Sport og FitnessFiskeri

Hvordan til at binde snoren til ledningen: Dokumenteret måder

Hovedformålet med fiskeri knob - maksimal ydelse af deres funktioner i forbindelse med kvalitet binde fiskesnøre til en krog, binde fiskesnøre til en fiskesnøre eller flettet snor, pålidelig binding woblere eller andre lokkemad. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man binder snoren til ledningskrogen til ledningen, etc.

Knot Dobbelt Uni Knot

Denne type fiskeri sted er den mest populære og holdbare. Vi kan roligt sige, at han er en af de bedste. Det kan beherske enhver, selv en nybegynder fisker på grund af simpel knuder teknik. Men på trods af dette, dens styrke, du vil aldrig svigte. Denne enhed kan forbindes med hinanden og to fiskesnører, og to snore.

Så, hvordan man binder snoren til ledningen? Tag de frie ender af flettede snore og tilføje dem sammen. Endvidere omkring ledningen, som vil binde, den frie ende af den anden streng do 3-4 spole, så de er sammentrækkelig. Nu gør det samme med den frie ende af ledningen til at binde omkring den anden. Efter denne kontrakt spolerne. en på hver snor: to knuder bør være i stand til. Nu skal du bare trække dem ved enderne i modsatte retninger, og dermed fastsættelse samlingen dannet. Hvis resultatet var for lange ender, bør de blive afskåret. Her node og klar.

Tæller otte eller flamsk Bend

Der er en anden metode til hvordan man binder snoren til ledningen. Det handler om flamsk knude, der udfører let og, vigtigst af alt, pålidelig metode til limning sammen to skoven eller ledninger. Det er ikke kun let at fastgøre og til at overvåge og visuelt.

Så, hvordan man binder en knude? Først skal du en snor til at binde en almindelig knude kaldes "otte". Det samme sker på den anden side af den anden streng, mens du begynder at strikke parallelt med den primære ledning. Otte skal engagere således at de to ekstreme turn adskilt fra de to krydser deres Reb blev strammet indad i forhold til sine naboer.

Meget vigtigt i det primære enhed, der, under belastning, bør det ikke ændre sin struktur. Selv i det tilfælde, hvor sløjfen vil være under spænding. Hvis du ønsker at kritisk belastning, bør rebet bruges stort set samme diameter, og enderne bør overlades længe for sikkerheden. Du kan også beskytte dig selv og i hver ende af snoren omkring den bitre ende for at binde en dobbelt knude låsning kører.

Knot Albright Knot

Hvordan til at binde snoren til ledningen? Der er en anden end den ovennævnte fremgangsmåde til binding to snore. Overvej en knude afviklingsteknik Albright Knot. Så udrulning en-to-meter ledning med plast, spoler Factory. Du skal være opmærksom på, at ved den højre ende skal mærkes flueline ende eller baglinjen.

Fold i halvdelen 5-7 cm af snoren, hold venstre hånd (tommelfinger og pegefinger) sløjfe. Threading højre hånd eller andet sted 30 cm den anden ledning (Buckingham) i en løkke, også kvæle pegefinger og tommelfinger af hans venstre hånd. Så gør en højre hånd fri ende Buckingham 7-12 skarpe sving, mod slutningen af løkken af fingrene, greb begge sløjfer af ledninger.

Slutningen af Buckingham, som var, ledes til en løkke tilbage, klæber til den modsatte retning til den, der anvendes i begyndelsen. Som følge heraf bør begge ender af anden snor være på den ene side af sløjfen.

Nu forsigtigt trække de to ender af den første streng med venstre hånd, der holder den foran højre enhed, og træk den overskydende sløjfe. Så gør vi det samme, ændre hænder og stramme løkken om den anden streng. Det er nødvendigt at følge afviklingen af den anden streng (Buckingham), så hun fløj til hængslerne. Efter at have gjort alt det foregående manipulation, holde to fingre på den venstre ende af den første ledning og den anden stærke træk snor til at trække på en pre-fugtet knude.

kirurgens knude

For dem, der ønsker at vide, hvordan man fastgøre snor til snor, tilbyde at komme i nærkontakt med den kirurgiske enhed, som til dette formål også er beregnet til. Denne metode kan kaldes den enkleste to bindende grove (ledninger) identiske og forskellig diameter og endda forskellige fremstillingsmateriale. Med hensyn til styrken af knudepunktet, så når korrekt binde det er 100% af styrken af materialer, der binder.

Hovedformålet med det kirurgiske sted på fisketur - er at fastgøre en snor til den linje (ledning). Dens ulempe er, at binde en ledningslængde bør være så kort som muligt. Dette skyldes det faktum, at en bundet ende skal være helt viklet omkring en løkke, og hvis den er for lang, det er en høj sandsynlighed for, at alle de redskaber er forvirret.

Så, hvordan man binder snoren til en streng? Tag den frie ende af hovedledningen (kabel) og den frie ende af snoren, tilføje dem sammen. Dannelse af en løkke af den korte ende af de vigtigste ledning og binder snor, som skal gentagne gange foldes sammen wrap snor og den frie ende af hovedkablet. Ud fra antallet af vindinger afhænger friktionskraften mellem trådene, der er, jo flere omgange, knude styrke større. Desuden med stigningen i antallet af vindinger øger node størrelse. Man kan se dette i første omgang, når binde to tykke ledninger. Det anbefales derfor at gøre noget mere end to eller tre fulde omdrejninger.

Knot til at binde snoren til spolen

Hvordan til at binde snoren til spolen? Dette bør ske solidt og korrekt, uanset Cord. Derfor det primære samling kræves af følgende teknik: Tag spolen, snoede sin løftesnor eller lesoukladyvatel spolen; do løkke, betjeningssnor ende vikling rundt om kernen; omkring bunden for at gøre tre omgange, den frie ende af anlægget gennem ledningen løkke, positionering nær base dannet ved snoning; forsinke node sammentrækkeligt resulterende sløjfe. At trække i snoren strammes rundt om spolen. Den resterende unødvendig ende skal skæres.

Nu ved du, hvordan man binder snoren til spolen. Efter en selv-binde ledningen spole til dig, sørge for, at proceduren er absolut er ikke kompliceret. Meget mere vanskeligt at beregne mængden af Buckingham vikling, som er nødvendig. Men det er en anden historie.

Node Nail Knot

Hvordan til at binde underskoven til en streng? Nail Knot at binde en knude, er det nødvendigt at anvende et særligt værktøj, eller det kan erstattes af et lille rør, for eksempel som en stang fra en kuglepen.

Så hold din tommelfinger og pegefinger af hans venstre hånd ledning til venstre, op, og for enden af (tyk) underskov til højre, så det var en 4-5 cm fri ende. Så tage din højre hånd fri ende af den tykke underskov og wrap ledningen, et rør med en underskov med fem pæne vendinger, som skal passe stramt sammen. Nu bøjer tommelfinger og pegefinger af hans venstre hånd spoler, så de ikke er snoet i slutningen af gevindet tyk underskov, fra højre til venstre i røret. Træk forsigtigt røret i venstre retning. Stram halv knude, forsigtigt trække de to ender af underskoven og under alle omstændigheder, skal du ikke trække i ledningen. Kontroller, at spolerne ved siden af hinanden stramt og jævnt. Næste fugtet knude stramme den til denne trække de to ender af underskoven. Denne knude skal fast krympe den eksterne fletning snor, mens der skæres ind i det. For at rette enheden helt, bør være i hver sin retning for at trække i snoren og underskov. Skær de overskydende ender af snoren og underskoven.

Knot Arbor Knot

Hvordan til at binde snoren til spolen? Den mest enkle og almindelige måde at fastgøre snoren til spolen er Arbor Knot node. hans teknik er som følger. Bundet i enden af ledningen er en normal knude, og derefter stram den. Dernæst stræk ledning gennem spolen, så enden med den knude har optrådt i bunden af spolen, bundet med den samme ledning ende. Alt er udført med en konventionel enhed. Efter alt dette stærkt stramme det andet knudepunkt og stram løkke, der er anbragt på spolen ved at trække den frie ende af snoren.

Node "Traylin"

Lær at binde snoren til den drejelige, kan lære de teknikker til knudebinding "Traylin". Denne metode gælder også for en af de mest holdbare og pålidelige til at fastgøre snoren til svirvler, kroge, kunstige lokker. Traylina funktion er, at det ikke glider.

At binde en knude, skal du fordoble at gå glip enden af snoren gennem øjet af krogen. Så pak enden af rebet fem eller seks gange rundt den bitre ende. Derefter gennem den indledningsvis dannet af en dobbelt sløjfe, som ligger i nærheden af krogen, den resterende ende. Vand fugtet knude sammentrækkeligt det ikke klippet meget korte ende. For forsikring enden af længden bør være mindst 3-4 mm.

Knot Dobbelt grinner knude

Hvordan til at binde snoren til den linje? Denne type samling anvendes til at binde to identiske diameter grove eller en lidt forskellige træsorter diameter, samt at klemme og binde snøren.

Teknik udførelse node er. Fold linjen og ledningen sammen, således at deres ender er anbragt mod hinanden. Nu tager i slutningen af fiskeri linje fra det danne en løkke. Winding ledningen, og de danner en løkke. Gør omkring 5-6 omgange efter udløbet af den fiskesnøre loop output. Fugtet knude og spænd den godt. De samme manipulationer blev udført med den ende af ledningen. Resultatet vil være to knudepunkter, der har behov for at trække i hver sin retning. Overskud hver ende afskåret, hvorefter et sted 1-2 cm.

Node "Palomar"

Hvordan til at binde en krog til ledningen? "Palomar" - er den knude, hvorigennem krogen er fastgjort til fiskesnøre (ledning), flyve til lederen (snor). Dette er et af de steder, der er omfattet i en gruppe af gennemprøvede, pålidelige, og holdbare fiskeri knob. Han er bundet så. Bøje enden af ledningen på midten, så at en løkke er flad og åben. Den bøjede ende føres gennem krogen, eller snarere gennem øjet. Vi tager den samme foldede ende og danner en knude på ledningen let. Bøjning ledning springe over krogen, og derefter over en omkreds på knuden. Fugtet med vand node forsinke ender til dens fastgørelse. Forkort ender om nødvendigt.

Når løkken allerede har passeret gennem øjet, du har brug for denne løkke binde en simpel knude. I dette tilfælde sløjfen vil passere gennem krogen, og spændes under øjet rundt i sløjfen. Resultatet er fri til at dreje i knudepunktet position.

Ophængsøje

Sådan binde en karabin til ledningen? Denne samling danner en løkke placeret i en vinkel på 90 grader i midten af ledningen. Ophængsstrop til praktisk binde karabiner, svirvler, kroge og andet fiskeudstyr til hovedlinien, snor, koniske underskov (leder) for at give backup til at montere yderligere seværdigheder.

Bundet knude som beskrevet. Form en stor sløjfe i midten af ledningen. Centre klæbe til fingeren, og svøbt omkring dette punkt reticle løkke omkring seks gange. Lav et hul i midten, hvorigennem passerer en løkke. Falder tænder loop node smører vand og stram den.

Befugtningsvand og stramning knude ændre sin struktur. Trække for hvert reb, omsætningstal, der blev strammet, kan du omarrangere twist således at det indre gevind vil fungere som en ekstern spole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.