Sport og FitnessFiskeri

Lær at strikke en kirurg knude

Knuder i oldtiden blev brugt til forskellige formål i den maritime branche, samt inden for medicin. Selv nu, med fremkomsten af nye teknologier, lægerne knyttede tråden når suturering huden og væv. I dag kirurger catgut suturer under abdominale operationer. Dette materiale slides når binde, så lægerne strikke enheder ved hjælp af specielle klemmer.

I dette tilfælde er den mest almindeligt anvendte operationsstedet. Linjen skal være af tilstrækkelig længde til dobbeltstrenget tur. Foretag de første to semi-vedhæftninger to ender og spænd dem i forskellige retninger, den øverste strik poluuzel, men gjorde i den modsatte retning. Dens princip ligger i det faktum, at kanterne af trådene ikke afviger i forskellige retninger.

Kirurgens knude kaldes også en direkte dobbelt knude og bruges, når der er behov for at knytte slid eller redskaber, men når den første knude har at holde hans hånd. For at tage hans binde Cone underskov og snor. Dens navn antyder tilstedeværelsen af to revolutioner. Denne knude bundet med kun bæreren, fordi den sædvanlige metode snor længde skal passere to gange gennem en enkel samling. For at rette du har brug for at trække på alle enderne. Nogle gange for styrke ved hjælp af en tredobbelt kirurg knude.

Ved hjælp af fiskesnøre, og forskellige syntetiske materialer fremstillet til at udvikle visse færdigheder i vævning. Enhver novice lystfisker, på trods af den måde at fange fisk, i hvert fald over for problemet med linjen styrke og knuder. Derfor sejlere brugte oplevelsen udarbejdet i tusinder af år. Kun to situationer, hvor du har brug for at binde knob: Forbind de to ender af snøren og binde de forskellige kroge, spænder, snore.

Fiskere nogle gange nødt til at beskæftige sig med syntetiske fibre. Så de traditionelle steder er ikke brugt, fordi de ikke holde belastningen. På arbejdet, er de ikke meget pålidelige. Derfor er deres funktioner udføres af en kirurgisk knude. Det anbefales også at bruge reb for de fleste, det holder godt i slutningen af eventuelle glatte materialer.

Fiskeri kirurg knude er enkel. De kan sikkert forbinde fiskesnøre med forskellige diametre eller monofilamenter fiskesnøre. For eksempel er dette knudepunkt anvendes til at forbinde en ledning til lederen (koniske underskov). Brudstyrke når det anvendes - inden for 95%. Denne node gør det muligt at afhente snor til størrelsen af fluer.

Ved valg af udstyr og dets komponenter skal behandles ansvarligt. Før strikke kirurgens knude, skal man huske, at det knudepunkt, der forbinder krog og line, altid et svagt punkt. At fisk er ikke brød og ikke gå væk med dine snap elementer vigtigt at overveje styrken af hver komponent af stængerne. Efter alt, behøver små ting ikke ske på en fisketur. En vigtig rolle spilles her af noder, de sikre fiskesnøre. Før støbning en fiskestang fiskere nødvendigvis kontrollere deres styrke.

Strik knudepunkter præcist, let fugtet før fastspænding. Lesko fugter og bevare sin brudstyrke. En ulempe ved denne samling er, at det ikke er størrelsen er meget små, og når binde danner en vinkel på snøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.