Intellektuelle udviklingAstrologi

Snake-Fisk (han): arten og kompatibilitet

Fish af natur temmelig tvær og uncommunicative mennesker. Men alt ændrer sig, når en repræsentant for denne stjernetegn symbol blev født i året for Snake. Billedet af krybdyr er altid forbundet med noget koldt og glat, men i virkeligheden er det ikke. Folk født i år af Snake, meget sårbar og god indeni.

Generelle egenskaber

Slange-Fish - en mand, som er karakteriseret ved en fænomenal indsigt. Men på trods af deres unikke evner, han er ganske genert i at kommunikere med andre. Oftest er repræsentanter for "stjernetegn mix" i lang tid på at lede efter folk, men hvis de gør venner, er du klar for dem at gøre bogstaveligt noget.

Hertil kommer, at slange-fisk - mand, altid med medfølelse tilhører deres kære. Hvis nogen fra hans familie blev syg, er det omgivet af en hjælpeløs menneskelig omsorg og kærlighed.

Disse mænd gøre et godt indtryk, men de er ikke ødelagt, så at behandle sådanne repræsentanter for de stærkere køn - er en fornøjelse. Dette fremragende samtalepartnere, venner og samarbejdspartnere.

Male Fish-Snake i kommunikation

Snake-fisk - mand, der efter det første møde gør et varigt indtryk. Nogle utænkeligt måde, han var på et splitsekund gnides ind i tillid selv de mest afstumpede og mistænkelige mennesker. På trods af hans rolige og afbalancerede stjernetegn, bliver det den første hovedmand i den larmende selskab. Denne unge mand kombinerer forsigtighed og kolde sind med utrolig charme og aktivitet.

Snake-fisk - mand, karakteristisk for der er fyldt med en række forskellige kvaliteter. Han bliver, hvem går til råds i vanskelige livssituationer. Han hjælper altid sine kammerater og om nødvendigt støtter dem, som du kan. Med venner er han altid ærlig, så behøver ikke at lytte til ham smiger. Men på trods af fremkomsten af en skjorte-Man, Snake-fisk - den mand, der er stadig et mysterium for sine omgivelser.

på arbejdet

Hvis vi taler om arbejdet i disse mennesker, så de kan kaldes karrieremagere. På grund af sin ambitiøse natur, de er villige til at gå meget langt for at besætte en høj stilling. Karrierestigen synes at blive til denne mand det vigtigste mål i livet. Han har brug for konstant at se målet, at opnå nye højder. I dette tilfælde, penge er ikke en prioritet for ham.

Bosses elsker Serpent mænd for deres hurtig humor og evne til at arbejde i stressede situationer. Det er ikke overraskende, at den Fiskene-Snake hurtigt at opnå den ønskede karriere.

Hvordan man opfører sig i et forhold?

Snake-Fish - mand, karakteristika, kompatibilitet og funktioner, som er yderst interessant for astrologer. Han er populær med den mere retfærdig køn. Nogle piger synes, de er for koldt, men det er nødvendigt at forstå, at dette kun er den ydre manifestation af skid. Sjælen af manden hele verden, som han er sikker på at dele med din partner, behøver du kun at vente lidt.

Når manden bliver forelsket, vender han ind i en jaloux mand, der ikke kan skjule sin harme, da hans kæreste smilede på en fremmed eller gik til en venlig møde med venner af det modsatte køn. Hvis en mand er slange-fisk vide om ændringen, vil han aldrig tilgive din partner. Hvis lovovertrædelsen er for stærk, kan det endda begynde at gøre gengæld gerningsmanden. Dette beviser endnu engang, at han bor i en meget sårbar og følsom person.

Den bedste slags mand Union afsluttes med kvinder født i år af Snake under tegnet af Fiskene. I dette par fra det første sekund af kommunikation der er varme og åbenhed. På den anden stjernetegn tegn er det alt for let at finde et fælles sprog, du kun har brug for lidt mere tid "slibning".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.