Hjem og familieHelligdage

10 September - en fest i kirken? September helligdage 10

Det er 10 september stod en ferie tættere på sjælen, og dette kan blive fejret. På denne dag, ortodokse kristne fejrer adskillige religiøse datoer, borgerne i Ukraine - to af sine store begivenheder.

September 10 a ferie fejret ortodokse?

På dagen for den religiøse ferie af kanoner forbudt fra at deltage i husarbejdet kirke: rengøring, vask, strikning og syning. Troende er borgere holde indlæg og fejre religiøse datoer, herunder den 10. september. Hvad ferie troende fejrer på denne dag? Du lærer ved at læse artiklen til det sidste.

Lad os starte med historien om pastor Iove Pochayevskaya. Han boede på den vestlige kant af Rusland, hvor de ortodokse beboere i Volyn og Galicien har lidt chikane fra de polsk-litauiske stormænd. Årsagerne til forfølgelse var religiøse og politiske tegn.

I ti år, han flyttede hjemmefra og begyndte at tjene brødrene i Ugornitskom kloster. I tolv år, blev han en munk under navnet Job, og et år senere blev ordineret til præst. Kun efter at have nået en alder af devyanostovosmiletnego Job kaldte sin efterfølger, som senere bistået med at løse bolig for de vigtigste sager.

Den 2. november natten til St. Job modtog en åbenbaring om den forestående død. Efter den guddommelige liturgi 9. november, 1651, Job døde. Begravelse fandt sted nær hulen, hvor han havde arbejdet. I 1659 de ukorrupte relikvier udgravet og flyttede til kirken kaldet Holy Trinity.

Begyndelsen af det attende århundrede markerede lukningen af adgangen til relikvier af den helgen i Pochayiv Kloster. En September 10, 1833 var dens store åbning. Det var noget af en begivenhed for de troende, der ønsker at røre relikvier af Job. Og vi har indtil videre, og til note 10 September. Hvilken slags ferie i Rusland sammen med konstateringen af relikvier af St. Job af Pochaev troende fejre?

Anna Savva Skirdniki

Det er en dag dedikeret til mindet om Anna og Sava Skirdnikov. Dens navn stammer fra snart udløber af høsten af korn i denne periode. Alle beboere på dette tidspunkt resulterer i en fart at fjerne beskæringen, for at fange op til starten af koldt vejr.

Ifølge populære kalender september 10 bemærkede en ferie af kirken gennem de religiøse mennesker i hvert land? Han opkaldt til ære for St. Anna profetinden, enker Jerusalem og St. Sava Pskov, eller som det kaldes, Krypetsky. På denne dag, i gamle dage var det almindeligt at rose og takke høsten, men at bejle denne ferie varslede problemer.

En anden religiøs festival

Mange begivenheder skete den 10. september. Hvad ferie er mest berømt religiøse om det og tale. Denne fejring af pastor Moiseya Murina. Tidligere leder af røverne efter hans anger bosatte sig i en øde kloster. Ved pastor Moses vender ønsker at holde op med at drikke og ryge.

Ved de ovennævnte religiøse helligdage falder den 10. september, henviser erindringsmønten:

- Martyr Shushanika - sidste prinsesse Ranskiy.

- Pastor Theodore, der tjente i Theodosius Kloster.

- prælat Amfilohije, en tidligere biskop af Vladimir-Volyn.

10 September - en fest?

Verdens bekymringer hjerter og sjæle mange mennesker, at finde ud af, at dagen. Folk over hele verden forene deres tanker og følelser den 10. september. "Hvilken form for ferie, de har til fælles?" - spørger du. Verden Suicide Day Forebyggelse - dagen officielt erklæret af WHO for fejringen.

Årsagen til sådanne begivenheder var en stigning i dødsfald som følge af selvmord. Det forventes, at antallet af dødsfald i 2020 vil stige med næsten 1,5 gange.

Selvmord tager flere liv. Dette nummer er uforlignelige selv med antallet af personskader i krigstid. Flere og flere mennesker bevidst vælger en afvigelse fra livet for en række forskellige grund. Det bemærkes, at en alder af denne sygdom er mindre og mindre, fordi det er unge mennesker er tilbøjelige til at foretage sådanne udslæt handlinger.

børns dag

Der er mange flere begivenheder fejres i hele landet den 10. september. Ferie i denne dag forene mennesker fra forskellige lande i kor, uanset hvad de siger. Den triumf bringer glæde og positive følelser.

I Honduras, den 10. september alle voksne og børn fejrer børnedag. Den yngre generation er sikret i denne dag af sødme, konkurrencer og en række sjove aktiviteter. Øget opmærksomhed på børnene i denne fest og omfanget af begivenheden kan sammenlignes kun til jul.

Fejr Lærerdag

I Kina, Lærerens Dag er normalt fejres i september. Feast for undervisere stiftet 21 Jan 1985. Godkendt Lærerens Dag at hæve betydningen af denne handel, som blev tabt under Kulturrevolutionen.

Day of ukrainsk biograf

En gang hvert år, ukrainske beboere siger bare tre mindeværdige dato 10 September. Ferie i Ukraine er blandt de ukrainske tv-fans, fordi denne dag kaldes "Day of ukrainsk biograf". Ifølge præsidentens dekret, er det fødselsdag af filmen ikke bundet til en dato, og fejres den anden lørdag i September.

Således fejringen af denne dato faldt i 2011 alene. I de efterfølgende år, denne dag faldt på et andet nummer.

I biografen er store forventninger, og navnlig ved den ukrainske præsident, om uddannelse af den yngre generation i en ånd af patriotisme. Udførelse af en vanskelig opgave, der søger at vise TV-kvalitet film og programmer, der kan udvikle og dyrke den nationale ånd.

Den første episode, filmet i Ukraine, blev vist på det store lærred i 1986 i Kharkov.

All-Ukrainian kinoupravlenie, der blev grundlagt i 1922, gav mulighed for genopbygningen af Odessa og Yalta filmstudier. Selv meget gamle, ukrainsk tv-kanaler, foruden værker af den indenlandske produktion, nødt til at ty til hjælp fra udenlandske biograf, som "native" kræver fremme og yderligere finansiering. En finansiel problem i Ukraine er meget alvorlige, især i betragtning de seneste begivenheder.

idrætsdag

Tilhængere af sporten fejrede Day of Physical Kultur og Sport i Ukraine i 2011 til den 10. september. Hvad ferie uden de traditionelle sportskonkurrencer, opførelser af professionelle atleter og amatør begyndere! Sport Day officielt fejres fra juni 1994 om anden lørdag i September. For at fejre tilsluttede og skolehold, der deltager i konkurrencen aktivt.

Ukraine er rig på tilstedeværelsen af stadioner, legepladser, fodboldbaner og tennisbaner, swimmingpools, cykelstier, ridning og skihytter.

Gibraltars nationaldag

For hver gibraltarer er meget vigtigt og mindeværdig dag den 10. september. Hvilken slags ferie har givet så meget vægt på denne dag?

Siden 1967 denne dato sker i stor skala, fordi der på dette tidspunkt i Gibraltar blev en folkeafstemning til ære for sammenføjning Spanien. Flertallet stemte imod sådan et hændelsesforløb. Nu, den 10. september er en national helligdag - Dag nationen - og fejres hvert år den beboerne i staten.

Mærkedage

Ud over den religiøse og nationale przdnikov, i alle lande vil der være en mindeværdig dag, hvor der har været nogen betydning for de mennesker og Staten Forekomst. Betragt den vigtigste af disse har fundet sted i forskellige år den 10. september. Helligdage som sådan i forbindelse med disse begivenheder er ikke markeret, men de bør være opmærksomme på hver.

I 1963, Peter Jeg lagde det første skib kaldet "St. Paul." Beholderen blev forsynet med 24 kanoner. Tilskyndet Peter at bygge sit skib tur til Arkhangelsk, hvor hollandske skibe blev placeret ved havet. Turen foregik en måned før denne dato. En måned senere, var der det første skib militæret.

For Rusland, den 10. september bemærkelsesværdige ved det faktum, at i 1756 Elizaveta Petrovna udstedte et dekret, hvorefter det første teater blev godkendt, at have mulighed for at arbejde i det offentlige. Denne institution fungerer i St. Petersborg, indtil videre, kun under navnet Aleksandra Sergeevicha Pushkina.

På den samme dag, men i 1790 var der en højtidelig indvielse af det berømte Trinity Cathedral. At bygge et tempel i næsten 12 år. Sådan en lang periode med byggeriet, forklarer den lange række af arkitekten Katharina II.

I 1984, Garry Kasparov og Anatoliem Karpovym stødte sammen i det lange skak kamp. Spillet varede omkring fem måneder, men er ikke blevet gennemført. Kampen blev afbrudt med score 5: 3, besejrede Karpov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.