TravelingRetninger

Magiske ferie - vinter resorts i Østrig

Hvad skal man gøre, hvis ferien ikke er planlagt sommer, en eller anden grund viste sig at være omlagt til vintermånederne? Under ingen omstændigheder bør ikke være ked af, og sendte de fleste de bedste resorts i verden - skisportssteder i Østrig, der på ethvert tidspunkt af året giver tilfredsstillende for udenlandske turister al deres rigdom.

Bedste ferie - vinter

Har du finder det mærkeligt sådan en udtalelse? Som det kan være bedst vinterferie sommer - solrige, varme, fuld af svømning i de blide bølger og solen? Alligevel mange mennesker gentagne gange besøgt vinteren resorts i Østrig, bare vide, at der ikke er noget smukkere end ren alpine natur, kølig, men gennemtrængt af sollys bjergluft - hastighed!

Østrig er til udendørs entusiaster en fantastisk mulighed for at opleve den mest ekstraordinære oplevelse for sine skiløjper og skråninger til snowboarding lektioner. Kun her kan du føle almægtig, hurtig som vinden og fri for alle konventioner omverdenen. Fri fra kløerne på den stærke "konkrete jungle" i storbyen, dens usund atmosfære af hårdt arbejde.

Østrigske resorts for alle

Bare et par dage i Seefeld - ganske dyrt, men et eksklusivt resort, begyndte sit arbejde i det XIX århundrede, vil du ændre til ukendelighed. Ferie i Østrig, i byen, hvor den årlige vinterferie , mange Bohemians fra Europa, kan ikke være kedelig eller uinteressant. Her kan du starte en rigtig karriere som skiløber - stier er fuldt egnede til dette formål.

Ski ture til Østrig, en række forskellige aktiviteter. For turister fra hele åbningen af den udvej respektable og prestigefyldte, såsom Sölden og Bad Hofgastein, Kaprun og Kitzbühel, populær blandt unge mennesker i Ischgl, St. Anton og Saalbach og elsket af familier med børn Mayrhofen og Zell am See. Hver af disse små landsbyer beliggende i Østrigske Alper i forskellige højder, repræsenterer en ideel verden, en koncentreret på ét sted. Alt liv flyder rundt pisterne, skrænter og stier omkring dem er ved at blive bygget hoteller og skiskoler, et udvalg af restauranter og natklubber, for ikke at nævne de butikker og skilifte. Erfarne rejsende er sikker, når at ramme de resorts i Østrig, er det umuligt at glemme dem.

At vælge et skisportssted, hvor du planlægger at tilbringe en vinter ferie, bør du være opmærksom primært på dit niveau på ski. Egnet til begyndere Kitzbühel, meget populær ikke kun blandt lokalbefolkningen, men også blandt besøgende fra forskellige europæiske lande. Vintersæsonen varer fra begyndelsen af december og næsten frem til udgangen af marts, og al denne tid kan du lære at stå på ski eller snowboard, øve på de 158 kilometer stier. Erfarne skiløbere vil sætte pris på Zell am Zee udvej på Lake Zeller, hvor man kan slappe af på ethvert tidspunkt af året. Udvej fordelagtigt adskiller sig fra alle andre i, at den tilvejebringer en flerhed af ret kort, men høj hastighed manøvrering og nedkørsler, perfekt egnet til honing teknikken.

Men en fuld og varieret ferie i Østrig kan ikke kun skiløb, men også wellness, eller at kombinere begge disse arter. Et eksempel er den udvej af Bad Kleinkirchheim, som er kendt verden over for sine helbredende termiske farvande, samt skråninger og skrænter for alle niveauer og pister til snowboarding.

Sammenfattende kan vi sige, at rejsen til den østrigske del af Alperne er sikker på at blive fyldt med nye erfaringer, levende følelser og oplevelser. Denne ferie er sikker på at blive husket - så meget, at det måske ønsker at gentage mere end én gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.