Sport og FitnessFiskeri

Catching chub i foråret på en spinning

Navnet på denne fisk er modtaget, sandsynligvis på grund af den store og Lobastov hoved. Overraskende, anses det for at være blandt de fiskere, at det ikke er let at overliste, og i intelligens hun næppe nægte.

beskrivelse

Chub - den største og stærkeste fisk af vores floder - kan findes på bruskovatomu aflange cylindriske krop, tilpasset hurtige bevægelser i vandet og til at kæmpe mod stærke strømme. Bagsiden af denne fisk er en mørk, næsten sort, og siderne er sølvfarvede. Chub kan ikke kaldes et rovdyr i den fulde betydning, som for eksempel asp. Det hører med til den såkaldte mellemliggende visning, der er at stege fisk jagter evt. Og hun, at være altædende poluhischnikom, feeds og animalske og vegetabilske fødevarer.

Og deres mad tykke pølser søger i forskellige dybder lag: de kan lever af larver af bundlevende eller skaller, med den samme succes til at absorbere og insekter falder på overfladen af floden.

levesteder

Sædvanlig denne poluhischnik i floder med hurtigt strømmende vand, hvor der er strømfald, stimer. Således ikke tolerere afslappet, og endnu mere forslidt vand. Derfor er det ofte i reservoirerne kan fanges på munden af floder, der løber ind i det, nogle gange han selv stiger højt opstrøms. Chub levested i vores land er de mellemstore og små vandløb med konstant rindende vand. I floder, denne fisk foretrækker hurtige jetfly og fast sandet eller ler-stenet bund, undgå mudret jord. Det kan ikke findes i de bugter med den døende alger: Denne undersøiske indbyggere elsker bare en hurtig strøm af ilt-rige.

hvor at fange

Nogle lystfiskere søger efter lovende steder begynder med "aflytning" af bunden, udforske undersøiske terræn i håb om at finde kanten og faldt. Men der er en nemmere måde: omhyggeligt inspicere området, kan erfarne jægere nogenlunde bestemme topografi af dammen. I sine logiske konklusioner er baseret på det faktum, at formen af hver af reservoiret bunden er en fortsættelse, snarere vise typen af de omkringliggende områder. For eksempel, hvis søen i nogle sted på den stejle kyst, nær bunden af sædet relief ofte vil have en dyb glat eller trådte stall. På den anden side, en fortsættelse af flade jord - for det meste overfladisk.

Den væsentligste del af dagen chub kan findes i områder, hvor dybden af to til tre meter, ofte i tæt nærhed til de store ulemper eller bunker af kampesten fra de sunkne grene. Sådanne steder er ikke kun krisecenter for små fisk, men også for de store rovdyr, som altid er klar til at spise denne lille ting. Over tid, meget drivtømmer overgroet med alger, der tykke pølser også med stor glæde, at der er indført i din daglige kost. Generelt denne fisk med en særlig forkærlighed vedrører undersøiske grønne "fletninger", så hvis lystfiskeren ikke kan finde et sted, hvor de er forlænget og jetstrøm ind i en rytme, kan du være sikker på: produktion eller andet sted i nærheden.

Flere gange om dagen tykke pølser kan gå i mindre dele af floden med en anstændig selvfølgelig, men sådanne razziaer er ikke kun uregelmæssig, men også kortvarig.

fange chub

fiskene i foråret bliver meget aktiv. Sommer chub heller ikke passiv: han konstant forsøger at holde kløfter med træer, ned til overfladen af vandet, floden sektioner i slutningen af stimer, ofte findes ved krydset af to strømninger eller mellem den hurtige og rolige vand.

Gydning denne poluhischnika løber parallelt med reoler roach æg: det meste af det falder på perioden af vilde kirsebær blomstre. På dette tidspunkt, er de små bifloder og vandløb bogstaveligt fyldt med chub, som går på ikromet små flokke til den lavvandede hård bund med tumbleweeds. Vymetyvaya på én gang alle æggene og hvile i et stykke tid, er denne fisk rullet til de steder i deres sommer habitat, hvor det begynder at kraftigt lægte.

I efteråret, når insektet bliver mindre, fisken flytte til en større dybde, hvor det fortsat er aktiv i et stykke tid. Ankomsten af den første frost gør hende gå ind overvintrende huller, hvor halvdelen i søvn det vil stå indtil foråret. Den varme vinter, især hvis der er en stabil tøvejr, chub flytter til mindre steder med en lille strøm.

Nogle lystfiskere mener, at den bedste fangst af chub - forår eller sommer, men praksis viser, at denne fisk bider altid, også i december eller januar. Hver årstid har sine egne karakteristika, hver gang interessant på sin egen måde.

Spring fiskeri

Denne periode begynder i slutningen af april og varer næsten indtil midten af juni. Catching chub foråret har sine egne karakteristika. De er ikke kun det rigtige valg af steder og måder at fiske, men også i valget af dyser. Når chub føles opvarmning af vand, han går på regninger. Det er muligt at fange i områder med gennemsnitlig flow og gristly topografi. Dybden af disse sites varierer fra halvdelen til tre meter. Som regel fange chub i det tidlige forår passerer på udgangene af pitten. Tidligt om morgenen, kan du fiske og fiskeri i vandkanten.

Før gydende chub fiskeri på små floder i foråret heldig næsten hele dagen lang, men i morgen og aften, nippe væsentligt bedre. Erfarne spinnings ved, at i løbet af denne periode er det bedre at fange poluhischnika ved bunden eller ved en gennemsnitlig dybde, så det foretrækkes at anvende demersale gear. Catching chub i det tidlige forår på donk foreslår følgende tilbehør: glidende eller blinde flad Loddet, ikke for tyk fiskesnøre, samt en eller to af snoren. Kroge skal vælges syv eller otte værelser. Grundlæggende stillads skal være 0,3 mm i diameter, mens den snor er bedre at tage størrelsen på 0,2.

dyser

Det er endnu ikke flyve oldenborren, chub fange det tidlige forår kører på krebs, orme, muslinger, kød perlovitsy. Catching kapacitet og anses for at være små peskariki, knækbrød, ost, piller og dej. Pakning fisken tager farten, synke næsten øjeblikkeligt. Bid adskiller skarpt sving stangspidsen. Erfarne lystfiskere ved, at strejken bør straks og kraftigt, men forsigtigt, så du ikke ved et uheld bryde linjen.

I lavvandede fange chub fjeder strækker eller kyst eller vzabrodku. Fiskeri på denne måde indebærer brug af stave med op til fem meter lang uden en float med båndbredder ringe. Nogle ivrig jægere mener, at det mest interessante - det er at fange chub i det tidlige forår. På kyllingelever eller pellets brød går hun særlig godt. Bait brug for at bremse strømmen, så stram, så det er altid i bunden eller vpolvody.

spinding

Store eksemplarer af denne fisk har altid været en misundelsesværdig trofæ lystfiskere fagfolk. Mange af dem er overbevist om, at fange chub spinding foråret - en af de mest spektakulære og spændende måder at fiske der poluhischnika.

Med et brag af is fisken er aktiveret. Hun er en af de første starter opfeder i vores floder. Mange lystfiskere kender første hånd, hvordan uforudsigelige og inkonsekvent i høj uopvarmet vand kan være at fange chub. Tidligt forår på spinning de fisk, du kan med held fange kun på de steder, hvor vandet er den mest oplyste.

En anden, omend indirekte faktor for god fisk i denne sæson kan kaldes en høj daglig temperatur i april. Om eftermiddagen når de øverste lag af reservoiret opvarmes yderligere ved kortvarig sol, i varme og rolige tusmørke chub stiger at svømme til overfladen eller lavt vand, udviser en overraskende aktivitet.

fiskeri taktik på spinding

Byg og teste dette redskab bør altid passe på krogen. Ved anvendelse af små lokker, der ikke har deres egne spil, så er du nødt til at vælge stangen hårdt og hurtigt. Hvis fiskeriet foregår på spinners, er mere egnet blød system. Chub fiskeri med spinning i foråret, i april og maj, på floder med hurtig strøm, hvilket gør justeringer vyvazhivanie. Hvis fiskeren ikke havde tid og fiskene ramte vandstrålen - en strøm, der er en meget kraftfuld belastning på stangen. Selv polukilogrammovy eksempel vil have en stærk modstand. Derfor vil spinding brug for en sikkerhedsmargin. Ifølge fagfolk, vil laytovye model i dette tilfælde være den mest pålidelige. Henviser til, at lavt vand fisk kan sikkert trækkes ud, selv med en energibesparende gear.

Chub genert, så når man går på kysten lystfisker nødt til at vade gennem de kystnære buske, pas på ikke at knitre grene og træde så stille som muligt.

Funktioner af fiskeri med spinning

Bait er nødvendigt at kaste så præcist som muligt, og inden for to eller tre meter foran det sted, hvor fiskene er fundet. Hvis produktionen ikke er hakket, kan det gentages, hvilket gør en eller to støbning. Flere forsøg på at gentage den uhensigtsmæssig. Hvis chub ikke bide på den første eller anden gang, er det nødvendigt at ændre det sted, opgivelse.

Den mest succesfulde vil fange chub i foråret, når fisk "splittet", mens i vandet. Det er forbløffende, men den mand stående i vandet, næppe forstyrre fiskene. Chub, aggressivt angriber agn på farten, forsøger at få hende til et afsides sted, fordi der ofte er der klipper. Og selv grundsaetning det vil fortsætte med at modstå. Chub fiskeri med spinning i foråret eller efteråret kræver ikke blot særlige færdigheder, men også en imponerende reserve af tålmodighed. Nøglen til succes, ifølge mange lystfiskere kan være periodiske forandring lokker og linjer.

ved feeder

Denne bundfiskeredskaber bedst egnet til chub. Catching chub på feeder i foråret, i april eller maj, eller i slutningen af sommeren, er som følger: lystfiskeren skal placeres på fiskeri på det sted i det mindste i en afstand af ti meter. Efter støbning stangen skal installeres så højt som muligt, således at snøren ikke berøre overfladen af vandet. Jeg forstår, hvad der gik bid kan være nok til en stærk spring: dermed spids tager en buet form. Udpeg chub kan ikke på én gang: ofte han klynger sig til krogen, og derefter lystfiskeren vil kun trække byttet fra vandet. Efter fange på feeder på et tidspunkt skulle være at kigge efter en anden lovende sted.

på woblere

I betragtning af den fremragende overflade og perifere syn chub, en erfaren fisker med en spinnestang i foråret "stille jagt" tager en lang række forskellige typer af lokkemad. Ikke mindst blandt dem holde woblere. Det bedste valg er at have en betydelig længde af dysen overflade, perfekt gå til forskellige niveauer af fordybelse.

Gættet lystfisker wobbler størrelse eller ej, vil han Chub. Hvis fiskene vil gå til agn og vende rundt skarpt, som om at ændre hans sind til hendes tilgang, bør du ændre den til en anden indstilling. Det er muligt, at den valgte lokke Chub virkede for stor eller endda farligt.

En vigtig komponent for en vellykket fisk agn bliver præcis opløsning. Catching chub på woblere i foråret er det bedst at passere med udvidede muligheder. Desuden er fiskene bider godt på poppers med original og meget kompleks form. Vis alle modeller af disse lokkemad anvendes mere succesfuldt alle "Krenke", "Fet" og "minnow".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.