TravelingRetninger

Qingdao: attraktioner i den kinesiske by

I den kinesiske provins Shandong er en vidunderlig by Qingdao. Attraktioner i denne region fascinerer turister ved første øjekast. Forliget har en speciel farve, der leveres af kirker, kirker og huse i neo-gotisk stil. De blev rejst i slutningen af XX århundrede. Boligets emblem var Qingdao-dæmningen, som ligger 440 meter lang. Objektets bredde er ni meter. Dette og mange andre attraktioner vil give rejsende en enorm eksplosion af følelser og fornemmelser.

Symbol af byen

Nogle objekter betragtes som symboler for Qingdao. Disse attraktioner er først et besøg værd. Blandt sådanne steder vil jeg gerne fremhæve Huilan's tre ottekantede pavillon, der skiller sig ud mod baggrunden for europæiske moderne konstruktioner med et usædvanligt design, der understøttes af lommelygter i form af en lotus.

Pavillonen ligger på en halvcirkelformet brudvand i den sydlige del af Qingdao-dæmningen. Arboret blev placeret i slutningen af denne bro. Det kommer jævnligt til turister og kineserne selv. De besøger Huilan for at nyde seascapes og flyvningen af måger. I midten af træet er der ofte arrangeret forskellige udstillinger, for eksempel kunst- og billedudstillinger. Dette objekt er afbildet på etiketterne af ølflasker "Qingdao".

Kirkens struktur

Religiøse attraktioner i Qingdao er også populære blandt turister. En sådan struktur er den Qingdao-katolske katedral eller katedralen i St. Michael. Det blev bygget i 1943, og så blev det kaldt St. Emil. Det er placeret på Zhejiang Street. Kultstrukturen tilhører den gotiske stil, men i arkitekturen er der nogle elementer af romansk kultur. Templet er bygget af gul marmor og har en speciel finish.

Katedralens område er 2.5 tusind kvadratkilometer, og i højden når det 80 meter. På begge sider af hovedindgangen stiger to klokketårne op. Personers vidnesbyrd siger, at denne kirke er den mest pompøse og den største i hele byen.

Da objektet er installeret på Zhongshan-bakken, så langt fra kan det ses dets spire.

Bymuseer

Sådanne attraktioner i Qingdao, som museer, tiltrækker de fleste rejsende opmærksomhed. De mest populære blandt dem er Qingdao Fleet Museum og ølmuseet.

Hvis du ikke ved hvad du skal se i Qingdao (Kina) først, anbefales det at gå til ølmuseet. Bybryggeriet betragtes som det største i hele Mellemriget og er den lokale befolkning. I begyndelsen af forrige århundrede blev den oprettet af tyske indvandrere. I dag er det et bryggeri, kaldet Qingdao Pijiuchang.

Museets historiske område byder på fotografier, arkivdokumentation og planteregalia. I nabolaget er der en gammel ølbutik og en teknologisk afdeling til forberedelse - gæringsbassiner, kopier af gamle laboratorier og arbejdspladser. Arbejdernes skulpturer gøres meget dygtigt. Hele processen med at lave drikken er demonstreret her. I museet kan du også se alle de komponenter, hvorfra humle af nektar produceres.

Qingdao Fleet Museum vil ikke forårsage mindre interesse end det foregående objekt. Det blev skabt af People's Fleet of China. Dette museum er en af de bedste institutioner, der demonstrerer stadierne af dannelsen af den kinesiske flåde. Turistattraktionen blev præsenteret i oktober 1989.

Der er en institution med tre sektioner: Søfartsområdet, Den Indre Hal og Hallen, hvor Navalarm er repræsenteret. Den indre sal bekjender besøgende med det himmelske imperiums flådehistorie. Og i de to andre sektioner er der udstillinger af våben, skibe i forskellige størrelser, missiler og andre udstillinger.

Et sted med fabelagtig skønhed

Billeder af attraktioner i Qingdao indikerer, at byen har virkelig smukke steder. For eksempel bjergkæden af Laoshan. Det strækker sig 90 kilometer langs kysten. Dette er sådan et fantastisk smukke sted, at indbyggerne i Kina ville blive betragtet som en stor fanatiker, hvis de ikke brød parken her. Her hilses hver turist med fantastiske billeder af naturen.

Kineserne mener, at Laoshan er beboet af spiritus. Kejser Qin Shihuang ønskede at møde dem meget. For at opfylde sin drøm klatrede han til bjergtop, men rendezvousen fandt ikke sted.

De bedste strande i verden

Qingdao (Kina), hvis attraktioner vi beskriver, er berømt over hele verden for sine strande. De mest berømte er strand nummer 1, strand nummer 2 og strand nummer 6.

Stranden nr. 1 er kendt for nogle mennesker som Hojiquan. Den strækker sig for 500 meter og har en bredde på 40 meter. Dette er den mest populære strand i byen og den mest berømte i Mellemriget.

Strand nr. 2 støder op til den gamle by, kaldet Badaguan. Det anses for at være den reneste kyst i byen. Dette sted er omgivet af grønne bakker med luksuriøse villaer opført på dem.

Strand nummer 6 er den travleste. De fleste mennesker samles her om morgenen: Unge mennesker leger sport, og pensionister hviler på bænke, læser bøger og indånder frisk luft.

Svar fra turister

Attraktioner i Qingdao er så smukke som de er. Rejsende siger, at dette er en storslået by. Hver af dens attraktioner kan fortælle meget og demonstrere meget. For at kunne studere hvert objekt korrekt skal du bruge mindst 30 minutter til at inspicere det. Men turister siger, at fornemmelserne er værdige tid.

Mange af de mennesker, der formåede at besøge Qingdao, er ligeglade med at besøge det igen. Den lokale arkitektur, natur og kultur har trods alt en særlig charme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.