TravelingRetninger

Yalta Dolphinarium "Vand område": adresse, foto, anmeldelser

Mange interessant og sjov underholdning til at tilbyde en solrig Krim. Her den storslåede hav og rene strande. Men den virkelige fest arrangeret af "Vand område". Det er et teater af havdyr. Bortset fra de kvalitetskrav show seerne får også en masse positiv, helbredende kraft.

stort program

Mange turister årligt besøger delfinarium i Jalta. Hvordan kommer man til steder af interesse? Meget simpelt. Anlægget er placeret i Bakhchisarai highway, 17-a. Hvis du planlægger at bruge offentlig transport, er bussen arbejder for dig, der afgår fra teatret "Jubilee". Tiden er konstrueret således, at passagererne ankommer lige før forestillingen.

Alle bidrag - enkelte shows, arbejdet i bestyrelsen. De bruger musik og dans numre. Det er særligt interessant, dele dine besøgende om natten. Når scenen bliver mørkt, tilbringer lysshows. Brug også ild og fyrværkeri.

De fleste indtryk af koncerten programmet på de yngre gæster. Børn ofte er opfyldt. Deres forældre skrive positive anmeldelser. Voksne siger, at børn elsker showet. Hver scene har et formål, ikke kun for at underholde, men også at etablere en kommunikationsforbindelse, for at lære noget. Det er grunden til seerne tilskriver teaterforestillinger. Derfor besøgende siger, kan alle føle sig en del af forestillingen.

Mange børn årligt tager sol Yalta. Delfinarium er bange for, at de små gæster var komfortable og interessant.

Hovedaktørerne

Hver ydeevne - en reel behandling. Hovedpersonerne i den scene - dyrene. Blandt dem er tætningen Vanya vejer omkring 120 kg. Hans fødested - Beringshavet. Han er beskeden og sympatisk. Kan ses her og denne søløve. Vægt Miti - op til 300 kg. Han er, som påpeget af besøgende, til tider aggressive og ikke altid lytte til træneren, forsøger at skabe en forestilling program. Ofte denne kunstner rev show.

Byen er stolt af Krim - Jalta. Dolphinarium opkræves på deres område de mest interessante dyr. Derfor er en endeløs strøm af turister her. "Vandet" har en mere interessant aktør. Denne Morse Sultan, der vejer 450 kg. Han er meget omgængelig og klar til at kysse alle, der er tæt på ham.

Også underholde gæster to hvidhval - Larik og sy. Massen af hver af disse dyr opnår tons. Begge er stadig ung. De er 15 og 14 år.

Den bedste gave

Højdepunktet i komplekset er naturligvis svømme med delfiner. Disse søde og venlige væsener har magiske kræfter. De er i stand til at redde folk fra depression og en positiv ladning i lang tid. Besøgende siger, at kun et par minutter i vandet - og du glemme alt om hverdagens problemer og problemer. Efter badning alle returnerede fuld af styrke og energi til nye resultater.

Mange turister forsøger at fejre hans fødselsdag i en vidunderlig by som Jalta. Dolphinarium hjælper med at gøre ferien særlige og uforglemmelig. Nogle kunder købte den komplekse gavekort til svømning med marine liv. De, der har modtaget sådan en overraskelse, var glade. Den præsenterer en behagelig overraskelse.

En billet købt i et par minutter. Gæsterne opmærksom på, at priserne bide. Udgifterne til 5 minutter - inden for rammerne af 3000 rubler. Feriegæster rådes til at forudbestille. Så kan vi se de forskellige rabatter og tilbud teater, og derefter gemme. Alle oplysninger om komplekset er på stedet af virksomheden.

grundlæggende regler

Hver sæson, tusindvis af turister besøger denne udvej by, som Jalta. Dolphinarium "Vand område" er i konstant udvikling og arbejder på dem, men velfærd af komplekset afhænger af mennesker.

Der er regler der skal overholdes i dyr bassin. Børn, der er under tre år er ikke tilladt at vand. Børn svømmer kun i veste. Før du mødes med de marine indbyggere, er det nødvendigt at fjerne alle smykker, kunne de såre nogen eller gå tabt. Du bør også tage et brusebad og få klædt i en dragt til svømning. Besøgende siger, at det område har fremragende opbevaring. Brusere er altid ren. En særlig badedragt udstede arbejdere. Langt hår bør nøje binde. Det skal også bemærkes, at gravide kvinder ikke kan bruge disse tjenester.

Delfinarium i Jalta overværer masse af mennesker. Om deres sikkerhed i vandet pleje faglærte arbejdere. Derfor, i tilfælde af uforudsete situationer i bassinet skal følge anvisninger erfarne trænere. Men ingen af de besøgende stadig ikke har klaget over den manglende professionalisme ansatte i institutionen.

Kontakt med børn

Børn fra 3 til 6 år need voksen akkompagnement. De, der har hvilet i en kompleks rapport, der tager ansvaret for de to. Ud over overholdelse af de elementære regler for adfærd forbyde kunderne at skade dyrene. Men jern dem, og du kan svømme med dem.

Delfinarium i Yalta har en anden ulempe - tid. Tælle starter fra det tidspunkt, hvor en kunde kommer ind i vandet. Dog kan ikke alle børn straks tillade at komme hans hav-dweller. Dit barn, for eksempel, kan umiddelbart være skræmte ansigter eller højt vejrtrækning længere.

Så gæster siger: ikke at spilde dyrebare minutter på etablering af kontakt mellem barnet og den delfin, bør buttet lille dreng først forklare, at dyret er helt sikkert. Hvis barnet ikke ønsker i puljen, er det bedre at opgive denne idé.

terapi kurser

Men frygten for havdyr er meget få børn. Kom i den "vandområde" drømmen om tusindvis af studerende, der er på ferie i en vidunderlig by som Jalta. Delfinarium hilser alle.

Det har et særligt program "Vand område" for børn med handicap. Gæsterne opmærksom på, at de teknikker, der tilbyder medarbejderne enkle, men arbejde. Kurserne er for børn med autisme, cerebral parese og Downs syndrom. For sådanne personer er udvalgt af fagfolk kun rolige dyr. Forældre rapporterer, at børnene bare gå til kontakten med venlige delfiner.

Hver klient behandles individuelt, under hensyntagen til dets historie og kommunikationsfunktioner. Derfor, efter sessionerne børnene bliver mere åbne og villige til at kommunikere med verden.

Sjovt hele året rundt

Midt i en kosmisk pris af sæsonen. Meget dyre by Yalta. Dolphinarium "Vand område" behager besøgende lave priser før og efter feriens afslutning måneder. Krim - en unik halvø, en sjov og spændende ferie, er det muligt ikke kun om sommeren, men også om vinteren.

For dem, der vil hvile i Jalta fra oktober til maj, er der betydelige rabatter. Men de besøgende bemærkede, at foreløbig er det nødvendigt at kontakte hotellet for yderligere information. For eksempel, for prisen på Krim indbyggere pr billet vil være minimal, men de har brug for at tage med et pas med opholdstilladelse. Også tage en fotokopi af dokumentet. Du kan købe billetter på teatret box office only. Prisen starter fra 300 rubler.

Selv i den kolde aldrig stopper Yalta. Delfinarium værker vinter indendørs. Anmeldelser sige, at temperaturen i rummet og en behagelig pulje. Arbejdere forsøger at føre journaler over de punkter: luften - 27 ° C, vand - 24 ° C.

Der er også et separat område med terrarier og akvarier. Men de, der har besøgt denne del af komplekset, erklærer, at dyrene lever i utilstrækkelige forhold. Cellerne er små, men folket selv - tynde og sultne. Det er derfor meget følsomme børn er det ikke nødvendigt at køre der.

Subtotal underholdning

En masse negative kommentarer tilbage på priserne. Billetter til forestillingen i den udvej måneder høje. Hovedsagelig er der en forskel mellem den side og midterste sektor. Alt i hallen er placeret omkring 1.000 mennesker.

Andre tjenester og produkter har høje priser. Gæsterne slog den høje pris på en billet til 5 minutter af svømning med delfiner. Næsten dobbelt så dyrt som at skulle betale for vand og mad. Også bryde banken bliver nødt til at betale for blødt legetøj, der vil minde dit barn om ferien.

I de senere år blevet meget populære delfin. Yalta (adresse kompleks kender næsten hver lejer) kan være stolte af denne institution. Men mange er ikke tilfreds med prisen på underholdning.

Foto og video

Ubehagelig og påvirke prisen på et foto. Med hans udstyr kan ikke holdes i komplekset. administrationen foreslår imidlertid, at bruge deres tjenester. Selvfølgelig alle ønsker at have en souvenir af "Vand områder" et godt foto. Men udgifterne til professionelle arbejde - omkring 1000 rubler for et par minutter. Desuden kan din underholdning blive optaget på video. Materiale givet på disken.

En af de vidundere, der kan tilbyde Yalta - Dolphinarium "Vand område". Hvordan kommer her, du allerede kender. Men dem, der bruger offentlig transport, siger, at den gamle bus, selv om pris og tilgængelighed.

På trods af visse ulemper, gæster er altid tilfredse med spillets marine kunstnere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.