TravelingRetninger

Sightseeing New Zealand. Waitomo Caves Hobbiton (foto)

I Stillehavet i sin syd-vestlige del af den polynesiske trekant, er tilstanden placeret i New Zealand. Omkring 700 øer, hvoraf de fleste er ubeboede, der ejes af New Zealand. Den største af disse, kun to - nord og syd øerne, adskilt af strædet Cook. Island Stuart Auckland, Antipodes, Chatham øhav, Bounty øer, Kermadec og Campbell er blandt de største. Oversat fra den lokale dialekt af landets navn lyder som "Lang White Cloud", hvor mange turister er tiltrukket af det naturlige attraktioner i New Zealand.

Klimaet i New Zealand

Landet har oplevet klima heterogenitet. Hans er ændringen i den nordlige del af Nordøen det er varmt subtropisk og i den sydlige del af Sydøen - den kølige tempereret. New Zealand gennemskæres af høje bjergkæder i de sydlige Alper, der opdeler landet i to separate zoner af klimatiske forhold. Den vådeste del af landet anerkendt af vestkysten af Sydøen. Og her er den tørreste Øst, ligger 100 kilometer fra den fugtige.

Attraktioner: Hvad at se

En af de øverste prioriteter, når du planlægger din rejse til New Zealand er tilstedeværelsen af områder, helt opført på listen over UNESCO World Heritage: The New Zealand subarktiske øer, den sydvestlige region af Te Vahipounamu og Tongariro National Park.

På jagt efter nye følelser og levende indtryk bør være særlig opmærksom på attraktionerne i New Zealand: Den smukke fjord Milford Sound, Franz Josef Glacier, ligger i nationalparken Westland, Lake Matheson i nationalparken Westland Tai Poutini, Lake Tarawera, beliggende ved foden af eponyme vulkan Tarawera.

Gæsterne vil besøge landet under navnet "Lang White Cloud", selv efter en lang periode ikke glemmer seværdighederne i New Zealand, et foto, som de bragte til at tænke på. Disse steder kan nævnes: huler og grotter, klynger af kampesten Moeraki, Hobbiton.

land landskab rigdom

Denne fjord - midt anlagt rigdom af New Zealand Milford Sound højdepunkter. Det er beliggende i den sydvestlige del af Sydøen. Fjord kan med rette betragtes som den mest populære og besøgte sted i New Zealand. Det besøges årligt af 1 million. Turister. Disse tjenester omfatter båd krydstogter i løbet af dagen og nattetimerne. På trods af at fjorden væsentlige fjernes fra bosættelser, for at se sine storslåede landskaber tendens til at mange turister.

I den nordlige del af Sydøen er National Park Abel Tasman, og i øst - Spencer Mountain, Valley Hanmer Springs og Christchurch Mountain District. På skønheden i landskabet kan ses ikke kun i reklamer for rejsebureauer, men også af de billeder, for eksempel i denne artikel. Generelt en stadig mere populært feriemål bliver New Zealand. Seværdigheder af naturlig oprindelse er så forskellige, at de simpelthen ikke kan besøge i et par dage.

Hulerne er bemærkelsesværdige "Long White Cloud"?

Waitomo samme navn er bjergrige systemet ældre end 2 millioner. År og en lille landsby på Nordøen i New Zealand. Beboere i dette forlig har travlt med arbejde i de mange labyrinter af huler. Verdensberømmelse bragte millioner af små ildfluer lysende indersiden af grotterne.

Waitomo Caves blev så umådelig populær, at de er optaget på listen over obligatoriske besøg på attraktioner. Og selvom ildfluer bor på bunden, tredje niveau, der ønsker at se denne skønhed ikke bliver mindre. Grotto ildflue berømt ved det faktum, at denne art lever kun i New Zealand. Men Waitomo Caves er berømte ikke kun smuk udsigt over lysende insekter. Hule opdagelsesrejsende ned i hulerne for en flerhed af stalagmitter, hvilket gør de mest dristige angreb. På det tredje niveau af værker af naturen afholdes på ferie, koncerter, og den anden var den festsal, hvor alle fodret.

Hobbiton - et paradis for turister

En anden attraktion, som er berømt for sin New Zealand - Hobbiton. Piter Dzhekson, instruktør og producer af trilogien "Eventyret om Ringen", en lang tid var på udkig efter et sted for placering filme film. Flying med helikopter over den nordlige ø i New Zealand, så han gården Alexander. Efter en lang gennemgang af de grønne sletter Piter Dzhekson besluttet afvikling karakter Shira (alias Hobbiton) på Alexander landbrugsjord nær byen Matamata. Denne gård størrelse på 500 acres, der ejes af familien af Alexander siden 1978 at have aftalt med ejerne af gården for at begynde at skyde film, i 1999 begyndte han opførelsen af landsbyen hobbitter.

Ved optagelse billedet blev afsluttet, facader hobbit huse, blev en mølle, et værtshus og en pukkelrygget bro på anmodning af ejers gård ikke skilles ad. I dag Hobbiton - er en attraktion, som nyder stor popularitet blandt turister fra hele verden.

Moeraki kampesten

På kysten af New Zealand stranden mellem byerne Moeraki og Hampden er bizarre kugleform dannelse. Moeraki Boulders dannet i Paleocæn epoke. Fundet ved tilstedeværelsen i deres struktur af jern, magnesium og stabile isotoper af oxygen og carbon blev konkluderet forekomst formationer fra marine mudder. For 5 millioner år af sin eksistens kampesten nået 2 meter i diameter. Nogle af dem er synlige revner og strukturelle skader.

På Moeraki klippeblokke der er betydelige forskelle i de strukturelle og dimensionelle funktioner. Lokale butik, der passerer fra mund til mund, legender om oprindelsen af de mystiske kampesten, sten. Portrættere dem i turistguider, firma rekreative aktiviteter tiltrække flere og flere besøgende til at se stenene. Mens New Zealands attraktioner ikke er begrænset til den ovenfor.

Hvordan kommer jeg til New Zealand og dens seværdigheder

I betragtning af, at turister kombinere et besøg i New Zealand og Australien, flyselskabet tilbyder rejsende et udvalg af fly fra Moskva til Auckland via Sydney, Singapore, Paris, Dubai, New Delhi, og en række andre praktiske flyforbindelser til byer.

Sightseeing New Zealand er let tilgængelige for turister: du kan nå inden for landets grænser til dem som på flyvninger på lokale virksomheder, og vandtransport. Også besøgende i landets tjeneste - lej et bredt parkeringsplads.

Restriktioner for turister

For russiske og CIS borgere, når besøger New Zealand har brug for et visum. Forudsætning er oversættelsen af hele pakken er at besøge New Zealand dokumenter til engelsk og notarized.

Behandling af dokumenterne i New Zealand Udlændingeservice tager et gennemsnit på 14 kalenderdage. Når du rejser gennem et rejsebureau periode grundlag af de dokumenter, må ikke overstige 14 dage, mens uafhængige rejse kan være op til 30 kalenderdage. Varigheden af afgørelsen om åbning af et visum er også påvirket af faktorer såsom sæsonen og antallet af folk villige til at komme til en bestemt periode. I denne henseende kan hensyn til behandling af dokumenter forlænges eller forkortes.

Blandt de restriktioner for turister for et ophold i New Zealand omfatter rygning. Forbuddet mod ham ganske strenge: du kan ikke ryge i offentlige transportmidler, på mange hoteller, og på alle offentlige steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.