SkønhedHudpleje

Personlig hygiejne - nøglen til et godt helbred i mange år fremover

Hygiejne - en separat gren af lægevidenskaben, der studerer effekten af forskellige livsstilsfaktorer, arbejde på menneskers sundhed, samt give optimale betingelser for eksistens ved gennemførelse af forebyggende foranstaltninger for sygdomme. Udtrykket "hygiejne" er afledt af navnet på den græske gudinde for hygiejne - skytshelgen for en sund krop og ånd. Ofte ordet "sanitet" anvendes sammen med ham, som bogstaveligt oversætter som "sundhed". Reglerne for sanitet og hygiejne - er det vigtigste råd er nødvendig for at skabe og bevare sundheden for befolkningen.

Personlig hygiejne: et sæt regler, der tager sigte på at bevare sundheden for den enkelte. Personlig hygiejne navnlig omfatte anbefalinger til pleje af kroppen (hud, vulva, tænder, hår), og de genstande, der omgiver mennesket. Hertil kommer, personlig hygiejne i en bredere forstand indebærer en ordentlig ernæring, sund søvn rutiner, aktiv livsstil og psykiske tilstand. Disse aspekter af livet forbedre immunitet, stigende til diverse infektionssygdomme modstand, og dermed styrke den menneskelige sundhed, som er det vigtigste formål med personlig hygiejne og sanitet.

Huden er det største organ i kroppen, der udfører mange forskellige funktioner. Derfor er reglerne for hygiejne af huden er en af de vigtigste principper i sundhedsvidenskab. Den vigtigste og vigtigste type pleje for det - vask, som fjerner mikrober, sved, støv og forskellige urenheder.

Når vask er det nødvendigt at anvende sæbe eller specielle geler. Hvis huden er tør og irritabel, anbefales det at give fortrinsret til børns sæbe, der er ikke så meget skade syre kappe. Efter rengøring, kan du bruge specielle olier eller lotion, blødgøre huden. Med daglige vask er ikke nødvendigt at skumme hele kroppen, nok til at sætte opvaskemiddel i de områder af kroppen mest udsat for ophobning af patogener, dvs. kønsorganer, armhuler og fødder. Disse områder anbefales at vaske mindst to gange om dagen. En hel krop helt skal rengøres grundigt mindst en gang om ugen i badet eller i badeværelset.

Separat, skal det siges om pleje af dine hænder. Personlig hygiejne regler fastsætter vaske dem efter en tur, gå på toilettet, så kontakt med kæledyr, før du tager mad osv Det akkumulerer en enorm mængde af bakterier på hænderne, som let kan komme ind i kroppen, og dermed udvikle den såkaldte "beskidte hænder sygdom" (tyfus, dysenteri). Hertil kommer, at det er nødvendigt at overvåge tilstanden af negle: at skære regelmæssigt og på daglig basis rense væk under dem snavs og døde hudceller.

Personlig hygiejne regler gælder også for hårpleje. Vask dit hår, du har brug for mindst forurening. Hvis dit hår er meget beskidt og nødt til at vaske hver dag, er det ønskeligt at anvende en shampoo til daglig brug. Fatty hår, samt fedtet hud bør ikke skylles med varmt vand som den høje temperatur kun provokerer sebum. Det anbefales at vælge den måde at pleje håret på deres type. Derudover kan du bruge urtete og syrnet vand.

Andre, ikke mindre vigtig personlig hygiejne bekymring tandpleje og hele mundhulen. hele organismen kan lide af tandsygdomme. Så i parodontitis, caries eller paradentose infektion trænger ind i mandler, bihuler og selv i nyrerne. Forhindre forekomsten af forskellige sygdomme hjælpe daglig rengøring af tænder (ikke mindre end 2 gange). Og efter måltidet, altid skylle munden speciel balsam, eller i det mindste rent vand. To gange om året, bør besøge tandlægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.