HjemlighedHome Security

Brandsikre gardiner: tekniske specifikationer, driftsbetingelser og anmeldelser

Blandt alle apparater og apparater til brandsikring tager brandsikre persienner et særligt sted . De adskiller sig i kompaktitet, reaktionshastighed, effektivitet i brugsprocessen. På grund af deres design kan de installeres i rum til forskellige formål. Installation af brandgardiner er udført for at beskytte dør, vinduesåbninger, individuelle elementer, mekanismer og enheder. De bruges til zoneinddeling, opdeling af korridorer. Lad os se nærmere på, hvilke brandbeskyttelsesgardiner der er.

tid

Automatiske brandhæmmende gardiner og brandgardiner samt porte, døre og andre forhindringer, forhindrer spredning af røg og brand. Deres opgave er at tilbageholde giftige produkter fra en og ilt fra den anden side. Bl.a. er brandgardiner nu betragtes som et forholdsvis effektivt slukningsmiddel. Når indtaget af frisk luft ophører, kan flammen gå ud af sig selv. Hvis brandhæmmende anordninger anvendes i forbindelse med slukningssystemer til automatisk skum-, gas- eller vandtype, kan eliminering af brand udføres uden menneskelig indgriben.

Operationelle egenskaber

Brandsikre gardiner er lavet af et materiale med følgende egenskaber:

 • Styrke.
 • Fleksibilitet.
 • Let vægt.
 • Lufttæthed.
 • Modstandsdygtig for virkningerne af atmosfæriske fænomener.
 • Højt niveau af kemisk resistens.
 • Lav varmeledningsevne.

Produktionsfunktioner

I dag er det mest egnede materiale til fremstilling af brandsikre apparater glasfiberdug. Til produktion er der brugt ildfaste glaskarakterer, der ligner dem, der anvendes i barrierer og skillevægge. For at øge niveauet af mekanisk styrke forstærkes hvert glasfibergarn med en ståltråd, eller hele gardinens overflade er forstærket med et rustfrit stålnet. De eksterne gardiner af sagen (hvor drivmekanismerne er placeret og selve arket i ikke-driftstilstand) er forsynet med opvarmning. Materialet i gardinet selv behandles med silikone. Dette medvirker til at reducere de negative virkninger af fugt og temperaturændringer på produktet, og sikrer også normal drift af enheden i ethvert vejr.

Design funktioner

Brandsikrede gardiner, hvis pris varierer fra 7 til 7.8 tusind rubler, kan installeres både indenfor og uden for lokalerne. I den øverste del af døren eller vinduesåbningen er et cylindrisk legeme af rustfrit eller galvaniseret stål. Den indeholder en aksel på ruller eller lejer. De giver lethed, når de roterer i begge retninger. Ved hjælp af en reducer er en ende af skaftet forbundet til en elektrisk motor, som arbejder for at løfte bladet, når det åbnes. I den ikke-arbejdende tilstand fastgøres gardinet langs den øvre kant på akslen langs hele længden og er tæt lukket på den. Et specielt metaldæk løber langs den nederste kant. Det udfører flere opgaver på én gang:

 • Hold bladet i udvidet form.
 • Retning af snit langs langsgående tætningskonstruktioner.
 • Aftrække gardinerne under indflydelse af sin egen vægt.
 • Lukning af saldoen i sagen i ikke-fungerende stand.

I nogle mønstre tilvejebringes mekanismer for webbevægelse ikke blot i lodret, men også i vandret retning. Disse produkter adskiller sig kun i funktionerne i det elektriske drev. Den fungerer både til lukning og åbning af gardinet.

Arbejdsmekanismen

For at holde bladet i den øvre position i strukturen er forsynet med en elektromagnet. Det er en del af en elektrisk motor, der er konstant energibesparende. Når signalet kommer fra centralstyrings- eller brandalarmanordningen, åbnes kredsløbet. Som følge heraf falder dækket ned og strækker lærredet. Gardinet på dens nederste kant passer godt til rammens strukturelle element. Sidensektionerne er placeret inde i de tilsvarende styringer eller presses mod åbningens omkreds. Bladets foldning udføres, når der anvendes et manuel tastesignal eller et automatisk koblingssystem. Som følge heraf driver den elektriske motor viklingsakslen. Designet indeholder også grænseafbrydere. De installeres direkte på motoren og slukker automatisk, når bundbussen når en bestemt position. Hvis skroget skal suspenderes en smule fra loftet, skal hele toppen forsegles forsigtigt. I Rusland er de mest populære brandgardinerne EI 60. Lad os yderligere overveje omfanget af deres anvendelse.

ansøgning

Det høje niveau af brandmodstand i brandhæmmende konstruktioner EI 60 gør det muligt for dem at blive brugt til beskyttelse af ikke kun lager eller tekniske lokaler. De kan installeres i butikker, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter og andre faste genstande af mennesker. Konstruktioner begrænser spredningen af åben ild og høj temperatur i en time. Produkter produceres, der kan modstå ild og i længere tid. Dette medfører brugen af inventar i mursten og betonkonstruktioner. I træ og midlertidige bygninger anvendes sådanne strukturer som regel ikke.

Dimensioner af produkter

De kan være meget forskellige. Nogle gardiner har imponerende parametre. Bredden af individuelle produkter kan nå 50 og højde - 10 meter. Takket være dette er det muligt at afskære lokalerne i et stort område. I sådanne store strukturer er der åbnet specielle åbninger til at flytte folk under evakuering og give brandmænd adgang til ildstedet. Brandhæmmende sengetøj med smuthuller har samme modstand som døve. Gangene er monteret på leddene i de enkelte langsgående dele. Gennem sådanne huller trænger hverken kold eller varm røg igennem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.