Sport og FitnessFiskeri

Elec (fisk) i habitat. Unik fisk vore damme

På trods af sin lille størrelse, fiskene kaldes dace, er en stor succes fra fiskerne. Lystfiskere fange det som en følelse af spænding, samt til anvendelse i fødevarer eller til fastgørelse som lokkemad. Elec - fisk, almindelig i mange regioner i Rusland. Det har mange underarter, men de adskiller sig ikke væsentligt i udseende som levested.

Denne fisk er lille, opnå en gennemsnitlig længde på 20 cm og en vægt på omkring 200-300 gram. I nogle regioner strømskalle vokser op til 30 cm og en vægt på 400 g Hans hoved er kort, trekantet, der ender med en nedadrettet mund. Kroppen synes at blive komprimeret fra siderne. Finner er ret store i forhold til kroppen, især halen. Elec - fisk er meget manøvredygtig og dermed øger interessen for sportsfiskeri. Ryggen er grønlig-grå fisk langs dens overflade er mørkegrå langsgående stribe, der adskiller den skabning fra naboer. Langs striben er af orange skalaer, som er afbrudt af sølv refleksioner. Som det ses, dace - fisk ganske smuk.

Danae ryboshka har længe været betragtet katalysatoren, der bestemmer renheden af vandet. dace fisk foretrækker floder med hurtig strøm, men findes også i søer og andre vandområder, hvor vandet er rent, ilt-rige og mad. Som en sidste fordel røde myggelarver og flod plankton, larver, insekter, orme og andre små bentiske indbyggere, samt andre fisk rogn. For at være et rovdyr, der er til at spise andre fisk, Yelets ikke lade sin størrelse. Under opvarmning og emission af små insekter dace spiser dem, stigende i de øvre lag af vand. Fiskedamme, denne kærlighed overfladisk, men med en ler eller stenet bund.

Dace gydningen finder sted i forskellige områder på forskellige tidspunkter, med vandet opvarmning til seks grader over nul. I de fleste regioner er ca. april-juni. I denne periode migrationen Dace i mindre strømme, hvor vandet renses og opvarmes hurtigere. Caviar dace store (ca. 2 mm), frugtbarhed - 4-15 tusinde æg. Gyde er sten, forskellige undervands kysten fremspring og oversvømmede områder af vegetation. Elec - fisk temmelig stærk, fast flow betragtes ikke som en hindring for det bidrager dette sideværts komprimeret kropsform. Sådan strøm som Pechora Kosva, Sylva, Haruta, Usa m.fl. samt søer (fx Chusovskoye) ideelt levested for den vandige beboer. Således dace - fisk, der lever i nabolaget med laks (hariusom, kildeørred, hvidfisk, etc ...).

Som allerede nævnt, dace - fisk, som er meget populær genstand for fangst. Metoder til sin produktion sort: i ledninger af float fiskestang, flyve .. Tackle, lille bund værktøj osv Hvor at fiske, er det let at afgøre, fordi det ikke er genert, og vandet i sine omgivelser rene. Drevet dace hele året, selv i gydeperioden. Det bedste tidspunkt for fiskeri anses for at være om morgenen og i løbet af eftermiddagen. Under lodostava dace fanget på solrige dage. Lang række fødevarer denne ryboshki kan med held bruges som pakning både planter og dyr agn. Den største succes i dace har bloodworms og maddiker. Nå det tager en orm (en bedre stykke) dejen og brød. Fluefiskeri dace fanget på tørflue, hvis du har stor erfaring - på en simuleret et insekt i flugten, som mangler i fiskene springe ud af vandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.