale af batteriet vil påvirke parametrene i systemet. I dag er aluminium batteri fungerer som den bedste løsning. Høj ydeevne varierer bimetalliske radiatorer, dog bliver nødt til at betale for dem mere.

Hvis du ved, at varmesystemet er ganske lav kvalitet vand, er det ikke nødvendigt at bruge aluminium radiatorer, der er mest følsomme over for korrosive betingelser. Stiv eller forurenet vand vil også påvirke holdbarheden af udstyr og ydeevne af systemet. Men det stål og støbejern batteri vil vare meget længere. De nævnte faktorer ikke er til skade.

materiale rørsystem

Varmeanlæg 2-etagers privat hus skal afregne bruge kvalitet rørledning. Moderne teknologi næppe metalrør anvendes på grund korrosive processer er årsagerne til svigt af sådanne produkter. Hvis vi mener, at der i de autonome systemer bruger mindre pres arbejder væske, er det bedre at bruge et plastrør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.