HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver et papir kranium: mestre selv

Papir - fremragende materiale til kreativt arbejde. I dag, med hjælp af at skabe kunstværker. Vi begynder med små ting - gøre et papir kranium. Sådan en ting kan være nyttige for boligindretning, maskerade, Halloween, og som rekvisitter til forestillinger eller en photo shoot. Artiklen fortæller, hvordan man laver et papir kraniet på flere måder. Hvad vil appellere til - tage din pick. Papir er godt, at selv børn kan klare kunsthåndværk fra det.

Bulk kranium maske ud af papir

Nødvendige materialer:

 • Skabelon kraniet.
 • Tykt papir (pap).
 • Simple blyant.
 • Viskelæder.
 • Saks eller en papirvarer kniv.
 • Clay.
 • Et stykke skumgummi.
 • Maling.
 • Sort filtpen eller markør.

Hvordan man laver en tredimensionel maske kraniet mønster

Før papiret for at gøre kraniet, er det nødvendigt at forberede skabelonen. Det kan gøre en række måder: til at trække på deres egne, kopieret fra billederne, finde billedet på internettet. Bedre at tage kraniet, som er synlig for kæben. Dernæst overføre det ønskede mønster på arket to gange. Det vil sige, vil det være nødvendigt to identiske emner. Glem ikke at justere billedet til størrelsen på den person! Jo tættere papiret er, jo mere volumen maske. Materialet kan endda tage en boks fra under skoen. Skåret langs konturerne af tegningen og limes sammen. Nu gør vi hullerne til næsen og øjet elev.

Nu fortsætter vi til den anden del. Vi lære at lave papir fra kraniet (øverste blank). Til dette mønster i det ark, du vil overføre det samme mønster, men uden underkæben. Skær et hul til næse og øjenhuler. Hvis de valgte tegninger var revner i kraniet og andre ekstra elementer, men nu er det tid til at gøre dem.

Vær opmærksom! Forud for dette, er et hul lavet kun for eleverne, er nu helt skåret ud i øjnene. Dette er vigtigt. Så masken vil se mere omfangsrige.

Skåret langs konturen af emnet og den øvre er limet til det første element. Hidtil fundamentet tørrer op, gå videre til yderligere elementer. Tegning på papir og skære den øverste kæbe og næse. Detaljer lim til kraniet. Som et resultat, bør få en "sandwich". Hvordan man laver et papir kranium maske, du ved, det er tid til at give det lidt farve.

Nu med hjælp af et stykke skumgummi male over masken. Vi venter til tørring. Konturerne af hvert element langs konturen af en sort markør eller filtpen.

Hvordan og hvad man skal gøre for at montere masken

Hvis du ønsker at kun anvende masken til ansigtet, er det muligt at lime en pind eller en lang og temmelig smal rektangel af pap. Hvis du ønsker at bruge kraniet, uden brug af hænder, er det bedre at bruge en anden metode.

Har brug for to længder af bånd eller gummi. De er limet til masken. For bedre fiksering af pap eller papir, skåret ud to små stykker. Smøre dem med lim og lægge på enderne af elastikker eller bånd. Vi sætter masken under tryk i et par timer.

Master papir maske i form af et kranium til baby

Den nemmeste måde at gøre et papir kranie - foto fra en artikel trykt på en farveprinter, skåret ud og lim på godtgørelse af, som vist på billederne. Og du kan gøre anderledes.

Hvidt papir tilskåret ovalt ansigt. Dette vil være i bunden af kraniet. På sort papir tegne to store ovale-orbit og delta-næse. Glem ikke at observere andel. Lim dele til kraniet. Lav et hul til barnets øjne. Nu kan du lave en mount efter måder maske beskrevet ovenfor.

Hvordan man laver en papir kraniet-rekvisitter: vælge materialer

Før du begynder, ville det være rart at have en idé om hvordan man rent faktisk ligne et kranium. Dette er for at sikre, at fremtiden så realistiske rekvisitter. Tænk blot på, hvor meget billeder med disse kranier. Og nu tager:

 • Ballon.
 • Vegetabilsk olie eller vaseline.
 • Marker.
 • Afdækningstape.
 • Papir eller en avis, revet i små stykker. Skæring kan ikke anbefales. Du er nødt til at bryde det til stykker papir bedre dialog med hinanden, og overgangen har været mere mærkbar.
 • Pasta lim eller PVA, fortyndet med vand i lige store andele.
 • Papirvarer kniv eller saks.
 • Putty.
 • Sandpapir.

Hvordan man laver et papir kranie i papmaché

Oppuste ballonen til den ønskede størrelse. Smør det med vaseline eller vegetabilsk olie. Hvorfor gøre det? Til slutningen af kraniet let kan adskilles fra bolden. Afdækningstape at forsegle "hale", så det ikke forstyrrer arbejdet.

Marker skitsere øjne, næse og tænder. Disse steder vil ikke holde papir, skal de forblive intakt.

Papir fast på bolden. Efter to eller tre lag giver tør. Jo større papiret, jo stærkere vil kraniet.

Når basen fremstilles, er det muligt at starte en støbning af enkeltdele. Marker tegne steder, der bør få voluminøse. For eksempel, pande, hals, øjenhuler, kindben og kæbe. Kun på disse områder lime stykker papir. 2-3 pastalag, giver tør kranium. Så gør, så længe vi nå det ønskede resultat.

Tør fjerne kraniet med bolden, er det gradvist blæser. Trim eventuelt overskydende papir, der kom ud af løkken.

Påfør gips på kraniet. Selv om det stadig er våd, danner buler, revner, der fokuserer på realistiske billeder af kranier. Når gipsen tørrer, produktet skal slibes. Som et resultat, er kraniet formodes at være glat. Hvis det er nødvendigt, male dit produkt.

Efter at have behandlet hvordan man laver papir fra kraniet med sine egne hænder, vil du være i stand til at overraske alle på festivalen, eller at sprede deres fotooptagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.