Kunst og underholdningTeater

Nikolai Batalov: biografi og roller i teater og i film

For nylig blev den russiske musikalske iscenesat "Singing in the Rain". Hvad det har at gøre med skuespilleren Nikolai Batalov? Den mest direkte, fordi der fortælles om aktører i stumfilm, som næppe giver arbejde til "taler filmen". Og hvis en af hovedpersonerne i den amerikanske musikalske fiasko, og hendes sag dubleant, skuespilleren Nikolai Batalov ærefuldt overvinde denne prøvelse, og medvirkede i den første sovjetiske tonefilm. Desværre er denne talentfulde kunstner, der døde tidligt, husker kun et par stykker, og langt de fleste af seerne i almindelighed ikke ved noget om hverken hans liv eller hans arbejde.

Barndom og undersøgelser

Hvem var Nikolai Batalov? Hans biografi - er historien om en talentfuld mand, der boede og arbejdede samtidig kæmper med den snigende sygdom. Han blev født i Moskva i 1899. Hans forældre var bønder fra Yaroslavl provinsen, kom til hovedstaden på jagt efter et bedre liv. De mistede en søn i Trade School. Alexander den Store. Efter endt uddannelse, i en alder af 16 år, Nicholas tog den vigtige beslutning om at blive skuespiller. For at opnå dette, han har bestået de prøver og indskrevet i School of Dramatic Art, som snart blev omdannet til en anden studie.

Arbejde i teatret

I 1916, Nikolai Batalov indtastet Moskva Art Teater. Han straks henledte publikum, at skabe et levende billede Petit bogbinder i produktionen af stykket 3inaidy Gippius "Grøn Ring". Kritikere har kaldt udavshimisya og hans arbejde med billeder Nechayev i "Mladost", Taras-Bryuhana i "The Tale of Ivan Fool" og andre.

Sammen med studiet Batalov gjort ture rundt om i landet, hvor indbyggerne i provinsen kunne se ham spille i opførelser af "The Flood", Mr. Berger og i play-farce 'Advokaten Patlakh "David-Augustin Bryuesa.

Den Moskva Art Theatre Nikolai Batalov mødtes med Mihailom Chehovym, der inviterede ham som partner på scenen i sit berømte vaudeville "Pichot og Michaud." Af de store roller skuespilleren i teatret skal bemærkes, og billedet af en lidenskabelig Frantsa Moora i "Røverne" af Schiller, sæt BI Vershilovym.

Nikolai Batalov deltog aktivt i "sovjetisering" af Moskva Art Theatre. Især siden 1925, var han en del af de indre organer af teatrets ledelse. Et øjeblik næsten ledes han truppen. Hertil kommer, at skuespilleren har deltaget i den første premierminister MAT sovjetiske periode og forpligtet til at erstatte et produkt af "gamle mennesker" og at bygge et nyt -idealistov Art Theatre med et repertoire i harmoni med de paroler Bolsjevikpartiets. På trods af dette, tog han med glæde rollen som Figaro, hvor skuespilleren kom på scenen for sidste gang før sygdommen begrænset ham i seng.

Arbejde i stumfilm

I 1923 blev Batalov inviteret til at skyde et fantastisk billede af "Aelita" på en roman af A. Tolstov, som blev instrueret af Yakov Protazanov. Han fik rollen som den røde hær Gusev, som han klarede godt, selv om det var hans første job i filmen. Efter premieren på filmen i pressen var begejstrede artikler, hvor han kaldte det modsatte af "de skriftlige smukke mænd" af den vestlige biografen, og at skuespilleren der er i stand til at bringe til skærmen billedet af sovjetiske mand.

2 år efter den højt premieren på "Aelita" seerne oplevede Nikolajev Batalov i filmen Leonid Pudovkina "mor", hvor han spillede Pavel Vlasov. Denne rolle bekræftes skuespiller i rollen som en helt, der kæmper for rettighederne for det arbejdende folk.

Arbejde i lyden biografen

Som allerede nævnt, Batalov var en af de første sovjetiske skuespillere, der talte til publikum fra skærmen. I 1931 medvirkede han i den legendariske film "Vejen til livet". Direktøren for den første sovjetiske tonefilm var Nikolai Ekk, der besluttede, at rollen som leder af Labour Kommune, som er vellykket re-uddanner gadebørn i "real sovjetiske folk", alle vil se plausibel Nikolai Batalov. Skuespiller udmærket klaret opgaven foran ham, der kompliceres af det faktum, at han før dette havde erfaring filme kun stumfilm. Dog omfattende erfaring på scenen tilladt Batalov bevæge sig hurtigt og stoppe udtrykke følelser gennem gestus, som det var skik i filmen før opfindelsen af en metode til at kombinere billede og lyd.

Sygdom og personlige liv

Shooting "Aelita", der blev afholdt under ekstreme forhold, resulterede til Nikolai Batalov streng kulde, der forårsagede tuberkulose. På grund af dårligt helbred, selv skuespilleren tog en pause fra den teatralske karriere, og efter at vende tilbage til scenen ofte nægtede roller, efter råd fra lægerne forbød ham at overanstrengelse. Hans dårlige helbred er meget ked Olga Androvskaya, hvor Nikolai Batalov har været gift siden 1921 (en datter i ægteskab). Denne talentfulde skuespillerinde siden 1930, hvor tilstanden af skuespillerens helbred kraftigt forværret, stort set forladt scenen og ammede ham frem til hans død i 1937.

Nu ved du, hvad slags liv levet Batalov Nikolay Petrovich - en af pionererne inden for russisk biograflyd, spille et par snese af interessante roller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.