Kunst og underholdningMusik

Romersk polonsky: kreativ synergi

Til musik rørte lytteren til sjælens dybder, er det ikke nok bare et smukt arrangement og dybt tekstindhold. Det er vigtigt, at sangens udøver sætter sine følelser ind i det og "lever" hvert ord. Roman Polonsky er en sangerinde, der har vundet fordelene med tusindvis af lyttere netop ved udførelsen af hans værker.

Sanger fra Ukraine

Roman Polonsky blev født den 12. februar 1979 i den ukrainske by Zaporozhye. Hans forældre er musikere, og trangen til musik blev undervist i romersk fra barndommen. For eksempel modtog han i en alder af 10 en klaver gave fra sine forældre, spillet, som ikke kun var en hobby for romerske, men en mulighed for at udvikle sit eget talent. Først lærte han at spille klassiske værker, men senere på hans nativ klaver nøgler Roman Polonsky komponerede sine egne sange. Så blev han ikke kun forfatteren af smukke lyriske digte, men også en komponist der skabte smuk musik, som præcist formidlede stemningen i sangens sangtekster.

Ikke kun musik

Men at spille klaver var ikke den eneste aktivitet, som Roman Polonsky var glad for. Den unge kunstners biografi viser, at at spille sport også var en vigtig del af hans liv. Romerske udmærket i boksning, bliver endda en kandidat til sportsmester. Efter gradueringen kom den unge mand ind på universitetet i Zaporozhye ved fakultetet for internationale økonomiske forbindelser. Derudover lærte romersk polonsky engelsk, hvilket er fremragende. Engang indrømmede han, at han selv havde et seriøst forhold til en amerikansk pige, men de endte med at skille sig. Erfarne følelser inspirerede den unge amatørkomponist til at skabe lyriske kompositioner.

Roman Polonsky, hvis biografi afspejler hans aktive deltagelse i sport og studier, fortsatte med at udvikle sit musikalske talent. Som studerende sang han i klubber, hvor han vandt favoritten af mange fans. Derefter besluttede han at tage til Kiev for at optage sange i en professionel studie og alvorligt engagere sig i en solokarriere. Resultatet tog ikke lang tid at vente, som i 2003 blev hans første solo album med titlen "Leti" udgivet. Senere arbejdede han ikke alene alene, men også sammen med andre grupper og musikere. Halvåret arbejdede den unge sanger i udlandet, og da han vendte tilbage, skrev han nye sange med endnu større iver.

Deltagelse i tv-projekter

I 2004 deltog Roman Polonsky i det russiske reality show "People's Artist". Det er et musikalsk projekt af tv-kanalen "Rusland", hvis mål er at identificere unge talenter. Selvom den unge sanger ikke vinde dette show, forlod hans deltagelse ikke tilskuere ligeglade, hvoraf mange blev hans fans. Yderligere popularitet i 2005 modtog Roman Polonsky efter at have deltaget i kvalificerende runder af "Eurovision" i Rusland og Ukraine.

Deltager i den første semifinale udvælgelse i Rusland udførte Roman en ballad sang "The Myory Story", hvor lyttere blev tiltrukket af dybt lyrisk indhold samt oprigtig præstationer. I det nationale udvalg af "Eurovision", der blev afholdt i Ukraine, fungerede romerske som medlem af gruppen "Sotger". Deltagelse i disse projekter gav den unge kunstner ikke kun en masse fans, men også den erfaring, han brugte i sin videre solokarriere.

Samarbejde med Lavina Music

I 2008 begyndte en ny side i Roman Polonskys liv, som i år begyndte han at samarbejde med produktionscentret Lavina Music. Den generelle direktør for denne musikalske bedrift Edward Klim noterede sig, at Roman Polonsky skriver fantastiske sange og arrangementer og har også sin egen unikke præstationsform. Dette kan let verificeres ved at lytte til Romanens kompositioner, for eksempel sangen "Heart, be silent!". Hun kom ud ikke kun på russisk, men også i engelsk version og er gennemsyret af oprigtige og ægte følelser af vokalisten. Svaret i mange lytters hjerter var i stand til at finde de dybe følelser, som Roman Polonsky satte i sin sang. En ung kunstners foto er i stand til at udtrykke sit ønske om ikke alene at udføre sammensætningen på høj kvalitet, men også at formidle de innerste følelser.

I 2012 blev et andet album "Heart Shouts" præsenteret i Kiev, og et år senere blev en romantisk ballad "Say" udgivet, baseret på Alexander Iasens ord og musik. Siden 2014 har fans af Roman Polonsky været i stand til at nyde nye kærlighedssange, som "Og pludselig er det for evigt" og "Sheptala she".

Udførelse af lydspor

I 2014 blev tv-serien "Bring Back My Love" udgivet, og manens lydspor blev udført af Roman Polonsky. Irina Kurchakova, producenten af serien og musikproducenten Sergei Parygin ønskede at se Polonsky i denne rolle. Og tv-seere satte pris på deres valg, da denne serie tog stilling til det mest populære tv-produkt i det pågældende år. Sådanne hjertelige kompositioner som "Gruelig kærlighed", "Shroud", "Take a step" og "Sandheden ødelægger os", formidlede perfekt stemningen og følelserne af seriens figurer.

Nye trends i kreativitet

I øjeblikket samarbejder Roman Polonsky med DJ'er og lydproducenter, der har bidraget til oprettelsen af klubprogrammet. Dette program omfatter førsteklasses spor. For eksempel lavede Polonsky i 2014 en passform på den lyriske sang af den afrikanske hip-hop-kunstner Godwin Kiwinda.

Elegant og sjælfuld ydeevne af sange - det er kun nogle få øjeblikke, der trækker lyttere Roman Polonsky. Biografi, billeder og videomateriale taler om sangerens forskellige kreativitet, der allerede i en ung alder blev forfatter til mange hits.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.